اقا من تو بازي فقط با سامورايي كه دنبال شاهزاده يوكي بازي ميكنم و تو چايي كه دسته ها با كمك يه سامورايي مكشيم تا به يك اتاق ميرسيم در بعدب باز نميشه بايد چكار كنيم.
![]()
اقا من تو بازي فقط با سامورايي كه دنبال شاهزاده يوكي بازي ميكنم و تو چايي كه دسته ها با كمك يه سامورايي مكشيم تا به يك اتاق ميرسيم در بعدب باز نميشه بايد چكار كنيم.
![]()
Last edited by SilverRock; 06-09-2008 at 23:59.
سلام
من رسیدم به یه جایی که ژاک یه ساعت پیدا کرد بعد رفت تو یه مغازه طرف گفت چیزی نمیدونه ( ظاهرا که دروغ میگفت )
بعد اونجا دیگه هر کاری می کنم راهی پیدا نمیشه کسی یادش هست؟
اینم عکسش:
رو در که اینتر می زنم هم این عکس میاد :
راستی اون ژاپنیه یهو غیبش زد میشه کنترل اون رو به دست گرفت؟
کسی یادش نیست؟؟
با یه پسره برخورد نکردی؟ این پسره بهت میگه چیزی که داخل یه گلدون هست رو با یه چیز شیرین عوض میکنه. برو توی کوچهای که همون نزدیکهاس و از جایی که هندونه هست یه دونه بردار بهش بده. بعدش دیگه دقیق یادم نیست. یه چیزی تو اون گلدونه بهت کمک میکنه که اون مغازه دار رو در حین صحبتهای مشکوک میبینی.
اقا شما چه جوری از بازیهاتون عکس میندازید اگع نرافزار خاصی نیاز هست اسمشو بگید ممنون میشم
هیچ نرم افزار خاصی نمیخواد اول دکمه ی print screen sys rq (بعد از f12)رو بزنید ودر محیط paint اونو paste کنید
و سپس saveas رو بزنید و اونو سیو کنید
من بعد عمری که بیکار شده بودم اومدم دوباره اینو بازی کنم چون از رو هارد پاکش نکرده بودم ولی تمام منوها و نوشته های بازی ژاپنی شده و منم هیچ سر در نمیارم!!!!
Launcher (برای اعمال تنظیمات تو بعضی از بازیها مثل پرنس فارسی) بازی هم جواب نمیده چون وندوز رو عوض کردم cd بازی رو هم ندارم تا از نو نصبش کنم
حالا می خوستم ببینم راهی برای انگلیسی کردنش هست یا نه؟
کسی نمیدونست؟؟؟![]()
سلام به همگی.آقا شما که بازی رو تموم کردید لطفا" کمک کنید. من توی کلیسا گیر کردم / من تاریکی های مجسمه هارو گرفتم/ دری که چیز آبی داره رو باز کرم/رسیدم به جایی که یک دره که با ید یک جمجمه بهش اضافه کنم تا باز بشه /جمجه رو دیدم کجاست ولی نمی تونم برش دارم نمی دونم چرا . لطفا" کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)