اونجا که باید از روی یک تخته چوب باریک رد شیم چه طور میشه بالانس را حفظ کرد ؟ چون سریع میوفتم پایین
اونجا که باید از روی یک تخته چوب باریک رد شیم چه طور میشه بالانس را حفظ کرد ؟ چون سریع میوفتم پایین
آقا برای شما هم صدا نداره دموی اول بازی صدا داره ولی بعد یک دفعه صداش قطع میشه مشکل چیه ؟؟
خواهشان کمک کنید
بازی 1 dvd هست و 3.62 g هم حجمش
سلام برای شما هم تو بازی صدا نداره برای من فقط دموی اول بازی صدا داره ولی وقتی موقع بازی میشه دیگه اصلا صدا نداره بازی که گرفتم 1dvd و حجمش 3.62g لطفا کمک کنید plese
خب منم امروز بازیو گرفتم ولی بعد نصب ارور داد که نمی دونم مشکلش از چی هستش.
باید دوباره نصبش کنم.
شما باید از طریق ماوس تعادل و رفتن به جلو رو در یک زمان انجام بدید
کاری نداره همونطور که دارید تعادل رو برقرار میکنید ماوس رو به طرف بالا
بکشید میره جلو .
سلام من الان کپچر 3 قسمت 2 هستم ولی اونجایی که کفه زمین آبه و یک جنازه به سیمی وصله که به جریان برق وصله در حال پایین آمدن هست که من باید قبل از رسیدن این جنازه به آب باید کد سه رقمی در رو جهت ورود به اتاق و قطع جریان برق وارد کرد که این کد بر روی دیوارها که پر از اعداد نصفه نیمه هست وجود داره که باید در عرض 2 دقیقه پیداش کرد اگه کسی این مرحله رو رد کرده کد 3 رقمی رو به من هم بده که بد جوری تو این مرحله گیر کردم.
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه لااقل بگین dvd مشکلی نداره حجمش هم زدم
فکر کنم نسخه یک dvd مشکل داره .
من نسخه 2 dvd را دارم که 6 گیگ هم حجم گرفته
خودم پیداش کردم رمز در 435
دوستان من یک جای دیگه هم گیر کردم .
اونجا که باید در یک اتاق یک فیوز را از داخل کمدی پیدا کرده و در جای خود قرار دهیم بعد در یک قسمت تاریک نوار ها و خط های سفید رنگی مشخص می شود . و در قسمتی دیگر هم بمب های به تابوت های داخل دیوار وصل است .
اینجا باید چی کار بکنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)