معرفی چجوری دیگه؟(میخوای رئیس شرکت ال جی باهاتون تماس بگیره و این گوشی رو بهتون معرفی کنه؟)یا نکنه از نظر شما وقتی ریلیز بشه میشه معرفی رسمی
![]()
معرفی چجوری دیگه؟(میخوای رئیس شرکت ال جی باهاتون تماس بگیره و این گوشی رو بهتون معرفی کنه؟)یا نکنه از نظر شما وقتی ریلیز بشه میشه معرفی رسمی
![]()
حواستم نبود که معرفی رسمی شده :d ولی خوب این سوالها چیه دیگه که قیمت چنده . دیگه این روزا میشه حدس زد که چه قیمتی داره . ویوتی که 600 تومن خوب این 800 تومن . که بعدا پایین تر هم میاد
خب حالا ما پرسیدیم.عیبی داره؟آخه من تا قبل این میخواستم تو همین ماه امنیا رو بگیرم.ولی حالا میخوام این رو بگیرم
.اونم تا اومد بازار...چون 1 ماه بی گوشی ام.دارم با یه گوشتکوب از همون سری N سر میکنم.
![]()
به نظر من سی905 به خاطر نرم افزار بهتر و قیمت کمتر به صرفه تر هستش.زیبا هم هست و طراحی تکراری نداره
بابا من از یه جایی شنیدم میگفت این سنسوری که توش استفاده شده بزارید نسخه نهایی گوشی در بیاد همه گوشیها باید بیان جلوش لنگ بندازن . جنس لنزش مثل جنس صفحش ضد خشه -- میگن bestpic ش 8 تا عکس فول سایز میگیره حداکثر در نصف زمانی که i8510 سامسونگ یه عکس میگیره 8 ثانیه ( موبایل ریویو)
باید منتظر موند !!
ریویوو 8 خیلی خیلی دیدنی تر هست !!!
البته دوستان اشاره كنن كه Innov8 سيمبيان هستش و مسلما روي سرعت گوشي و دوربين تاثير ميذاره .
و اينكه نسخه بتا گوشي دست ريويو نويسان بوده تا الان . !
مخلصيم .
شما اول تلفظ ویوتی رو یاد بگیر بعد بیا اینجا علیه ویوتی اظهار نظر کن !
والا من ویوتی داشتم خیلی فوری و کمتر از 5 ثانیه عکس میاورد و همینطور تو زوم ! مگر اینکه دوستانی مثل شما فتواهای دیگه ای صادر کنند !
توقع داری مثلا گوشیهای لمسی چه شکلی باشن ؟! نکنه مثل x1 باشن که طرح صفحه کلیدش مث طرح سقف شمس العمارس !یا مثلا دبل 960 با اون دکمه های ژله ای و طرح گوشکوب مثلا خواسته بود از مدل دبل 950 تمایز پیدا کنه !!
![]()
بعد از سه روز اومدی دفاعیه تحویل میدی ؟ بله در جریان اسم ضایعش هستم - شما که یه 2 هفته هم نشد گوشی رو پس دادی - این حرفه کسیه که گوشیو داشته متن انگلیسیشو گزاشتم برو بخون (بخوای برات ترجمه می کنم) گفته مموری پر بشه سرعت بشدت کم میشه اونوقت میخواد عکس و بیاره جون میکنه -- صد رحمت به X1 که حداقل کیبورد داره جنس استیلش خداست تو طراحیشم نوآوری داشته --- نیومده خودشو راحت کنه یه السیدی رو ویندوز روش فلش کنه تحویل مردم بده --- در مورد 960 به اون کمر باریکی عرض شود که شما گوشتکوب مثله اینکه تا حالا ندیدی -منظور از دکمه های ژله ای منظورت براقه ؟شما اول تلفظ ویوتی رو یاد بگیر بعد بیا اینجا علیه ویوتی اظهار نظر کن !
والا من ویوتی داشتم خیلی فوری و کمتر از 5 ثانیه عکس میاورد و همینطور تو زوم ! مگر اینکه دوستانی مثل شما فتواهای دیگه ای صادر کنند !
توقع داری مثلا گوشیهای لمسی چه شکلی باشن ؟! نکنه مثل x1 باشن که طرح صفحه کلیدش مث طرح سقف شمس العمارس ! یا مثلا دبل 960 با اون دکمه های ژله ای و طرح گوشکوب مثلا خواسته بود از مدل دبل 950 تمایز پیدا کنه !!(این دو تا با هم خیلی فرق دارن)
آقا این نظر من در مورد طرح این گوشی بود -- هر کی نظر دیگه ای داره واسه خودش نگه داره چون به من ربطی نداره و سر این موضوع با من بحث نکنید.
اولا که من ویوتی رو بخاطر کم عقلی و تنوع طلبی خودم فروختم و اشتباه هم کردم شاید دوباره یکی خریدیم !
حالا کو تا مموری پر شه !!
X1 نو آموری داره ؟!! واقعا جالبه !!! خصوصا در مقایسه با گوشی ضعیفی مثل امنیا !!!
حالا که میبینی همون یه السیدی که روی ویوتی انداختن ! جزو پرفروش ترین گوشی ها تو انگلیس شده !!
کجای 960 کمر باریکه ؟ ما به F480 هم زورمون میاد بگیم کمر باریک اونوقت میگی به 960 کمر باریک !
خب ژله هم براقه دیگه ! و دکمه هاش کلا بسیار کلاس پایین تعبیه شده.
دعا کنید ایکس 1 و سی 905 و بقیه گوشیهای به اصطلاح شاختون مث 960 نشه که همه ازش رویگردون بشن !
ما که دست به دعا شدیم ... ( چون خودمم واقعا سونی اریکسون رو دوست دارم ولی شما خیلی دو آتیشه ای )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)