تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 165

نام تاپيک: خبرگزاری P30 World (جدید ترین اخبار داخلی)

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوي: يک مهاجم بزرگ جذب مي کنيم

خبرگزاری پرسپولیس : مصدوميت محسن خليلي مهاجم ملي پوش تيم فوتبال پرسپوليس نگراني هايي را براي مسئولان و مربيان اين تيم به همراه آورد،اما داريوش مصطفوي معتقد است که با جذب يک مهاجم بزرگ اين نگراني مرتفع خواهد شد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس مي گويد: محسن خليلي از مهاجمان بزرگ فوتبال کشور به حساب مي آيد و از بابت مصدوميت اين بازيکن ارزنده متاسف شديم،اما طبق قانون اجازه داريم که يک مهاجم ديگر را جايگزين او کنيم زيرا اين بازيکن در اردوي تيم ملي مصدوم شده است.

مصطفوي در ادامه مي افزايد: مذاکراتي را با گزينه هاي مورد نظرمان انجام داده ايم و بزودي يک مهاجم مطرح را جايگزين خليلي مي کنيم.

وي در پاسخ به اين سوال که چرا باشگاه پرسپوليس با برگزاري دربي سوپر جام مخالف است؟ مي گويد: منتظرم تا آقاي قطبي به ايران بر گردد و نظر ايشان را درباره اين ديدار بشنويم.

مديرعامل پرسپوليس در انتها ضمن مساعد خواندن وضعيت باشگاه تحت مديريت خود گفت: خوشبختانه تا اين لحظه در زمينه نقل و انتقالات خوب عمل کرده ايم و با جذب يکي دو مهره ديگر به هدف خود مي رسيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نصرتی راهی جز ماندن پیدا نکرد / تماس از اسپانیا برای تمدید قرارداد

خبرگزاری پرسپولیس : پس از اینکه باشگاه پرسپولیس در فصل اخیر نقل و انتقالات بیشتر تمرکز خود را روی جذب مهاجمان و نیروهای تهاجمی صرف کرد، نگرانی هایی در مورد خط دفاعی این تیم به وجود آمد. جذب دیرهنگام فرانک آتسو تنها اقدام قهرمان دور گذشته در استحکام خط دفاعی اش بود. محمد نصرتی مدافع ملی پوش این تیم که قبل از سفر با تیم ملی به اسپانیا با پیشنهاد کسر 80 میلیون تومان از مبلغ قراردادش از سوی مسئولان باشگاه روبه رو شده بود، حاضر نشد در آن مقطع به خواسته مدیران جدید پرسپولیس تن در دهد و با طرح موضوع پیشنهادهای دیناموزاگرب و استقلال، مصطفوی را تهدید به ترک این تیم کرد. اما حالا با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات او از اسپانیا با مدیر عامل سرخپوشان تماس گرفته و به او اطمینان داده که به محض بازگشت به تهران قرارداد خود را در هیأت فوتبال تمدید کند. با این حساب در فصل جدید هم قطبی برای بازی دادن به او یا نبی الله باقری ها دچار تردید خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در ترکيه به اهداف خود نزديک شده ايم
    قلعه نويي: قضاوت درباره مهاجم غنايي فعلاً زود است

امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران که در حال حاضر تمرينات اين تيم در اردوي ترکيه را زير نظر دارد،معتقد است که استقلال يکي از بهترين اردوهاي چند سال اخير خود را برگزار مي کند.

قلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا گفت:در اردوي ترکيه به اهداف خود نزديک شده ايم و با برگزاري چند بازي تدارکاتي در ترکيه و تهران به طور کامل به اهداف مان مي رسيم.
    وي اضافه کرد: اين اردو يکي از بهترين اردوهاي سالهاي اخير استقلال بوده و شرايط آب و هوايي محل اردو کمک شاياني به ما مي کند.
    قلعه نويي درباره وضعيت مهاجم غنايي حاضر در اردوي استقلال گفت: اين بازيکن را به دقت زير نظر داريم اما فعلاً نمي توان درباره او قضاوت کرد و بايد تا ديدار دوستانه روز سه شنبه صبر کرد و در آن مسابقه عملکرد او را ديد.
    سرمربي استقلال در انتها گفت:در تلاش هستيم تا ترکيب تيم را براي حضور در ليگ پيدا کنيم و تا حدود زيادي به اين خواسته خود رسيده ايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال و مشکل کمبود جاي خالي در ليست نفرات
    "نانا" نيايد،محمدي استقلالي مي شود

محمد محمدي سنگربان فصل گذشته تيم فوتبال استيل آذين که اخيراً طي مذاکراتي با مسئولان باشگاه استقلال براي عضويت در اين تيم با آن ها به توافق رسيده بود،در انتظار تماس مسئولان استقلال است تا قرارداد رسمي خود را به امضا برساند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در حالي که طي يکي دو روز اخير اخبار مختلفي پيرامون دلايل تاخير استقلالي ها در عقد قرارداد رسمي با محمدي به گوش رسيده است و برخي قلعه نويي را مخالف اين خريد معرفي کرده اند،از باشگاه استقلال خبر مي رسد که اين تاخير دليل ديگري دارد.

به گفته يک منبع آگاه در باشگاه استقلال،به دليل کمبود جاي خالي در ليست نفرات اين تيم،امير قلعه نويي از مسئولان مجموعه آبي خواسته است تا روز سه شنبه صبر کنند و در صورت عدم عقد قرارداد با "نانا" بازيکن غنايي حاضر در اردوي ترکيه استقلال،محمد محمدي را جذب کنند و ضمناً يک جاي خالي را هم براي مجتبي جباري کنار بگذارند.

"مهرداد بهنام" مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال ضمن تاييد اين خبر به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: با آقاي محمدي مذاکره کرده ايم و تا روز سه شنبه تکليف اين دروازه بان مشخص مي شود.آقاي جباري هم همواره گفته که عاشق استقلال است و ان شاالله اين بازيکن هم با استقلال قرارداد خواهد بست

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آن هايي که مي خواستند خرابم کنند،خراب مي شوند!
    نوازي: ديگر از باشگاه استقلال هيچ توقعي ندارم

پس از حضور فيروز کريمي در راس کادر فني تيم فوتبال صباي قم،بحث عقد قرارداد محمد نوازي با اين تيم منتفي شد تا نوازي فعلاً بدون تيم بماند.

بازيکن فصل گذشته باشگاه استقلال در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: به درخواست يحيي گل محمدي در تمرينات صبا حاضر شدم اما پس از مدت زمان کوتاهي آقاي ملاحي مديرعامل باشگاه شد و آقاي کريمي هم سرمربي که اين مسئله به جدايي من از صباباتري منجر شد زيرا خبر دار شدم که آقاي کريمي مرا نمي خواهد.

نوازي ادامه داد: در حال حاضر در شمال کشور هستم و سعي مي کنم آرامش خودم را به دست آورم. فعلاً پيشنهاد جدي ندارم اما اميدوارم به زودي با يک تيم فوتبالم را ادامه دهم زيرا فوتبال همه زندگي من است و توانايي ادامه فوتبال به صورت حرفه اي را در خودم مي بينم.

وي با گلايه از باشگاه سابق خود (استقلال) گفت: ديگر از آن ها هيچ توقعي ندارم.خوب جواب سال ها زحمت کشيدنم را دادند و اميدوارم موفق باشند.فقط جا دارد از آقاي فتح الله زاده تشکر کنم که هميشه معرفت به خرج داده و مطمئنم که اين بار هم ايشان دوست نداشته که با امثال محمد نوازي چنين برخوردي شود.

نوازي در انتها مي گويد: فوتبال "رو" ندارد و مطمئناً آن هايي که هدفشان خراب کردن من است يک روز خودشان خراب مي شوند و نتيجه کارهايشان را مي بينند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تا پايان هفته تکليفم روشن مي شود
    جباري:براي هيچ باشگاهي ضرب الاجل تعيين نکرده ام

مجتبي جباري هافبک فصل گذشته تيم فوتبال استقلال که اين روزها مشغول بررسي پيشنهاداتش است تعيين هر گونه ضرب الاجل براي باشگاه استقلال يا ديگر باشگاه ها را تکذيب مي کند.

جباري در اين رابطه به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: همانطور که پيش از اين اعلام کرده ام در حال مذاکره با باشگاه هاي اروپايي هستم و اگر حضورم در فوتبال اروپا منتفي شود آن وقت پيشنهادات داخلي را بررسي مي کنم.

وي در ادامه مي افزايد: نمي دانم منبع اين خبر که من براي باشگاه استقلال ضرب الاجل تعيين کرده ام کجا بوده،اما بايد بگويم اصلاً چنين موضوعي صحت ندارد و بنده براي هيچ باشگاهي ضرب الاجل تعيين نکرده ام.

جباري در پاسخ به اين سوال که چقدر احتمال دارد به تيم فوتبال صباي قم بپيوندي؟ مي گويد: تاپايان هفته صبر مي کنم و مطمئناً تا آن زمان تکليفم مشخص خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طي حکمي از سوي داريوش مصطفوي
    محدثي رئيس کميته انضباطي و معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس شد

از سوي سيد داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه فرهنگي-ورزشي پرسپوليس،علي محدثي به عنوان رئيس کميته انضباطي و معاون حقوقي باشگاه منصوب شد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،در بخشي از حکم مدير عامل باشگاه آمده است:

برادر گرامي جناب آقاي علي محدثي

با توجه به تجربيات ارزشمند و تخصص جنابعالي در امور حقوقي و قضايي به موجب اين ابلاغ به عنوان معاون حقوقي باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منصوب و نيز با حفظ سمت به عنوان رئيس کميته انضباطي باشگاه منصوب مي‎شويد.

انشاء ا... در انجام وظايف محوله با رعايت دقيق مقررات قانوني و شرعي موفق و مويد باشيد.

گفتني است؛ علي محدثي فوق ليسانس حقوق، با 29 سال سابقه در امور قضايي، معاون دادگستري تهران و رئيس مجتمع قضايي شهيد باهنر تهران، معاون سابق کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بوده و از فوتباليستهاي قديمي کشور است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سازمان ليگ در انتظار شنيدن پاسخ باشگاه پرسپوليس
    قطبي تکليف دربي را مشخص مي کند

قرار بود تکليف ديدار استقلال و پرسپوليس در سوپر جام روز گذشته(شنبه) مشخص شود،اما عدم پاسخ شفاف باشگاه پرسپوليس به رئيس سازمان ليگ درباره لغو يا برگزاري اين مسابقه،وضعيت دربي سوپر جام را در هاله اي از ابهام قرار داد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" محمدي رياست سازمان ليگ که روز گذشته موافقت مديرعامل باشگاه استقلال را با برگزاري دربي سوپر جام گرفته بود،موفق نشد پاسخ روشني را از سوي باشگاه پرسپوليس دريافت کند و به همين دليل تصميم گيري در اين باره به تعويق افتاد.

رياست سازمان ليگ در اين رابطه به برنا مي گويد: هنوز تصميم نهايي‌مان را درباره اين مسابقه اتخاذ نکرده ايم و منتظر شنيدن پاسخ باشگاه پرسپوليس هستيم.

از سوي ديگر از باشگاه پرسپوليس خبر مي رسد که مسئولان اين باشگاه پاسخ نهايي شان پيرامون برگزاري يا لغو دربي سوپر جام را منوط به شنيدن نظر افشين قطبي کرده اند.

در همين حال يک منبع آگاه در فدراسيون فوتبال احتمال برگزاري مسابقه مذکور را بسيار اندک دانست و به خبرنگار ورزشي برنا گفت: به احتمال 99 درصد اين مسابقه برگزار نمي شود،زيرا پرسپوليس مخالف برگزاري دربي است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ديدار صادقي با فتح الله زاده

اميرحسين صادقي مدافع جدا شده استقلال تهران صبح امروز در دفتر مديرعامل اين باشگاه حضور يافت و ديداري با علي فتح الله زاده خويي داشت.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" دريافت نکردن برگه تسويه حساب مالي از سوي صادقي سبب شد که اين بازيکن امروز صبح به دفتر فتح الله زاده برود تا کارهاي مربوط به دريافت برگه تسويه حسابش را انجام دهد.
    صادقي عليرغم جدايي از استقلال مبلغي را از اين باشگاه طلبکار است و در ديدار با فتح الله زاده خواستار دريافت اين مبلغ شد.
    حضور صادقي در دفتر فتح الله زاده در شرايطي بود که اين روزها شايعات عجيبي در خصوص بازگشت او به استقلال يا حضور در تيم رقيب يعني پرسپوليس به گوش مي رسد،اما وي قصد بازي در کرمان را دارد و ديدارش با فتح الله زاده نيز ارتباطي با شايعات اخير نداشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با اجازه جلالي سرمربي نفت شدم
    تقوي: از دهات کوره هاي آبادان هم بازيکن مي آورم!

در شرايطي که در محافل ورزشي صحبت از حضور مجتبي تقوي در فولاد خوزستان بود اين مربي در زادگاهش مشغول به کار شد تا يک بار ديگر شاهد همکاري تقوي و آباداني ها باشيم.البته همکاري امروز آنها تفاوت کوچکي با همکاري فصل گذشته داشت و آن هم اينکه تقوي اين بار سرمربي است نه کمک اول.

گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا با مجتبي تقوي در ادامه مي آيد:

*آقاي تقوي تبريک.

- ممنونم.

*چه شد که تقوي سرمربي نفت شد،آن هم در شرايطي که صحبت از حضور شما در فولاد بود؟

-شب گذشته جلسه اي با اعضاي باشگاه داشتم و در نهايت به اين جمع بندي رسيديم که به عنوان سرمربي در خدمت نفت باشم.

* اما آقاي جلالي از شما به عنوان کمک خود نام مي برد.

- آقاي جلالي لطف داشتند و قرار بود در کنار ايشان باشم اما زماني که موضوع نفت جدي شد از ايشان رخصت گرفتم و با اجازه جلالي آباداني شدم.

*به نظر مي رسد انگيزه تقوي براي موفقيت در آبادان بالاست.

_ اين تيم،تيم شهرم است و هر کاري بتوانم براي نفت انجام مي دهم. مردم آبادان آنقدر به من لطف داشتند که بايد جواب محبت هاي آنها را بدهم.

*مي توانيد موفق شويد؟

-آبادان فوتباليست هاي فوق العاده اي دارد.مي خواهم از دهات کوره هاي آبادان هم بازيکن بياورم تا با کمک همه نفت را دوباره ليگ برتري کنيم.البته تمام آباداني ها هم بايد در خدمت نفت باشند تا سال آينده جشن صعود بگيريم.

* پس هدف اصلي تان حضور در ليگ برتر است؟

-بله اما با آقاي اسناوندي صحبت کردم که برنامه هايمان دوساله باشد.نفت در گذشته بارها به ليگ برتر آمده اما به خاطر تغييراتش دوباره سقوط کرده است.نمي خواهيم اشتباه تلخ گذشته تکرار شود.

* تمرينات را کي شروع مي کنيد؟

- فعلاً زود است اما به زودي شروع مي کنيم.

*و بازيکنان بسياري را هم از دست داديد.

-متاسفانه بله اما اگر شايد من زودتر به آبادان مي آمدم خيلي از آنها را حفظ مي کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •