تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 13 اولاول ... 78910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 128

نام تاپيک: در sql میشه برای db خودم user و pass بذارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه اشكال نداره يه سوال ديگه هم در مورد setup مي خوام بپرسم
    وقتي مي خوام برنامه هاي ديگه هم با Setup نصب بشند با همون روشي كه قبلا گفته بوديد انجام مي دم يه
    پوشه داخل پوشه setup مياد كه همون برنامه مورد نظر است

مشكل اينه...
    كه بايد اين برنامه رو جدا نصب كني ولي من مي خوام وقتي icon برنامه اصلي رو مي زنه تمامي برنامه هايي كه مي خوام نصب بشند يعني در عمل كاربر يه برنامه رو setup مي كنه مثل خود برنامه visual studio كه وقتي مي خاي نصبش كني خودش بقيه برنامه هاي مورد نيازش هم نصب مي كنه

با تشكر

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ...كه بايد اين برنامه رو جدا نصب كني...
    این جمله شما دور جور میتوانم تعبیر کنم و به دو مشکل متفاوت برسم.

اول انکه عملیاتی را که توضیح دادم به درستی انجام نداده اید و exe مورد نظر اصلاً اجرا نشده و مجبور میشودی خودتان روی exe دوم هم کلیک کنید...
    اگر اینطور است همان مراحل قبلی را با دقت بیشتری انجام دهید.

ولی گمان میکنم مشکل شما این است که exe دوم اجرا میشود ولی دیالوگ و پنجره های مخصوص خودش را می اورد و نشان میدهد و کاربر شما باید یکبار دیگر دکمه های Next را کلیک کرده و برنامه را نصب کند.
    اگر مشکل شما این است (احتمالاً منظورتان همین بوده) رفع این مشکل به آن برنامه دوم که باید نصب شود خیلی مربوط و وابسته است.

در بهترین حالت این است که شما به جای یک exe یا msi یک فایل msm برای setup برنامه پیدا کنید (یا از سایت شرکت یا از CD یا از ...) این فایلهای msm فایلهای merge module هستند که میتوانند با msi نهایی شما یکپارچه شوند و در داخل msi نصب و لغو نصب شوند
    (در پروزه setup میتوانید با فرمان Project->Add->Merge Module آنها را اضافه کنید.)

اگر فایل merge module برای برنامه مورد نظری که میخواهید نصب کنید پیدا نکردید، تنها امیدتان میتواند این باشد که فایل exe برنامه از طریق خط فرمان گزینه هایی برای نصب و لغو نصب خاموش داشته باشد.
    یعنی exe مورد نظر شما پارامتری در خط فرمان بگیرد که به خاطر آن دیگر در زمان نصب دیالگو مجزا و جدیدی نشان ندهد و فرآیند نصب را خودکار و بدون دیالگو انجام دهد.
    برای اطلاعات کامل باید به سایت شرکت سازنده مراجعه کنید و برای اطلاعات سریع و جزئی میتوانید فایل exe مورد نظر را خودتان دستی با پارامتر ?/ اجرا کنید تا شاید دیالگو اطلاعاتی در مورد خط فرمان نشانتان دهد.

برنامه میتوانید پارامترهای دیگر یبرای دیگر تنظیمات داشتاه باشد، مثلاً شاید با یک پارامتر مسیر نصب را از شما بگیرد و یا یک فایل ini حاوی اطلاعات مورد نیاز برای نصب خاموش را از شما تحویل بگیرد.

در کل اگر msm ای پیدا نکنید، همانطور که گفتم بخش exe خیلی مربوط به برنامه و شرکت سازنده میشود که چه امکاناتی برای نصب خاموش و بدون دیالگو در نظر گرفته باشند.

=====

البته برنامه های کمکی setup سلز دیگری هم وجود دارد ولی این بحث اجرای exe نصب یک برنامه دیگر در داخل فرآیند نصب خودتان همچنان تنها راهش خسه های مشابه merge module ها و امکانات خط فرمانی پیش بینی شده در خود exe است.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من باید msm رو از کجا پیدا کرد
    از کدوم شرکت
    کدوم cd
    چگونه باید از پارامتر ?/ استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من باید msm رو از کجا پیدا کرد
    از کدوم شرکت
    کدوم cd
    شما مثلاً میخواهید برنامه x از شرکت y را همراه برنامه خودتان نصب کنید.
    باید به cd برنامه x و یا شرکت y مراجعه کنید و ببینید که برای setup محصولشان فایل msm داده اند یا نه؟
    معمولاً فایل msm را فقط شرکتهایی میدهند که محصولات توصعه نرم افزاری تولید میکنند، مثل برنامه های گزارش گیری و نمودار و... و شاید این فایل را مجانی هم ندهند چون دیگر میداندد که استفاده کنندگان msm فقط شرکت ها و برنامه نویسان هستند که قصد فروش محصولی را دارند و خوب نباید سر آنها بیکلاه بماند!

چگونه باید از پارامتر ?/ استفاده کنم؟
    فایل setup برنامه x تان را که دارید؟ یک exe است.
    با کمک برنامه cmd یک ?/ به انتهای نام آن اضافه و اجرایش کنید یا یک shortcut از آن بسازید و در property فایل shortcut یک ?/ به انتهای نام فایل و پس از اتمام گیومه هها اضافه کنید.

با این کار معمولاً اگر برنامه گزینه های خط فرمانی داشته باشد، آن را در لیستی در محیط کنسول و یا یک messagebox نمایش میدهد.

(
    البته نرم افزارهای بهتری هم برای setup سازی است ولی این بحث در انها هم فرقی چندانی ندارد، چون شما میخواهید یک setup مجزا را در آنها اجرا کنید.
    )

برنامه ای که میخواهد الآن نصبش کنید چیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    مرسي از همراهيتون
    من چها تا برنامه بايد قبل از برنامم نصب بشه
    1-windows installer
    2- framwork3.5
    3- sql express
    4- crystall Report

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    1-windows installer
    2- framwork3.5
    3- sql express
    4-crystall Report
    بابا اینها که همشون برنامه های معمول و متعارف هستند!!!
    من گفتم حتماً میخواهید Photoshop و 3DMax و Ofiice و چندتا ویندوز با برنامه تان نصب کنید!

من فکر کنم شما لینکی را که در پست 84 همین تاپیک داده بودم درست مطالعه نکردید:
    forum.p30world.com/showthread.php?p=1282316#post1282316

اگر از VS2008 استفاده کنید، تمام موارد فوق که خواسته اید در لیست پیش فرض خود setup ساز وجود دارد و فقط کافی است یک تیک بزنید.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلمهمون طوری که گفته بودید Setup گرفتمحالا مشکلم اینه که وقتی Sqlexpress رو نصب می کنه چون با حالت پیش فرض نصب می کنه در حالت Windows نصب میشه و برنامه کار نمی کنه ولی من می خوام در حالت mixed windows and SQl نصب کند. چکار کنم که هنگام نصب در این حالت نصب شود.همچنین چکار کنم که برایclient فقط قسمت Sql naive نصب شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من می خوام در حالت mixed windows and SQl نصب کند
    همانطور که در پست 8 همین تاپیک گفتم این کار را به سادگی با یک تغییر رجیستری میتوانید انجام دهید...
    مسیر زیر را پیدا کرده
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQLServer
    و LoginMode را 2 قرار دهید.
    آیا با تغییر رجیستری مشکل دارید؟

چکار کنم که هنگام نصب در این حالت نصب شود.همچنین چکار کنم که برایclient فقط قسمت Sql naive نصب شود
    تا جایی که من میدانم نسخه express دیگر همه سروته اش را زده اند و یا دیگر نمیشود بیش از این کوچکش کرد و یا اگر بشود هم نیاز نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یعنی شما میگین رو هر سیستمی که باید نصب بشه باید این کار انجام بشه

نمیشه این تغییر رو هم داخل کد وارد کنم تا کاربر راحت تر باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یعنی شما میگین رو هر سیستمی که باید نصب بشه باید این کار انجام بشه
    !!!!!!!!

آیا با تغییر رجیستری مشکل دارید؟
    منظورم با کدنویسی یا در برنامه setup بود نه با regedit!!!

شما به راحتی این تنظیم رجیستری را میتوانید در برنامه setup انجام دهید.
    اصولاً وظیفه setup همین است که کلیه این کارها را انجام دهد تا برنامه پس از اجرای setup بدون مشکل کار کند!!!

در پروژه Setp و در بالای SolutionExplorer روی دکمه RegisteryEditor کلیک کنید و سپس تک تک کلیدهای مسیر را به ریشه HKEY_LOCAL_MACHINE اضافه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (کافی است روی کلید یا گره مربوطه راست کلیک کنید و گزینه New Key را انتخاب کنید.
    در نهایت و پس از ساخت کلید آخر به نام MSSQLServer روی آن راست کلیک و گزینه NEW->DWORD Value را بزنید و مقدار LoginMode با عدد 2 را هم اضافه کنید.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •