پس به خاطر همین یهو Gamepointet 1000 تا رفت بالا ؟![]()
پس به خاطر همین یهو Gamepointet 1000 تا رفت بالا ؟![]()
سلام بچه ها
اگه لطف كنيد پوشه audio خودتون رو برام اينجا واسه دانلود بذاريد ممنون ميشم چون من بازي كلا صدا ها رو نصب نمي كنه وارور ميده كه من ايگنورشون كردم وبازي بدون صدا نصب شده والان بازي رو بدون صدا دارم اگه لطف كنيد زودتر اين پوشه صدا رو برام قرار بدين ممنون مي شم
وحید جان شما بازی رو از کجا گرفتی همون ویستا اورده یا نه؟
Mirrors Edge را هم اورده ولی وقت نکردم برم بگیرم ایا اینم اورده؟
اره
البته gears of war 2 رو هم رو insane تموم كردم بالاخره !!!![]()
سلام دوست عزيز م اره من از ويستا گرفتم اون يكي بازي رو هم اورده اما ابن ارباب حلقه ها مشكل داره و اونم اينكه صدا هاي بازي نصب نمي شه ومشكل از خو د dvd هستش ومن منتظرم ببينم يكي از اين بچه هاي گل يكي اين پوشه صداشونو برامون اينجا واسه دانلود قرار مي دن يا نه بازم امري بود در خدمتم
نه تنها اسب سوار میشه بلکه میتوانی سوار فیل هم شی.و وقتی سوار فیل میشی دیگه کسی حریفت نمیشه مگر منجنیق.
سبک بازی چیه ؟ اول شخصه یا سوم شخص ؟ یا اصلا استراتژیکیه ؟
یعنی شما یه نفرو اداره میکنی یا یه ارتشو ؟!
ببخشید!!! کچا کرکش رو پیست کنم؟؟بازیه من هیچ جای کرکی نداره که وقتی پیستش کنم بخواد جاش رو با قبلی عوض کنه!!اصلآ بازی من کرک نداشت!!!همینطوری رفتم تو بازی!!نه سریال نامبری و نه کرکی !!؟؟ چرا؟؟ مگه ماله Ea نیست ؟ Ea Games که همیشه سریال نامبر می خواد؟
این بازی سوم شخص است. اول بازی می توانی با سرباز بری و وسط مرحله که به ماموریت اصلی میرسی بهت هیرو می ده.
سلام سلام سلام به همگی
خب من سیستممو عوض کردم
یه چند دقیقه هم تونستم بازی بکنم توی آموزشیش.
واقعا لذت بخش بود،شمشیرززنا بی نظیر مبارزه میکنن،کماندارا هم بد نیستن.بیشتر نرفتم دیگه.کسسی تمومش کرده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)