توضیحاتت خیلی خوب بود.واسه pc هم همینوره.بازی خیلی عالی هست.100 در صد ارزش داره.من از توی بازی وقتی عکس میگیرم جایی میارم سیاه میشه مگرنه چنتا عکس باحال میذاشتم.
توضیحاتت خیلی خوب بود.واسه pc هم همینوره.بازی خیلی عالی هست.100 در صد ارزش داره.من از توی بازی وقتی عکس میگیرم جایی میارم سیاه میشه مگرنه چنتا عکس باحال میذاشتم.
من بالاخره وقت کردم نشستم یه ساعتی بازی کردم .
به نظر من که ارزش بازی کردن داره دوستانی که تهیه نکردن حتما این بازی را تهیه کنند .
دوستان شنیدم سیو کردن این بازی مشکل داره درسته ؟
خدا عمرت بده حرف دل مارو زدی.![]()
واسه من که هیچ مشکلی نداره.راحت .هم خودش اتو سیو میکنه هم من دستی سیو میکنم/
نمیدونستم PC جدیدا بی نوا شده
که اون brand های سازنده قطعاتش این همه پول از gamer ها میچاپن
اخرش هم جز bug های اسف بار چیزی واسه output ندارن
شما اگه تو همین انجمن تو تاپیک های مختلف بازی بری میبینی
که اونهایی که فقط pc دارن بیشتر از 60 درصد پست هاشون از bug های بازی های port شده برای این platform هست
از افت فریم بگیر تا نداشتن صدا و نصب نشدن و crack و مشکلات controller گرفته
تا بیرون پریدن بازی و error های عجیب غریب دیگه
که حتی با داشتن سیستم های high end رخ میده و gamer رو پشیمون میکنه
که اگه روی console داشت الان چند مرحله جلو رفته بود
(خوشبختانه خودم سیستمی دارم که گردن کلفت بازار pc که تک بازی بود که باهاش فخر میفروخت
که اونم از انحصارش در اومد یعنی crysis رو بین 40 تا 45 فریم گرفتم )
من نه بابام اونیه که شما گفتی نه خودم
شما اگه تو این دنیای pc لذت میبری از بازی های port شده خوب من دیگه اصراری ندارم
موفق باشی
خوب خدا رو شکر
این طور که شما میگی این یکی جز اون بازی هایی هست که اسف بار port نشده![]()
عزیز من ما که مثل شما پولدار نیستیم xbox360 بگیریم.به بازیهاش هم زیاد دسترسی نداریم.مجبوریم بسازیم.مگرنه کدوم ما بدش میاد xbox داشته باشه.
بحث رو بیشتر کش نمیدم چون جز ناراحتی برای دوستان چیزی نداره
فقط این رو بگم همینطور که وقتی خود شما اینقدر رو کنسول تعصب داری ممکنه بعضی ها هم طرفدار دو آتیشهpc باشند یا لااقل کم pc شون رو دوست داشته باشند(خودم رو نمیگم چون اصولا سعی میکنم ادم منطق گرایی باشم و روی هیچ چیز تعصب خاصی نشون ندم) که وقتی شما این حرفها رو میزنی ناراحت بشند
به هر حال موفق باشی دوست من
بازم از مدیرت تاپیک غذر میخوام...
Last edited by mehdy.z; 12-07-2009 at 13:34.
حرف خوبی زدی.اما من و خیلی ها که پی سی داریم دوست داریم کنسول داشته باشیم.اما ps3 رو که بیخیال بازیاش از خودش گرونتر تموم میشه.xbox هم الان دیگه قدیم نیست که.مردم زندگیشون به سختی میچرخه.نمتونیم 300 400 تومن بدیم.بازیهاش هم که توشهرهای بزرگ گیر میاد.بازم میگم من خیلی به xbox علاقه دارم.اما اینجا ایران![]()
با گرافیک 4850 میشه تنظیمات گرافیکش رو تا ته بزاری.
از grid گرافیکش بالا تره یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)