150 بار ؟! 200 بار ؟!
من همون بار اول پیغام رو دیدم ! میل هم واسم فرستاده شده اما لینکش کار نمیکنه و تو صفحه ای که باز میشه پیغام Not Found میده .
یعنی میل رو نا موفق فرستاده یا ... ؟
![]()
150 بار ؟! 200 بار ؟!
من همون بار اول پیغام رو دیدم ! میل هم واسم فرستاده شده اما لینکش کار نمیکنه و تو صفحه ای که باز میشه پیغام Not Found میده .
یعنی میل رو نا موفق فرستاده یا ... ؟
![]()
لينك چه چيزي كار نميكنه؟چون داخل ايميلي كه براي شما ارسال ميكنند فقط سريال جهت اكتيو كردن برنامه موجود ميباشه.
ولی دوست من اون فرد کرک میکنه و کرکش کار میکنه میشه در این مرد هم دوستان یک بررسی بکنند
خوب اینم Trial Reset مربوط به نسخه ی 2009 هست.روی Kav و KIS هم کار می کنه.
توضیحات :
How to:
you must turn off self-protection by: right-click the icon of KIS on the system tray, select Settings -> Options -> uncheck Enable Self-Defense -> OK.
More follow, you have to completely shut down KIS: choose Exit from the menu command system tray.
Following that run programs KTR, in the dialog that opens, click Yes to confirm the time limit for Rresset KIS.Sau when completed, you click OK.
Follows that you re-register keys for KIS as usual!
Note: You can apply this procedure to KAV9 and KIS9 ever.
خودم تستش نکردم.دوستان تست کنن نتیجه رو بگن.
اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من برنامه ی با لایی رو تست نکردم.
اگه کسی تست کرد و سالم بود به بقیه اطلاع بده.
Last edited by MR.Punisher; 01-11-2008 at 23:07.
نه عزیز . میلی که از طرف کسپر واسه من اومد سریال توش نبود . یه لینک داد واسه دانلود که کار هم نمیکنه + 2 تا لینک که مال خود سایت کسپر و product محصولاتشه .
این از عنوان میل :
Free Kaspersky product download
اینم از متنش :
Dear Sir / Madam powerlifter,
Thank you for your interest in Kaspersky!
Click on the link below to download the Kaspersky software:
Kaspersky Internet Security 7.0 3 maanden Digital Lifestyle versie
There will be a pop-up screen. Click run and follow the steps on the screen.
Yours sincerely,
Kaspersky Lab Benelux
Kaspersky Lab Benelux offers personal support:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1) Phone support: 0900-5284357 (0.80 eur / min - Netherlands), 0902-29005 (0.80 eur / min - Belgium)
2) Frequent asked questions:3) Online Technical Support:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا اشتباهی شده ! و این اون چیزی نیست که دنبالش بودیم ! Help Plz !
دانلود نسخه آنتی ویروس کاسپر اسکای 2009 :
دانلود نسخه Kaspersky Internet security 2009 version 8 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احيانا" جاواي مرورگرتون رو غير فعال نكردين؟
يا مثلا" از اكستنشني چيزي كه جاوا رو غير فعال ميكنه استفاده نميكنين؟
چون توي پيغام گفته يه صفحه Pop-Up باز ميشه كه اگه جاوا اسكريپت غير فعال باشه ممكنه كار نكنه
نه عزیز . از FireFox استفاده میکنم و تنظیماتش هم تغییر نکرده . تازه با اکسپلورر هم امتحان کردم . PopUp ی باز نمیشه
در واقع Enable JavaScript ! ولی Block PopUp روشنه . اما فکر نکنم سریال رو تو PopUp بده ها ...
Last edited by lahij_web; 31-10-2008 at 22:08.
دوست عزیز شما اشتباه رفتی
شما برای دریافت کلید 100 روز کسپرسکی باید به سایت زیر بروید و مطابق گفته های همیلتون عزیز اقدام کنید
http://www.coverdisc.co.uk/cs249/kis/index.php
اما شما در سایت زیر ثبت نام کردید که مربوط به کلید 3 ماهه کسپرسکی بود
http://free.kaspersky.nl/en
توضیحات دریافت Key برای دو سایت مزبور متفاوته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)