آه.پس میخواهید آپدیتهای نصب شده را بردارید.
بنابراین صفحه ی 9 همین تاپیک را ببینید.
آه.پس میخواهید آپدیتهای نصب شده را بردارید.
بنابراین صفحه ی 9 همین تاپیک را ببینید.
من که دقیق متوجه نشدم چه طور یه سیستم بدون اینترنت رو آپدیت دستی بکنم؟
شما باید آپ دیت ها رو از لینک زیر بگیرید و بعد روی اون دبل کلیک کنید همین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اون کی جن توی اولین پست برای 2008 برای من کدها روش کار نمیکنه !!!
شما در چه مرحله اي مشكل داريد؟از كدام محصول نورتون و از چه ورژني استفاده ميكنيد؟اگر براي شما مقدوره عكسي از مرحله اي كه مشكل داريد قرار بديد.
تشکر.
راه نداره از کامپیوتری که آپ دیت شده، فایل های آپ دیت اونو استفاده کنم؟مثل کسپر اسکی.
من هم روی آنتی ویروس و هم روی اینترنت سیکیوریتی ورژن 2008 امتحان کردم . همون موقع نصب برنامه هست که کد 4 یا 5 بخش ازمون میخواد ولی وقتی کدها رو کپی میکنم توی اون برنامه در حالی که به اینترنت هم وصل هستم کدها رو قبول نیمکنه !!! این چند روز بدجوری افتادم توی هچل !!! هی کاسپر نصب میکنم هی نوروتون هر کدوم هم یه ایرادی پیدا میکنن .
راستی بعد از جواب قسمت بالا این سوال من رو هم جواب بدید . من کاسپر 2009 رو داشتم آپدیت آپدیدت هم بود ! یعنی هیچ ویروسی توی کامم نبود ! ویقتی که ویتدوز پاک کردم دیگه فرصت آپدیدت این برنامه رو پیدا نکردم ( چون دایل آپ دارم ) و بعد از مدتی آنتی ویروسم از کار افتاد . حالا هر وقت روی هاردام کلیک میکنم توی صفحه جدید باز مییشه ! میدونید که چی میگم ؟؟؟ حتی توی فولدر آپشن هم تنظیمات اون قسمت که توی صفحه جدید پنجره های رو باز کنه درست هستش ! ولی نمیدونم چرا هاردام اینطوری شدن !![]()
در مورد اينكه چرا كدها رو قبول نميكنه بايد بگم دليلش آنلاين بودن شما ميباشه.همانطور كه در راهنماي كرك كردن در پست اول نوشتم به هيچ وجه نبايد در موقع كرك كردن به اينترنت وصل باشيد در غير اينصورت موفق به كرك نخواهيد شد.
در موقع بخش دوم سوال شما ممكنه به علت ويروس يا موارد ديگه باشه.نورتون را نصب و آپديت كنيد و سيستم خود را كامل اسكن كنيد.اگر مشكل شما همچنان باقي بود مشكل خود را در انجمن "اورژانس آلودگي سيستمها" مطرح كنيد.
آخه من وقتی به اینترنت وصل نمیشم و کد میزنم خودش میگه باید وصل بشی وگرنه next رو که میزنم نمیره جلو تا وصل نشی ! این سوال دومم هم والا نمیدونم چی بگم ! باشه همین کاری که گفتید رو میکنم !
شما اگر چندبار اين كار را تكرار كنيد و به پيغام اتصال به اينترنت توجه نكنيد خودبخود طبق آموزش صفحه اول به مرحله بعدي ميرويد و مشكلي در كرك كردن نخواهيد داشت.حتما طبق تصاويري كه در پست اول اين تاپيك گذاشتم پيش بريد و 100% مطمئن باشيد كه موفق به كرك خواهيد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)