setting>personal>phone>servisces>voice...&message> get setting
مازیار جان مبارک باشه عزیز .
گوشی عالی گیرت اومد و انشاالله عالی هم واست کار کنه
مخلصیم .
نه فایده نداشت.
من فکر میکنم این sms ها رو به عنوان e-mail میخواد بفرسته که فیلد میشه.
چون توی منو نوشته Message (E-Mail)
ولی تو عکس هایی که از منوی امنیا دیده بودم فقط نوشته بود Message Box...
راستی ورژن گوشی من الان i900JVHI2 هست.
آپدیت لازم داره؟
نه فعلا UPDATE نمیخواد ، تمام گوشیهای wm یه message داره یه email باید بری تو message و new بزنی میتونی از قسمت main menu بری
ممنون امیر عزیز.
اس ام اس هم درست شد !!! ممنون Real Red جان.
یه چیزی که بدجوری تو این گوشی قابل توجهه کیفیت ساخت اون هست.
گوشی بسیار مستحکم هست و با اینکه کم دکمه داره ولی همون دکمه ها هم سرجاشون سفت سفت وایستادن و اصلا یه ذره هم لق نمیزنن (برخلاف برندهای دیگه)
همچنین تاچ اسکرین این گوشی بسیار حساسیتش بالاست و با یه اشاره ی کوچیک عمل میکنه.
البته بعضی آیکون ها چون کوچیک هستن نمیشه راحت با اولین لمس اونها رو کلیک کرد.
موسش هم بسیار کاربردی هست. دو نوع حالت برای استفاده از موس وجود داره:
یکی که مثل موس کامپیوتر هست که روی صفحه یه Pointer میاد و نوع دوم مثل جوی استیک هست که میتونید به عنوان جوی استیک ازش استفاده کنید.
اما کیفیت ال سی دی زیر نور مستقیم آفتاب قابل خوندن نیست.
اما با تنظیم دستی برایتنس و بالا بردن اون تا آخرین درجه شاید بتونید نصفه و نیمه کارتون رو راه بندازید.
ولی اگه زیر سایه باشید و آفتاب مستقیم روی گوشی نیفته میشه تقریبا صفحه رو خوند.
همونطور که میدونید 3 نوع Home Screen تو امنیا وجود داره که حتما عکس هاش رو دیدید.
حالا این 3 تا عکس رو هم من میذارم از این 3تا Home Screen.
البته میتونید به صورت دستی هم آیکون به صفحه اضافه و کم کنید و به اصطلاح Personalize کنید.
حالا بریم سر اسپیکر و صدای گوشی:
با این که این گوشی اسپیکر جدا نداره و از همون Ear Piece به عنوان اسپیکر استفاده میکنه (شبیه E250) ولی صدای زنگ گوشی بسیار بالاست. به طوریکه از N78 داداشم که دو تا اسپیکر داره اگه صدای زنگش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
البته تو تاچ پلیر صدای اسپیکر گوشی یه ذره کم هست و به درد کنسرت راه انداختن سر کوچه نمی خوره !!!!!!!
سرعت اتو روتیت هم بسیار بالاست. به طوری که الان من حساسیت رو رو نصفه گذاشتم ولی تا یه ذره کج میشه سریع روتیت میکنه !!!
اون قابلیت که وقتی گوشی زنگ میخوره برعکس کنید سایلنت میشه هم بسیار جالبه.
اما در مورد دوربین من هنوز نتونستم عکس درست و حسابی باهاش بگیرم.
البته من این گوشی رو برای دوربین نگرفتم. اما هنوز تنظیماتش دستم نیومده.
تشخیص صورت و لبخند این دوربین هم بسیار دقیق هست...
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد. این هم عکس های Home Screen:
![]()
Last edited by Maziar_69; 22-10-2008 at 20:30.
مرسی مازیار عزیز .
اگر بخوای به کیفیت ساخت گوشی ، صدا ، صفحه نمایش و .... واسه هر کدوم جدا از 10 نمره بدی چند میدی به هر بخش ؟ اگر اینطور به قسمتهای ریویو بسیار زیبات اضافه کنی عالی تر میشه .
مخلصیم .
مازیار جون عالی بود فقط در رابطه با wi fi این گوشی توضیح بده
و ضمنا شارژ چطور نگه میداره؟؟
مازیار جان دستت درست فقط بگو از نظر تاچ بهت حال میده؟؟
منظورم اینه که صفحه اش شیشه ای هست یا اینکه مثل ایفون یک چیز شبیه نایلون داره؟؟؟
من که مال ایفون خیلی بیشتر بهم حال میده............
قربان همگی... ممنون.
به هر حال وظیفم هست که واسه دوستانی که شاید یه ذره در مورد این گوشی شک داشته باشن توضیح بدم تا امثال فرهوده و غیره نیان الکی گوشی رو خراب کنن...
1- اول جواب امیر عزیز:
کیفیت ساخت به نظرم فوق العادست !!!
الان 2 هفته ای میشه داداشم N78 خریده. در باتریش که لق میزنه. کلیدهاش هم سر جاشون بالا پایین میرن و تازه از بین کلیدها هم نور میزنه بیرون !!! تازه اگه ریویو N96 جی اس ام آرنا رو بخونید در مورد اون هم نوشته کیفیت ساخت خوبی نداره.
من به کیفیت ساخت 10 از 10 میدم.
در مورد صدا اول اسپیکر:
کیفیتش خیلی خوبه و 9.5 بهش میدم. اما میمونه بلندیش. بلندی صدای اسپیکر همونطور که گفتم وقتی بهتون زنگ میزنن خیلی خیلی بلنده ولی اگه بخواین موزیک پخش کنین صداش یه خورده کمه.
کلا با ترکیب این دو تا به بلندی اسپیکر 8.5 از 10 میدم...
اما صدای هدفون ها:
کیفیت بسیار بالایی داره. من تا الان 3 مدل هدفون سری N نوکیا و 6500slide رو بهش زدم هیچ کدوم مثل هدفون خودش نمیشه...
کیفیت هدفون 10 از 10 و بلندی صدای هدفون 9 از 10...
اما LCD: به کیفیت LCD 8.5 میدم. درسته که غیر از نور آفتاب تو بقیه جاها فوق العادست اما بالاخره همون هم یه عیب کوچولو هست.
اگه زیر آفتاب هم خوانا بود بدون شک 10 میدادم.
اما دوربین: کیفیت عکس ها نسبتا خوب هست و میشه نمره ی قبولی بهش داد.
اما هنوز با دوربینش فیلم نگرفتم. حتما اون رو هم تست میکنم و میگم.
اما دقت کنید که این گوشی نه موزیک فون هست و نه کمرافون اما همه ی این قابلیت ها رو یه جا داره اون هم در حد عالی !!!
در مورد تاچ هم بهش 10 از 10 میدم. بسیار حس خوبی داره لمس کردن صفحه ی این گوشی...
پخش ویدیو هم که دیگه معلومه !!!10 از 10...
2- آقا سعید گل:
راستش به Wi-Fi دسترسی ندارم فعلا ولی مسلما وقتی تمام چیزهاش قابل قبوله اون هم در حد عالی باید باشه.
مثلا کار اصلی این گوشی بیزنس هست ولی میبینیم که موزیک پلیر خوب و دوربین عالی داره.
پس Wi-Fi که دیگه مربوط به همون بیزنس میشه یعنی وظیفه ی اصلی امنیا باید چیز توپی باشه.
در مورد شارژ: من دیشب تا ساعت 11 شب گذاشتمش تو شارژ تا پر پر شد.
بعدش زدم به USB وحدود 1 ساعت و نیم در حالت اتصال به کامپیوتر بود (در این حالت LCD روشن میمونه ولی نورش کم میشه)
بعد از USB حدود 1 ساعت آهنگ گوش دادم و همزمان با آهنگ گوش دادن Solitair بازی می کردم. یعنی تو کل اون 1 ساعت LCD روشن بود با حداکثر قدرت.
و امروز از صبح تا شب اگه واقعا اغراق نکنم یه سره دستم بود !!!!!!!!!!!!
حدود 30 تا اس ام اس دادم. 2 ساعت آهنگ گوش دادم (باز هم همراه بازی!!!یه حالی میده که نگو
)
و حدود چند دقیقه هم مکالمه داشتم و از دوربین هم استفاده کردم (5-6 تا عکس)
تا ساعت 10 شب امشب هنوز بیش یک سوم از شارژش باقی بود. اما تا شارژ به یک سوم میرسه کم کم اخطار ها رو شروع میکنه که خیلی جالبه. کلا این پنجره یاخطارش بسیار باحاله !!!
کلا با یه استفاده ی معمولی تا 3 روز میکشه...
3- سلیم عزیز:
سلیم جان من با آیفون کار نکردم ولی LCD این گوشی شیشه نیست. یه جنس خیلی خیلی نرمی داره که فکر کنم همونی باشه که شما میگی.
وقتی LCD رو فشار میدی حدود چند میلیمتر میره تو و میاد بیرون.
در ضمن حساسیتش هم بالاست. با اشاره ی کوچیک هم کار میکنه و کلا به من حال میده.
در ضمن شما نمایندگش مایکروتل که بری از هرگوشی یه نمونه گذاشته که ببینی چه جوریه. البته گوشی ها خاموشه و فقط برای اینه که اندازه اش دستت بیاد.
یه نکته ی جالب هم اینه که اون نیم ساعتی که تو مایکروتل بودم تا برام ردیف کنه گوشی رو بیشتر از 10 نفر اومدن و امنیا قیمت کردن.
بعضی ها هم بین F480 و امنیا تردید داشتن. چون خیلی شکل همن و اینترفیسشون هم یکیه ....
Last edited by Maziar_69; 23-10-2008 at 01:18.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)