به نظر من اونهایی که به bmw رای دادن
یه بار بنز سوار شن حتما تجدید نظر می کنن
البته bmw هم فوق العاده هست .
مرسدس بنز
بی ام دبلیو
به نظر من اونهایی که به bmw رای دادن
یه بار بنز سوار شن حتما تجدید نظر می کنن
البته bmw هم فوق العاده هست .
سلام امیر جان.
به نظر من خیلیا این فکرو نمیکنن. از جمله خود من.
من هم قبول دارم که خودرو های بنز چه از لحاظ کیفیت و چه راحتی و چه خیلی چیزای دیگه، نه تنها از BMW بلکه از خیلی کارخونه های بزرگ دیگه هم بهتره.
و همچنین به نظر من چنین مقایسه گسترده ای کار زیاد درستی نیست.
من میدونم که بنز از لحاظ شتاب و تاپ اسپید از BMW در کل سرتره.
ولی اینو نباید فراموش کنیم که لذت رانندگی اسپرت در BMW بیشتر از بنز هست.
در مورد اطلاعات غلط از محصولات هم یکی از وظایف هر کارخونه قدرت شناسایی اجناسش به بازار و همچنین بازار یابی هست. که اگه بنز در این زمینه ناکام هست، بازم قسمتی ازش برمیگرده به خودش.
از نظر قیافه هم به نظر من هیچ کلاسی از بنز، توانایی رقابت با قیافه خشن سری 6 و 5 رو نداره.
در عوض گشتاور عالی خودرو های بنز، قدرتی که از بعضی موتورها میکشه بیرون.
از لحاظ قیمت هم معمولا BMW به صرفه تره.
ولی از لحاظ منطقی جدای از قیمت در حالت کلی کمی بنز بهتره. در حالی که BMW جذاب تر هست، و گاهی این جذابیت منطق رو کنار میزنه
گفتم که من طرفدار هیچکدوم نیستم . این هم به خاطر اینه که هر کدوم یه مزایایی دارن.
ولی به نظر من تو خرید مرسدس و ب ام و فرشاد جون منطق زیادی وجود نداره
اینکه بیشتر طرفدارهای این برندها حاضر به عوض کردن اون با هیچ چیز نیستن و بیشتر تعصبی با این موضوع برخورد میکنن
در کل اصلا نمیشه گفت کدوم بهترن جفتشون مزایا و برتری هایی نسبت به هم دیگه دارن ولی به شخصه تو این چند ساله ب ام و برتر میدونم به چند دلیل یکی اینکه تونست برای اولین بار فروش سالیانش از بنز بیشتر کنه و دوم بیشتر کردن کلاس هاش بود
البته مرسدس اشتباه بزرگش همون ادغام شدن با کرایسلر بود که نتیجش هم مشخص شد و همین ادغام باعث کاهش کیفیت محصولات مرسدس هم شد
با در نظر گرفتن موارد مختلف می شه گفت بی ام و
ولی نکته مهم اینه که مقایسه این دو ، کار اشتباهی است
این هم جمله ای هست که من همیشه گفتم و باهاش موافقم.
وی به نظر من اگه در حالت کلی بخواییم رده بندی کنیم، بهتر اینه کخ به تعداد فروش و همچنین مقدار فروش نگاه کنیم.
که از این نظر bmw فکر کنم بالاتر باشه.
فرشاد همه حرفات قبول
ولی سری جدید Sl چه موردی داره. فقط اشکالش اینه که خیلی خشنه
خود کرس بنگل هم دیوونه Cls و C کلاس جدید هست
اکتروس جان به sl جدید اصلا نمیشه مدل جدید گفت و به نظرم face lift نسل قبلی بیشتر به اون میخوره
الانم تهران چند تایی sl جدید هست و به غیر چراغهای جلوش تغییر عمده ای تو طراحیش ایجاد نشده
کریس بنگل خودش هم فکر کنم بعد از دیدن cls دیوونه شد و x6 طراحی کرد ولی کلا قشنگ ترین طراحی تو نسل های جدید بنز کلاس c داره که واقعا فوق العادست
من به بی ام و رای دادم
ولی معتقدم که هردو شرکت از شخصیت بالایی برخوردار هستند وبرای خود اهداف خواصی دارند که قابل احترام هستند و بیشتر این انتخاب ها ناشی از تعصب است
SL جدید موردی نداره.
بحث کلی بود. و با در نظر گرفتن روال کلی کارخونه ها و تمام محصولات
دوست گلم، من معتقدم و به نظرم حقیقت هم اینه که چراغهای یه خودرو خیلی روی قیافه خودرو تاثیر داره. مخصوصا چراغهای جلو.
چراغها در ماشین مثل چشم در انسان میمونه، همونطور که میشه خشم خیلیا رو از چشاشون فهمید، چراغهای ماشین هم میتونن خشم ماشین رو برسونن. هر چند ماشین ممکنه خشمگین نباشه.(عجب مثالی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)