اگه بخوایم زمان اجرا رو در نظر بگیریم محدودیت زبان نداریم فقط باید exe بفرستید.
اگه بخوایم زمان اجرا رو در نظر بگیریم محدودیت زبان نداریم فقط باید exe بفرستید.
منم با اینکه زمان اجرا هم مد نظر باشه موافقم...![]()
سلام
می بخشید ولی من متوجه نشدم شما چی شکلی می خواید زمان اندازه بگیرید؟ مثلما به صورت دستی (تایمر ) که نیست چون با توجه به سرعت بالای کامپیوتر ها زمان الگریتم های مختلف در حد میکرو ثانیه (شاید کمتر ) با هم فرق می کنه .
اگه می خواید روی الگوریتم ها کار کنیم نه تنها باید زیان بر نامه نویسی یکی باشه حتی باید نوع کامپایلری که استفاده می کنیم یکی باشه . ولی اگه مساله فقط الگریتم نیست اون وقط پای زیان اسمبلی هم می یاد وسط و با توجه به بالا رفتن حجم کار زمان بیشتر هم نییاز داریم که اون وقت فکر می کنم همین سه چهار نفر هم جا بزنن(بگو خدا نکنه)گه بخوایم زمان اجرا رو در نظر بگیریم محدودیت زبان نداریم فقط باید exe بفرستید.
Last edited by r.gh45; 23-08-2008 at 06:18.
نه عزیز برادر از تایمر استفاده نمیشه بلکه از خود توابعی که زمان رو اندازه میگیرن استفاده میکنیم به نظر من این خیلی مهم نیست که زمان اجزا چه کسی پایین تر هست فقط این مهم هست که ما روی بهینه کردن الگوریتم ها با هم کار کنیم و با الگوریتم های بهینه و ایده های هم آشنا بشیم تا یه چیزی یاد گرفته باشیم
سلام
به نظر من واسه زمان بهنیه می تونیم یه تاپیک جدا داشته باشیم چون این دو موضوع کاملا متفاوته این تاپیک خوبه وامیدوارم ادامه پیدا کنه.
منتظر سوال بعدیتون می مونم.
سلام آقا حامد عزیز لطفا سوال جدید بذارید... پس چرا ادامه نمیدید؟؟؟؟؟
![]()
راست مي گه!
سوال جديد!
ببخشید من 4 روز اردو بودم امروز رسیدم سعیمو می کنم که سوال جدید رو هر چه زود تر بزارم؟ بذارم؟ (آخرش املای این کلمه رو یاد نگرفتم!!!)
سلام
فکر نمی کنم بررسی زمان اجرا سخت باشه به شرطی که الگوریتم ها رو بفرستند نه فایل exe. اگر exe بفرستند که واقعا به کمپایلر بستگی پیدا می کنه. اما اگه الگوریتم بفرستند (و نه حتی کد) اونوقت با موئلفه های Time Cimplexity میشه بررسی کرد سرعتها رو. حتما اینجا چند نفری «ساختمان داده» یا «طراحی الگوریتم» پاس کردن و می تونن بشن تیم داوری!
به هر حال کوتاه بودن برنامه برتری مهمی نیست. برتری اصلی با کم بودن زمان و حافظه (RAM) مورد نیاز برای برنامس!
مثلا برای اینکه یک برنامه کوتاه بشه می تونین چندین آرایه تعریف کنین که کلی فضا بگیره اما واقعا هیچ وقت نباید یه برنامه نویس همچین کاری بکنه! البته این پست شماست و شما تعیین کننده سیاست مسابقه هستید!
پس سؤال چي شد؟
ما كه منتظريم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)