مگه با ثبت نامش مشکل دارید .. من جدید به هات میل سر نزدم نمیدونم فرق کرده یا نه ...
مشکلی نیست .. میشه راحت از توی اسپم move to folder و بندازیش توی اینباکس
مگه با ثبت نامش مشکل دارید .. من جدید به هات میل سر نزدم نمیدونم فرق کرده یا نه ...
مشکلی نیست .. میشه راحت از توی اسپم move to folder و بندازیش توی اینباکس
سلام
ببخشيد ، من حتي نميدونم سرويس هات ميل رو چه سايت يا شركتي ارائه ميده و اگه يه توضيح كوچولو بدين ممنون ميشم كه براي ساخت به چه سايتي بايد برم و براي ديدن صفحه اينباكسم چي .... ممنون( چيكار كنم سوال پرسيدن كه عيب نيست )
يا علي
بفرماییدد .. ... اینجا ثبت نام کنید ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سایتهای زیادی هستند که میشه توش ایمیل ساخت
من روش ساختش را تو چندتا سایت معروف میزارم
روش ساختن ایمیل در یاهو yahoo
روش ساخت ایمیل در گوگل gmailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش ساخت hotmailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با میلم یک مشکلی دارم میدونید چیه؟
خیلی مهم که این ایمیلم درست شه.
با تشکر از شما.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
از بابت كمكهايي كه در رابطه با هات ميل كرديد ممنونم. يه سوال .. موقع درست كردنش يه هات ميل داشت و يك ليو ..!!! اون يكي چيه و فرقي با هم دارن ؟؟
يه سوال ديگه بعد از مدتها به ايميل ياهوي خودم رفتم و ديدم بيشتر از 1700 ميل اومده كه همش تبليغاتي و الكي هستن . راهي داره كه همشو با هم پاك كنم.
خيلي خيلي ممنونم از راهنماييتون
يا علي
هات میل فقط امکان ایمل رو داره و لایو که نوشته من زیرش خوندم که یه سری امکانات دیگه هم داره به ورت مجانی اما فکر نمیکنم چیزای مهمی باشن !
اینطوری که نوشته مشکل از شما نیست ..
یه ریفرش کنید ..
کش و کوکی ها رو پاک کنید ..
احتمالا درست میشهخ ..
سلام
بعد از مدتها به ايميل ياهوي خودم رفتم و ديدم بيشتر از 1700 ميل اومده كه همش تبليغاتي و الكي هستن . راهي داره كه همشو با هم پاك كنم.
خيلي خيلي ممنونم از راهنماييتون
دوباره زدم واسه اينكه گفتم شايد قسمت دوم رو فراموش كرديد.يا علي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)