تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 198

نام تاپيک: LG KC910 With 8 megapixel

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

حالا بزار معرفی رسمی بشه . بعد قیمت بخوا

معرفی چجوری دیگه؟(میخوای رئیس شرکت ال جی باهاتون تماس بگیره و این گوشی رو بهتون معرفی کنه؟)یا نکنه از نظر شما وقتی ریلیز بشه میشه معرفی رسمی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

حواستم نبود که معرفی رسمی شده :d ولی خوب این سوالها چیه دیگه که قیمت چنده . دیگه این روزا میشه حدس زد که چه قیمتی داره . ویوتی که 600 تومن خوب این 800 تومن . که بعدا پایین تر هم میاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

حواستم نبود که معرفی رسمی شده :d ولی خوب این سوالها چیه دیگه که قیمت چنده . دیگه این روزا میشه حدس زد که چه قیمتی داره . ویوتی که 600 تومن خوب این 800 تومن . که بعدا پایین تر هم میاد
    خب حالا ما پرسیدیم.عیبی داره؟آخه من تا قبل این میخواستم تو همین ماه امنیا رو بگیرم.ولی حالا میخوام این رو بگیرم.اونم تا اومد بازار...چون 1 ماه بی گوشی ام.دارم با یه گوشتکوب از همون سری N سر میکنم.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

به نظر من سی905 به خاطر نرم افزار بهتر و قیمت کمتر به صرفه تر هستش.زیبا هم هست و طراحی تکراری نداره

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا من از یه جایی شنیدم میگفت این سنسوری که توش استفاده شده بزارید نسخه نهایی گوشی در بیاد همه گوشیها باید بیان جلوش لنگ بندازن . جنس لنزش مثل جنس صفحش ضد خشه -- میگن bestpic ش 8 تا عکس فول سایز میگیره حداکثر در نصف زمانی که i8510 سامسونگ یه عکس میگیره 8 ثانیه ( موبایل ریویو)

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

باید منتظر موند !!
    ریویوو 8 خیلی خیلی دیدنی تر هست !!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته دوستان اشاره كنن كه Innov8‌ سيمبيان هستش و مسلما روي سرعت گوشي و دوربين تاثير ميذاره .

و اينكه نسخه بتا گوشي دست ريويو نويسان بوده تا الان . !

مخلصيم .

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سامان دفعه آخرت باشه بر علیه پستهای من پست میدی

divx و اینا همش پروتوکله --باید پول بدی بزاری رو گوشی که اس ای از این پولا نمیده در راستای کاهش قیمت --پورتوتایپ c905 هم فیلمبرداری vga میگرفت ولی به خاطر مسائلی کردنش qvga -- ها ال ای دی به چه درد میخوره ؟ وقتی شب بخوای فیلم بگیری تو تاریکی ال جی چیکار میتونه بکنه هیچی --تو تاریکی به عنوان چراغ قوه استفاده کنی مخصوصا این روزها که برق ما میرود- ماله شما چطور ؟ ---تازه همین ویدیو سی 905 میکروفون اختصاصی واسه ضبط صدا داره که ال جی نداره -- c905 تو فیلم برداری میتونست شاخی باشه ولی به خاطر یه سری سیاست غلط و ابلهانه نقطه ضعفش شد فیلم برداریش .
    گوشیهای جاوای الجی از قدیم معروف بودن به انبار باگ ! جدیدا بهتر شد ولی بازم میلنگن --همین ویوتلی یه عکس میاره 30 ثانیه طول میده یه زوم رو عکس میکنه 15 ثانیه طول میده -- فایلمنیجرش هم مشکل داره---سرعتش نسبت به جاوای اس ای کمتره (اینا حرفای من نیست حرفای کسیه که گوشی رو داره )-- اصلا تو فروم خارجی مثلا esato بپرسید سیستم عامل اس ای بهتره یا الجی 97.25% میگن اس ای --

طرحشم که یه ال سیدیه --- دریغ از یه ذره فرق با طرح قبلی (ویوتلی ) -- آیفونم طرحش بیخود بود --روزگاریه که اکثرا از ال سی دیهای گنده استقبال میکنن -- آیفون خدا بیامرز اینو کشف کرد اونوقت همه برندها( جز سونی اریکسون ) مثله پشگل مدل آیفونی زدن .. منکه خوشم نمیاد ولی مطمئنم خیلیها خوششون میاد.

===================================
    مثله اینکه هنوز معرفی رسمی نشده--مشخصتش تو سایت الجی نیست .
    شما اول تلفظ ویوتی رو یاد بگیر بعد بیا اینجا علیه ویوتی اظهار نظر کن !
    والا من ویوتی داشتم خیلی فوری و کمتر از 5 ثانیه عکس میاورد و همینطور تو زوم ! مگر اینکه دوستانی مثل شما فتواهای دیگه ای صادر کنند !
    توقع داری مثلا گوشیهای لمسی چه شکلی باشن ؟! نکنه مثل x1 باشن که طرح صفحه کلیدش مث طرح سقف شمس العمارس ! یا مثلا دبل 960 با اون دکمه های ژله ای و طرح گوشکوب مثلا خواسته بود از مدل دبل 950 تمایز پیدا کنه !!

9. 3 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما اول تلفظ ویوتی رو یاد بگیر بعد بیا اینجا علیه ویوتی اظهار نظر کن !
    والا من ویوتی داشتم خیلی فوری و کمتر از 5 ثانیه عکس میاورد و همینطور تو زوم ! مگر اینکه دوستانی مثل شما فتواهای دیگه ای صادر کنند !
    توقع داری مثلا گوشیهای لمسی چه شکلی باشن ؟! نکنه مثل x1 باشن که طرح صفحه کلیدش مث طرح سقف شمس العمارس ! یا مثلا دبل 960 با اون دکمه های ژله ای و طرح گوشکوب مثلا خواسته بود از مدل دبل 950 تمایز پیدا کنه !!
    بعد از سه روز اومدی دفاعیه تحویل میدی ؟ بله در جریان اسم ضایعش هستم - شما که یه 2 هفته هم نشد گوشی رو پس دادی - این حرفه کسیه که گوشیو داشته متن انگلیسیشو گزاشتم برو بخون (بخوای برات ترجمه می کنم) گفته مموری پر بشه سرعت بشدت کم میشه اونوقت میخواد عکس و بیاره جون میکنه -- صد رحمت به X1 که حداقل کیبورد داره جنس استیلش خداست تو طراحیشم نوآوری داشته --- نیومده خودشو راحت کنه یه السیدی رو ویندوز روش فلش کنه تحویل مردم بده --- در مورد 960 به اون کمر باریکی عرض شود که شما گوشتکوب مثله اینکه تا حالا ندیدی -منظور از دکمه های ژله ای منظورت براقه ؟ (این دو تا با هم خیلی فرق دارن)
    آقا این نظر من در مورد طرح این گوشی بود -- هر کی نظر دیگه ای داره واسه خودش نگه داره چون به من ربطی نداره و سر این موضوع با من بحث نکنید.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از سه روز اومدی دفاعیه تحویل میدی ؟ بله در جریان اسم ضایعش هستم - شما که یه 2 هفته هم نشد گوشی رو پس دادی - این حرفه کسیه که گوشیو داشته متن انگلیسیشو گزاشتم برو بخون (بخوای برات ترجمه می کنم) گفته مموری پر بشه سرعت بشدت کم میشه اونوقت میخواد عکس و بیاره جون میکنه -- صد رحمت به X1 که حداقل کیبورد داره جنس استیلش خداست تو طراحیشم نوآوری داشته --- نیومده خودشو راحت کنه یه السیدی رو ویندوز روش فلش کنه تحویل مردم بده --- در مورد 960 به اون کمر باریکی عرض شود که شما گوشتکوب مثله اینکه تا حالا ندیدی -منظور از دکمه های ژله ای منظورت براقه ؟ (این دو تا با هم خیلی فرق دارن)
    آقا این نظر من در مورد طرح این گوشی بود -- هر کی نظر دیگه ای داره واسه خودش نگه داره چون به من ربطی نداره و سر این موضوع با من بحث نکنید.
    اولا که من ویوتی رو بخاطر کم عقلی و تنوع طلبی خودم فروختم و اشتباه هم کردم شاید دوباره یکی خریدیم !
    حالا کو تا مموری پر شه !!

X1 نو آموری داره ؟!! واقعا جالبه !!! خصوصا در مقایسه با گوشی ضعیفی مثل امنیا !!!

حالا که میبینی همون یه السیدی که روی ویوتی انداختن ! جزو پرفروش ترین گوشی ها تو انگلیس شده !!

کجای 960 کمر باریکه ؟ ما به F480 هم زورمون میاد بگیم کمر باریک اونوقت میگی به 960 کمر باریک !

خب ژله هم براقه دیگه ! و دکمه هاش کلا بسیار کلاس پایین تعبیه شده .
    دعا کنید ایکس 1 و سی 905 و بقیه گوشیهای به اصطلاح شاختون مث 960 نشه که همه ازش رویگردون بشن !
    ما که دست به دعا شدیم ... ( چون خودمم واقعا سونی اریکسون رو دوست دارم ولی شما خیلی دو آتیشه ای )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •