تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا شما یک عکس از یک نوشته بزارید هر طوری که خودتون تنظیم میکنید منم یک عکس از یک نوشته میزارم بیبینیم کدوم خواناتر هست خوبه؟ من منتظرم در مورد عکس های بالا شما مقایسه نگذاشتید 5610 ماکرو نداره ولی با فوکوس عکس های عالی میگیره در مورد بلد بودن من k800 نداشتم ولی k810 داشتم و خیلی خوب میدونم چطور باهاش کار کنم حالا خیالی نیست شما یک عکس از نوشته بزارید با هر تنظیمی که دوست دارید با فلش بدون فلش و........ نور کم نور زیاد بحث سر خوانا بودن هست من منتظرم در مورد اینکه چرا 5610 گران هست بزار کمی بگم یکی از برگ برنده 5610 ال سی دی قوی هست شما برید یک کلیپ در گوشی 5700 یا n81 8gig یزارید و یکی هم روی 5610 بیبینید گدوم رنگها زیباتر و طبیعیتر هستند یا اینکه یک تم مثلا تم ایفون رو رو گوشی 5610 بزارید رو n81 8gig و 5700 هم بزارید می بینید رنگها در 5610 پرنگتر زیباتر هستند دیگر برگ برنده 5610 نو اوری که در این گوشی شده کیلید حرکتی هست و بدنه ضد خش و محکم و چهار جوب استیل در ضمن مشکل محدودیت نصب هم نداره نوکیا سنسور. مکالمه تصویری هم داره. صدای استریو با کیفیت و صدای بلند. تا 4 گیگ رم ساپورت میکنه . باطری فوقعاده قوی داره . hands free عالی. واقعا اینا ارزش ندارن؟ در ضمن 5610 در بین گوشی های بدون سیستم عامل سیمبین نوکیا بهترین دوربین رو داره اینو gsmaria هم نوشته من با 6500 slide که لیز کالر زایس داره تست کردم به 5610 نمی رسید ولی n73 رنگها رو پرنگتر از 5610 نیشون میده راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که اینجور گل ها در جنوب در نمیان وگرنه با 5610 میگذاشتم حال میکردید

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

درسته 5610 یه موزیک فون خوبی هستش نه یک کمرافون خوب.
    صفحه نمایش عالی صدای بهتر از کا800 همه چیزش خوبه .250 تومان هم براش قیمت خوبی هستش البته در مقایسه با سایر گوشیها دارم میگم.اما در مورد دوربین حق رو به کا800 میدم همچنین هدفون کا800 در صورتی که یه هندسفری واکمن بگیری از 5610 بهتره این رو از کسی که قبلا کا800 داشت و 5610 گرفته بود پرسیدم.در سایر موراد 5610 سر هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این عکس تکراریه ولی شما هم قضاوت کنید من اول فلش رو اتوماتیک کردم 5610 هیچ مشکلی نداشت ولی k810کاملا تاریک میگرفت و من فلش هردو را خاموش کردم حالتشم عوض کردم و با اینکه همه اینکارا رو کردم بازم کیفیت 5610 رو نداره خودتون قضاوت کنید
    5610:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    k810:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم یه تاپیک جدید باز کنید هر کدوم بهترین عکسهایی که از گوشیتون دارین بزارین اما نگیدواسه کدوم گوشیه تا از روی تاصب نظر داده نشه و از بازدید کنندگان نظر بخواین بعد ازجمع شدن تعداد مشخصی نظر مقایسه کنید و گوشی برتر رو انتخاب کنید همین

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

درسته 5610 یه موزیک فون خوبی هستش نه یک کمرافون خوب.
    صفحه نمایش عالی صدای بهتر از کا800 همه چیزش خوبه .250 تومان هم براش قیمت خوبی هستش البته در مقایسه با سایر گوشیها دارم میگم.اما در مورد دوربین حق رو به کا800 میدم همچنین هدفون کا800 در صورتی که یه هندسفری واکمن بگیری از 5610 بهتره این رو از کسی که قبلا کا800 داشت و 5610 گرفته بود پرسیدم.در سایر موراد 5610 سر هستش
    بقیه موارد چی میشه ؟؟
    دوربین که ک800
    صدا هم که تو ایرفون ک800 (موزیک فون به گوشی میگن که ایرفونش صداش توپ باشه نه اسپیکر (در این صورت چینیها ابر موزیک فون هستند))
    ال سی دی هم بنظرم ک800 ال سی دی فوقالعاده ای داره !!!
    یه چیز هم من در مورد 5610 بگم که !! من خودم یه مدت تو موبایل فروشی بودم !! از هر 10 تا 5610 5 تاش فلت پاره میکردن
    در مورد قیمت هم بنظرم ک800 با 180 تومن واقعآ بصرفه تر هست
    باز اگه 5610 یه سیمبین داشت میشد روش حساب کرد
    ولی حالا که جاوا هست !! اصلآ !! بنظرم باید از 180 ک800 کمتر باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

این سرور پی سی هم که گند زده
    همش دوتا پست میشه
    عیب نداره !! در این پست عکس قرار میگیره (بعدآ)
    +
    اینم از ویرایش !!
    چند تا عکس برای بروبکس !! با ک800 2 سال پیش
    حال کنین !! :
    فوکوس رو نیگا :

میگم باید عکس گرفتن بلد باشین :

اینم داشتم با سرعت 110 تا میرفتیم گرفتم !! :

بقیشم باشه بعدآ !!! فعلآ با اینا حال کنین
    بابای
    Last edited by R@R#M@N; 09-09-2008 at 11:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بقیه موارد چی میشه ؟؟
    دوربین که ک800
    صدا هم که تو ایرفون ک800 (موزیک فون به گوشی میگن که ایرفونش صداش توپ باشه نه اسپیکر (در این صورت چینیها ابر موزیک فون هستند))
    ال سی دی هم بنظرم ک800 ال سی دی فوقالعاده ای داره !!!
    یه چیز هم من در مورد 5610 بگم که !! من خودم یه مدت تو موبایل فروشی بودم !! از هر 10 تا 5610 5 تاش فلت پاره میکردن
    در مورد قیمت هم بنظرم ک800 با 180 تومن واقعآ بصرفه تر هست
    باز اگه 5610 یه سیمبین داشت میشد روش حساب کرد
    ولی حالا که جاوا هست !! اصلآ !! بنظرم باید از 180 ک800 کمتر باشه
    البته صدای 5610 بهتره و LCDش هم کیفیت خیلی بالاتری داره. اما در مورد بقیه موارد باهات موافقم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فلت پاره میکنه؟ مگه الکیه مال من 2بار از رو موتور افتاده هیچیش نشده اونم با سرعت زیاد یک بار تو خیابون یک بار داخل پیست در مورد اینکه شما چند وقت بودید من 4 ساله تعمیرم دارم میکنم در مورد گوشی های چینی یک ماه با صدای بلند بشین اهنگ گوش بده بیبن باندش به التماس میوفته یا نه این قدر چیز چیز میکنه تا میسوزه در مورد در حال حرکت ما با قطار به تهران میرفتیم عکس میگرفتم بدون هیچ مشکلی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یک طوری سیمبین سیمبین میکنید انگار k800 سیمبین داره و از 5610 بالاتر هست اگه 5610 سیمبین نداره k800هم نداره ولی مثل گوشی های قبلی نوکیا محدودیت نصب نداره ما تاحالا 10 مگابایت هم ریختیم رو گوشی بدون هیچ مشکلی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

فلت پاره میکنه؟ مگه الکیه مال من 2بار از رو موتور افتاده هیچیش نشده اونم با سرعت زیاد یک بار تو خیابون یک بار داخل پیست در مورد اینکه شما چند وقت بودید من 4 ساله تعمیرم دارم میکنم در مورد گوشی های چینی یک ماه با صدای بلند بشین اهنگ گوش بده بیبن باندش به التماس میوفته یا نه این قدر چیز چیز میکنه تا میسوزه در مورد در حال حرکت ما با قطار به تهران میرفتیم عکس میگرفتم بدون هیچ مشکلی
    من اونطوری که دیدم گفتم !!
    قصد خراب کردنشو هم ندارم !! فلت هم با ضربه پاره نمیشه !!!

یک طوری سیمبین سیمبین میکنید انگار k800 سیمبین داره و از 5610 بالاتر هست اگه 5610 سیمبین نداره k800هم نداره ولی مثل گوشی های قبلی نوکیا محدودیت نصب نداره ما تاحالا 10 مگابایت هم ریختیم رو گوشی بدون هیچ مشکلی
    من گفتم اگه داشت به این قیمت میارزه !! نگفتم ک800 سیمبین داره
    گفتم اگه داشت تا 250 میارزید !! ولی حالا که نداره باید ارزونتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •