سلام
من درایور جدید 186.81 رو برایGeforce 9600M GT دانلود و نصب کردم.اما ویندوزم خیلی داغون شد از نظر ظاهری و تنظیمات.مجبور شدم restore کنم ویندوزمو.باید چیکار کنم؟ درایورو درست دانلود کردم و مخصوص همین ورژن ویندوزمه vista 32bit:
سلام
من درایور جدید 186.81 رو برایGeforce 9600M GT دانلود و نصب کردم.اما ویندوزم خیلی داغون شد از نظر ظاهری و تنظیمات.مجبور شدم restore کنم ویندوزمو.باید چیکار کنم؟ درایورو درست دانلود کردم و مخصوص همین ورژن ویندوزمه vista 32bit:
سلام به همه دوستان عزیز .
یه خسته نباشید جانانه میگم به مدیر عزیز و تمام کاربران.
از حدود یه هفته پیش درایور 190.62 برای xp و vista و seven اومده.
اینم لینک xp 32bit:
اینم لینک xp64bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک vista 32bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک vista 64bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه: درایورهای vista برای sevenهم کار میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by saxiass; 07-09-2009 at 00:10.
سلام
ویندوز 7 خودش کارت گرافیک رو کامل میشناسه.
پس چرا دوباره شما درایور دانلود میکنید ؟
راستی یه مشکل دارم با ویندوز 7
چرا با کارت گرافیک جی فورس 7300 بعضی از بازی ها رو این قدر بد نشون میده اصلا نمیشه بازی کرد با اینکه همین بازی رو با همین سیستم قبلا تو xpبازی کردم الته اون وقت ویندوز کارت گرافیک رو نمیشناخت از روی سی دی نصبش کردم
ولی الان که خود ویندوز شناخته بازم خوب کار نمیکنه باید چی نصب کنم راستی دارکت ایکس هم آخرین ورژن نصبه شک ویو پلیر هم نصبه ولی ....
دوست عزیز معلومه که خودش میشناسه!!ویندوز 7 خودش کارت گرافیک رو کامل میشناسه.
پس چرا دوباره شما درایور دانلود میکنید ؟
راستی یه مشکل دارم با ویندوز 7
چرا با کارت گرافیک جی فورس 7300 بعضی از بازی ها رو این قدر بد نشون میده اصلا نمیشه بازی کرد با اینکه همین بازی رو با همین سیستم قبلا تو xpبازی کردم الته اون وقت ویندوز کارت گرافیک رو نمیشناخت از روی سی دی نصبش کردم
ولی الان که خود ویندوز شناخته بازم خوب کار نمیکنه باید چی نصب کنم راستی دارکت ایکس هم آخرین ورژن نصبه شک ویو پلیر هم نصبه ولی ....
ولی برای پلاگ اند پلی!برای اجرای بازی و .... باید دی ایکس و درایور حتما نصب باشه!
سر ی 7 ساپورت اوپن جی ال و دی ایکسش متناسب ویندوز ویستا و 7 نیست برای همین تو اجرای بازیها به مشکل می خوری...
ممنون از توضیحتون
خوب حالا اگه من برای 7300 آخرین درایور مخصوص ویندوز 7 بیتی32 هم دانلود و نصب کنم
باز هم مشکل دارم؟؟؟(تو بازی هری پاتر آخرین ورژن مثلا)
خواهش مشکل خاصی نیست جز قدرت نسبتا پایین گرافیک آخرین نسخه از اینجا:ممنون از توضیحتون
خوب حالا اگه من برای 7300 آخرین درایور مخصوص ویندوز 7 بیتی32 هم دانلود و نصب کنم
باز هم مشکل دارم؟؟؟(تو بازی هری پاتر آخرین ورژن مثلا)
GeForce 7 series:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7500 LE, 7050 / NVIDIA nForce 630i, 7600 GT, 7350 LE, 7650 GS, 7800 GTX, 7800 GS, 7900 GT/GTO, 7600 GS, 7050 / NVIDIA nForce 610i, 7300 GT, 7100 GS, 7300 LE, 7950 GT, 7900 GTX, 7550 LE, 7050 PV / NVIDIA nForce 630a, 7150 / NVIDIA nForce 630i, 7300 SE / 7200 GS, 7300 GS, 7600 LE, 7025 / NVIDIA nForce 630a, 7800 SLI, 7900 GS, 7100 / NVIDIA nForce 630i, 7950 GX2, 7100 / NVIDIA nForce 620i
دوستان عزیز سلام خوب هستین؟ شب خوش.... دوستان من راه انداز کارت گرافیک مدل nvidia gforce fx 5200 128m
رو میخواستم ... برای ویندوز xp رو میخواستم.....
مرسی از همه
من آخرش نفهمیدم
حالا این مشکل که هست کوچیک یعنی چه؟
با نصب این درایور مثله قبل تو ایکس پی میشه بازی رو کامل و عالی بازی کرد یا برم واسه هارد فرمت؟؟؟؟؟؟
اگه هم مشکل قابل مشاهده نیست پس نیست!!!!!!!!
اگه هم قابل مشاهده است پس هست دیگه اون کوچیکش چیه؟؟
خواهشا کمک کنید خیلی ستمه هارد فرمت (آخه دیگه ایکس پی هم نصب نمیشه)
سلامدوستان عزیز سلام خوب هستین؟ شب خوش.... دوستان من راه انداز کارت گرافیک مدل nvidia gforce fx 5200 128m
رو میخواستم ... برای ویندوز xp رو میخواستم.....
مرسی از همه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز بهترین و یندوز برای اجرا بازی ها با توجه به کارتت xp sp3 هست!چرا نصب نشه!؟حالا می تونی با ویستا و 7 سر کنی ولی یه سری مشکل طبیعی هست...من آخرش نفهمیدم
حالا این مشکل که هست کوچیک یعنی چه؟
با نصب این درایور مثله قبل تو ایکس پی میشه بازی رو کامل و عالی بازی کرد یا برم واسه هارد فرمت؟؟؟؟؟؟
اگه هم مشکل قابل مشاهده نیست پس نیست!!!!!!!!
اگه هم قابل مشاهده است پس هست دیگه اون کوچیکش چیه؟؟
خواهشا کمک کنید خیلی ستمه هارد فرمت (آخه دیگه ایکس پی هم نصب نمیشه)
با سلام به دوستان سری جدید درایور ها حدود یه هفتس اومده.
win xp 32bit:
win xp 64bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
win vista 32bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
win vista64bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
win 7 32bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
win 7 64 bit:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن درایور های vista و seven باهم فرقی نداره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)