فکر کنم مال بازیه warcraft frozen پسر پادشاه که پدر خودش رو میکشه وبه تاریکی ها فرو میره!
فکر کنم مال بازیه warcraft frozen پسر پادشاه که پدر خودش رو میکشه وبه تاریکی ها فرو میره!
این رو میذاشتی من جواب بدم
آرتاس (Arthas) شخصیت اصلی و هیرو مزخرف وارکرافت3 هست
که در ابتدای بازی خوبه ولی اون شمشیره اون رو به طمع وا میداره
سپس تا دم قصر پدرش که میره آدم هست ولی بعد که اون گلبرگ رز رو لمس میکنه روحش میمیره و برای همین به شوالیه مرگ (Death Knight) معروف میشه
و قدرتهای جدیدی پیدا میکنه و در ین حال بعضی قدرتهاشو از دست میده از قبیل اینکه وقتی آدم بوده میتونسته موجوداتی که روی هوا پرواز میکنند رو هم بکشه ولی بعد از اون با قدرت بیشتر فقط و فقط میتونه موجودات زمینی رو بکشه
والسلام
با تشکر
وحید
جدید ترین شخصیت خشن بازی ها هم زامبلی هایه left 4 dead
من با خشونت های hitman خیلی حال کردم!!!
پانیشر خشونتش زیاده ؟ ارزش دانلود داره ؟
به نظر من:
اول از همه کراتوس(خدای جنگ)
دوم پانیشر
سوم پرنس او پرشیا
چهارم ارتاس (وارکرافت 3) به جرم پدر کشی
پنجم سادلر (رزیدنت اویل)
هرکه موافقه دستش بالا
دی:
اره...خشونت تا دلت بخواد
من که خیلی باهاش حال کردم
انواع و اقسام شکنجه ها توی این بازی هست...از اویزون کردن از پشت بام
ترسوندن با اسلحه...چرخ گوشت...مته و ....
من خیلی وقت پیش اینجا پست داده بودم و گفتم شخصیت اصلی بازی manhunt ولی هنوز که میبینم دوستان میگن پانیشر . البته علتش معلومه چون پانیشر هنوز که هنوزه توی بعضی از فروشگاه ها قابل دسترسه ولی بازی manhunt در همان ابتدای ورودش به بازار به علت خشونتش ممنوع شد و از همه جا جمعش کردن. واسه همین خیلی از دوستان موفق نشدن اونو بازی کنن. البته این ممنوعیت فقط مخصوص ایران نیست و من میدونم که توی بعضی کشور های دیگه هم مثل مالزی و چین و چند کشور دیگه هم این بازی ممنوع شده.
به هر حال من هنوز روی حرفم هستم و میگه که manhunt آخر خشونته و این خشونت رو توی تک تکه قتل های این بازی به وضوح میشه دید.
شرمنده دوستان ولی تقصیر من نیست .
من از فایر فاکس استفاده میکنم و توی بعضی از فروم ها این مشکل رو ایجاد میکنه .
لطفا مدیران عزیز پاک کنند .
باز هم بسیار شرمندم .
Last edited by am_merman01; 25-12-2008 at 23:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)