در مورد اون ریویوی قدیمی gsm arena بیاین اصلاحش کنین بابا اون مال هزار سال پیش بود الان که ریلیز شده مشکلات دوربینش حل شده .
بدونه گارانتیش که الان هست تو بازار حدودای 700 تومن ..... مایکروتل تو برنامش نیست که وارد کنه ؟؟؟
کسی خبری نداره ؟؟؟
در مورد اون ریویوی قدیمی gsm arena بیاین اصلاحش کنین بابا اون مال هزار سال پیش بود الان که ریلیز شده مشکلات دوربینش حل شده .
بدونه گارانتیش که الان هست تو بازار حدودای 700 تومن ..... مایکروتل تو برنامش نیست که وارد کنه ؟؟؟
کسی خبری نداره ؟؟؟
این گوشی باید به 470 برسه و خیلی افت می کنه این گوشی......چون خریدارانش هم خیلی نیستند زودتر باید بیاد پایین
از بچه ها کسی این گوشی رو نخریده بیاد یه کم در موردش توضیح بده؟ به خصوص در مورد باتریش؟ من میخوام اینو برای خواهرم بخرم بین انتخاب اینو و امنیا موندم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ مهمترین نکته منفیش برای من نداشتن حافظه داخلی بالا مثل امنیا و قیمت بالاش هست.
البته این قیمت رو با گارانتی معمولی تو یه سایتی دیدم.درسته سانتیاگو جان.یا نه با گارانتی مایکروتل قیمتش 540؟؟
metapex عزیز مگه گوشی رم نداره که شما حافظه داخلیه کم اون رو نکته منفی تلقی میکنی؟تازه کم که نیست 200مگ....رمشم که خدا بده برکت تا 8گیگ ساپورت میکنه دیگه چی میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن در مورد باطریشم شک نکن.باطری گوشی من که 800 آمپره من راضیم.دیگه چه برسه به اون که 1000آمپره...
Last edited by mahdistar; 20-01-2009 at 13:52.
سلام.............
ماکروتل هنوز وارد نکرده
این گارانتی معمولی بهتر بگم بدون گارانتیه
اگه وایفای هم داشت دیگه حرف نداشت .....
سلام آقا از لحاظ رم خوردن نگران نباش یکی از دوستام داره روش 16gb گوشی خودمو گذاشتم راحت خوند اصلا مشکل نداشت دستم گرفتم گوشی خوش استیل و راحتی بود من خوشم اومد فقط 2مشکل داشت اونم فلش گوشی بود خیلی خراب بود یعنی برای یک 8مگاپیکسلی کم بود و اینکه جک 3.5 برای صدا نداشت همون فیش های قبلی سامسونگ در کل گوشی خوبی بود من از فیلم برداریش خیلی خوشم اومد
کسی می دونه از لحاظ نصب برنامه جاوا چطوره ؟امیدوارم بازم مثه اف 480 نباشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)