آقا اگر اون سه موردی که در بالا گفتم + اینکه سیستم به اینترنت دسترسی نداره رو کنار هم بزارم چه چیزی در میاد؟
آقا اگر اون سه موردی که در بالا گفتم + اینکه سیستم به اینترنت دسترسی نداره رو کنار هم بزارم چه چیزی در میاد؟
کسی نیست؟؟
نه پدر جان
پارسیکس رو آقای باغومیان از نسخه ناپایدار دبیان(یعنی دبیان خیلی جدید) درست میکنه.توزیع بسیار عالی است.(البته من نسخه 0.9 رو دیده بودم ولی جدیدا نسخه 3 رو دیدم واقعا عالی بود)
اگر دنباله یه دیستروی آسون میگردی همون پارسیکس بهتره
منظورت این سه تاست:1- نصب برنامه اینقدر دنگ و فنگ و سورس و این چیزا نداشته باشه و با چند تا Next زدن انجام بشه
2- درست و حسابی و بدون دردسر با مودم دایال اپ کار کنه
3- فیلم ها و اهنگ های معمولی رو بدون کدک و چی رو چی باز کنه
دوستان Super OS 9.10 هم مورد جدید و بسیار خوبی هست. در حقیقت همون Ubuntu 9.10 هست که تعداد زیادی Up date و پکیج های خوب از قبل روی آن نصب شده هست.
تمام فایل های مولتی مدیا ( فیلم و آهنگ) رو بسیار روان و راحت اجرای می کنه
افکت های گرافیکی ( compiz ) نصب می باشد
بسیاری از برنامه های پر کاربرد wine, firewall,opera,java, flashplayer و غیره از قبل نصب می باشد.
من که شیفته روانی و راحتی پخش فیلم و موسقی شدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بدنبال یک دیستروی سبک با پیش فرضهای مناسب برای سرور آپچ و پی.اچ.پی هستم که روی وی.ام.ویر نصب کنم و با ویندوز 7 بریج کنه . لطفا منو راهنمایی کنید
ممنونم
دوستان گفتن دیگه. سابایون و پارسیکس منتها باز دردسر های خاص خودشونو دارن بنظرم شما الان با هرچی دارید کار میکنید همونو نگه دارید وعوض نکنید
فکرکنم تقریبا همه توزیع های سرور این شرایط و داشته باشن
CentOS و Alt خوبه.
من الان فدورا دارمدوستان گفتن دیگه. سابایون و پارسیکس منتها باز دردسر های خاص خودشونو دارن بنظرم شما الان با هرچی دارید کار میکنید همونو نگه دارید وعوض نکنید
ولی خب راضی نیستم
فعلا از ویندوز 7 بیشتر از همه راضیم ......
من دو سه تا سرور فق بره همین کار دارم و همشون سنت او اس دارن ....من بدنبال یک دیستروی سبک با پیش فرضهای مناسب برای سرور آپچ و پی.اچ.پی هستم که روی وی.ام.ویر نصب کنم و با ویندوز 7 بریج کنه . لطفا منو راهنمایی کنید
نکته اینکه شما سرور رو بعنوان او.اس دارید . من بعنوان ویرچوال مشین می خوام که بریج کنه با ویندوز 7 . نمی خوام روی هاردم بعنوان سیتم عامل مجزا نصب باشه . بیشتر با ویندوز کار می کنم و فقط می خوام روی این سیستم عامل دیباگ کنم تا عیب و ایراداتش گرفته شه![]()
میتونید اینها رو با VM Ware بالا بیارید.
سلام
دوستان یک سوال دارم ...
من امروز شنیدم اگه ubuntu رو به صورت مجزا نصب کنیم گرافیکش خیلی بهتر از حالتی میشه که به صورت مجازی نصبه !؟ آیا این درسته ؟!
چون من ویندوز کار میکنم و یک حالتی میخوام فقط با لینوکس جهت یادگیری و کارهای ابتدایی استفاده کنم ...
ایا چنین چیزی درسته تو واقعیت ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)