سلام
اگه بخواهیم در داخل بازی با دشمنانمون رابطه برقرار کنیم و دوست شویم باید چی کار کنیم ؟
فقط می دونم Lock Team باید برداشته بشه .
سلام
اگه بخواهیم در داخل بازی با دشمنانمون رابطه برقرار کنیم و دوست شویم باید چی کار کنیم ؟
فقط می دونم Lock Team باید برداشته بشه .
خوب ، بعدش اون بالا سمت راست توی بازی ، کنار منو یه سری چیز دیگه هست ... یکیش هست که شجره نامه Civilization ت رو نشون میده : دی
یکی دیگه هست که باهاش پیفام می فرستی فکر کنم ... یکی دیگه هست که توش منابع برای رفقات می فرستی و اگه خواستی می تونی وضعیت Alliance رو عوض بکنی ...
امید جانمنظورت منم ؟
: دی
تو منو بردی؟
در هر صورت من الان تو کامپیوترم AOE 2,AOE 3,AOM , AOM titan دارم ... هر گونه دعوت به بازی پذریفته میشود ... : دی
من همیشه شبا تا صبح age 2 بازی میکنم.
بیا در خدمتت باشیم : دی
لطفا نیک نیمتونو بگید تا بتونیم ارتباط برقرار کنیم :
نیک نیم : Olly
خوب برای age3 چط.وری میشه آنلاین بازی کرد؟ پچی چیزی میخواد؟ همین طوریش میزنه نمیتونه به سرور وصل بشه برای من.
یک سوال دیگه این که چطوری میشه با یک تیم متحد خودمون تماس بگیریم تو بازی؟ مثلا وقتی مورد حمله قرار گرفتیم از اون کمک بگیریم یا برای لشکرکشی؟
راهی هست؟
خوب همونطوری که رمز می زنی ، Enter ؤو میزنی و تو اون پنجره باز شده پیغامت رو می زنی ... از اون گذینه های کنار منو هم یکی هستش که می تونی توش انتخاب بکنی پیغامت برای چه کسایی فرستاده بشه ... من نمی دونم دقیقا ، من با LAN با داداشم و پسر داییم بازی می کنم ، ولی بازی خیلی سنگین تر از اونیه که بشه با اینترنت ایران بازی کرد ... باید بی خیالش شد ... همون Age of Mythology و Age of Empire 2 خوب هستند ... منتها سعید من نمی تونم نصفه شب بازی بکنم که !
من Ri Ri یا Koorosh رو میزارم نیک نیمم ، اگه یکیشون نشد ، اون یکی رو امتحان بکنید .
نه منظورم اونحای بازیه که مثلا با کامپیوتر متحد هستی.
برای age3 چطوری میتونم آنلاین بازی کنم؟ به سرور وصل نمیشه.
سرعتم خوبه
آهان گرفتم ... زیاد دل به کامپیوتر نبند ... ولی در کل ، کنار mini map که سمت چپ و پایین نقشه هست ، چند تا گزینه هست ... یکیش که یه چیزی هست که باهاش برای رفقا یه نقطه ای از نقشه رو کلیک می کنی بعدش توی نقشه مشخص میشه تا مثلا اونجا نیرو بفرستند یا ...
یکی دیگه هست که جزییات نقشه رو تغییر میده ، مثلا بار اول که کلیک بکنی نیرو ها رو دیگه نشون نمی ده تو مینی مپ ، دوباره بزنی مثلا دیگه ساختمون ها رو هم نشون نمیده ، یه بار دیگه بزنی به حالت اول بر میگرده ( گفتم مثلا ، دقیقا یادم نیست چه جزییاتی رو نمایان یا پنهان می کرد ) ، دو تا دیگه می مونه ... که یکیش برای ریسورس فرستادن و تغییر Alliance هست ، اون یکی برای فتوا دادن و دستور دادن به بقیه هست ... مثلا send wood و Send coin و Attack here و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)