از نظر امکانات و باطری که عالیه از نظر طراحی هم عالیه واقعا جای این گوشی تو سامسونگ خالی بود
از نظر امکانات و باطری که عالیه از نظر طراحی هم عالیه واقعا جای این گوشی تو سامسونگ خالی بود
سلام................
اینجور که gsmarena گفته q4 2008 باید این هفته یا نهایت هفته بعد بیاد ولی خوراکه خودمه
با اون کیفیت تصویره خفنش
ولی اگه بیا که میاد میزنه رو دست G810 مهیار![]()
Last edited by S@nti@go_s&k; 20-12-2008 at 15:54.
همه در مورد قیافه ی این گوشی نظریات عجیبی دادند که شبیه فلان هست و فلان اما از نظر قیافه خیلی خیلی شبیه به دی780 هستش آخه پدرم دی780 سامسونگ داره تا چشمم به این خورد یه لحظه فکر کردم اونه.
خیلی گوشی باحالیه فقط خدا کنه که قیمتش مناسب باشه ودر حدود400 نه زیادتر.اما حیف که کاور لنز نداره و اینکه اسپیکرش بدجایی هستش.
در ضمن از پست بعضی ها این گونه من برداشت کردم که صفحه کیبوردش رو مثل ان82 مقایسه کردند.
باید بگم که اون نوار نقره ای که صفحه کلید نیستش اون جدا کننده ی ردیف ها هست.اون نوار نقره ای رو با کیبورد اشتباه نگیرید
به به میبینم که آقا زیما برگشتن ! آره این گوشی خوشگل و تا اونجایی که من توی این تاپیک خوندم شبیه همه گوشیا هست چون منم با یه نگاه فکر کردم جی 810 ! چون هم رنگ و هم حنس هستند به هم میخورن
عمراااااااااااااااااا !!!!! اپتیکال زوم جی 810 و زنون فلاش رو میخواد چکار کنه ! برو تو قسمت عکاسهای که با دوربین میگیریم ببین چه عکسی گذاشتم اون وقت میبنی که آی 7110 هیچ وقت نمیتونه همچین عکسی با ال ئی دی فلاشش بگیره !ولی اگه بیا که میاد میزنه رو دست g810 مهیار
داش مهیار عکساتو دیدم عزیز
غیر از این که دوربین قوی داره ولی شما هم سوجه های زیبایی پیدا می کنی همینطور استعدادت تو عکس گرفتن خوبه
ولی از دوربین g810 فاکتور بگیریم گوشی فوقالعاده ای هستش (i7110)
مخصوصا صفحه نمایشش
عکسهایی که گرفته رو نگاه کردم عکسهای خفنی میگیره(i7110)![]()
دوربیتنش جدای از فلش زنون عالیه و عکس های gsmarena دیدم کف کردم ان95 8گیگ قورت داده بود
چاکر مهیار جانم هستیم.
7110 عالی هستش واقعا گوشی ردیفیه فقط خداکنه تا همین یکی دو ماهه پاش به بازار باز بشه و سریعا مثل امنیا افت قیمت بکنه و برسه به مرز 400 و حتی زیر400.
ان79 که قیمتش خیلی افت کرده و رقیبی هستش واسه این گوشی.
کاظم جون این گوشی اصلا با ان79 مقایسه نکن
کفیت ساخت این کجا ان79 کجا ال سی این کجا ان79 کجا و ان79 تو هیچ زمینه ای نمی تونه با این رقابت کنه
کیفیت ساختش هم که واقعا پایینه و به نظر من هم که اصلا خشگل نیست
فقط تو GSMArena از دی پدش خیلی بد گفته بود ، نوشته بود این ویژگی جدیدش( که مثه ماوس لپ تاپ میمونه) همهش مایه درد سره
---------------------------
راستی دوستان روش کارت حافظه نداره ، نه ؟
جدا n79 بی کیفیته ؟ می خواستم بخرما !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)