تو قسمتی که لولایی می خواست حکم بشه هر چی دلش می خواست می گفت و بعدش می گفت که آقاجون گفته. ( به اسمه آقاجون هر کاری دلش می خواست می کرد)
تو قسمتی که لولایی می خواست حکم بشه هر چی دلش می خواست می گفت و بعدش می گفت که آقاجون گفته. ( به اسمه آقاجون هر کاری دلش می خواست می کرد)
من موندم این آقا جونشون روز آخر چند دفعه دست حمید لولایی رو گرفت برد یه گوشه و بعد حمید لولایی هم بهش گفته : بله آقا جون بذارین دستتون رو ببوسم..............؟![]()
چيز كه قبلا مفهومش يه چيز ديگه بود
به تیتراژ اول برنامه دقت کردید هر قسمت داره یک چیزی بهش اضافه میشه!
امشب موزیک هم روش بود! موزیکش هم به تیتراژ چندان نمی امد...
من خیلی ها را دیدم که همین کار را می کنند یک حرف را به اسم مرده تحویل ملت میدند.تو قسمتی که لولایی می خواست حکم بشه هر چی دلش می خواست می گفت و بعدش می گفت که آقاجون گفته. ( به اسمه آقاجون هر کاری دلش می خواست می کرد)
حالا چرا اينقدر جدي گرفتين؟
فکر کنم تا آخر ماه رمضون خود عطاران هم روش بخونه . . .![]()
اتفاقا من مونده بودم قبلا هم خودش صداي تلويزيون رو بلند ميكرد و من نديده بودم يا تازه اينو روش گذاشتن !!!!!!! پس نگو اولش نبودهبه تیتراژ اول برنامه دقت کردید هر قسمت داره یک چیزی بهش اضافه میشه!
امشب موزیک هم روش بود! موزیکش هم به تیتراژ چندان نمی امد...
تنها چيزي كه توي اين سريال بيشتر نظر منو جلب كرده بازي خيلي قشنگ مرجانه گلچينه
با اينكه چندين ساله كه بازي نميكرد ولي بازگشت خوبي داشت
از نظر من سوژه ی این برنامه، تیکه ها، و حتی نقش بازیگران در این فیلم بسیار تکراری است و حتی حضور علی صادقی و کچل کردن عطاران هم نتوانسته این مساله را کم رنگ کند.![]()
فكر كنم فقط تو ايرانه كه كم كم هي تيتراژ اول و آخرش عوض مي شه! تو ترانه مادري هم يكي در ميون عوض مي شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)