تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 33 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 324

نام تاپيک: مشاوره خرید هندزفری

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من پارسال یه p990 اصل فرانسه خریدم این هندزقری فابریک توی جعبه اش بود!!!
    هندزفری خوبیه و وقتی میزاری توی گوشت اصلا پیدا نیست!!!

قیمت هندزفری اصلی 5800 رو ندارم اما اگه میخوای تا 20تومن پول بدی بهت EP630 وcreative EP650 رو پیشنهاد میکنم که هم قدرت باسش و هم کیفیت صداش از هندزفری های واکمن بهتره و مندارمش و ازش خیلی راضیم!!!

سبز باشین...!!!
    خدا خیرت بده که جواب دادی. مرسی

حالا این کریتیو یعنی تز مال خود نوکیا بهتره یعنی؟ من چند جا پرسیدم واسه n97 و 5800 چندجا گفتن اصلیش 16 تمن. چندجا هم گفتن اصلص 22 تمن و قلابیش 16 تمن. حالا میترسم سرم کلاه بره/ چون خودم n79 دارم و هنزفری توش قلابی ازاب درومد. برادرم 5800 داره که خیلی خوبه و به واسه من هم میخوره.

2. این کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من یپشنهاد میدم EP830 بخری صداش عالیه همچنین بقدری سبکه که سبکیش رو اصلا تو گوش حس نمیکنی

4. این کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنظر خوبه. تو سایتشم نگاه کردم. اما مشکل اینه که من ازینا که میره تو گوش خوشم نمیاد. برا گوش ضرر داره. راه رسیدن هوا بگوش گرفته میشه.

6. این کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

1

من یپشنهاد میدم EP830 بخری صداش عالیه همچنین بقدری سبکه که سبکیش رو اصلا تو گوش حس نمیکنی
    تایید میشه
    مرسی

خدا خیرت بده که جواب دادی. مرسی

حالا این کریتیو یعنی تز مال خود نوکیا بهتره یعنی؟ من چند جا پرسیدم واسه n97 و 5800 چندجا گفتن اصلیش 16 تمن. چندجا هم گفتن اصلص 22 تمن و قلابیش 16 تمن. حالا میترسم سرم کلاه بره/ چون خودم n79 دارم و هنزفری توش قلابی ازاب درومد. برادرم 5800 داره که خیلی خوبه و به واسه من هم میخوره.
    وظیفه بود!!!به نظر من از نوکیا بهتره چون هندزفری های نوکیا تقلبی زیاد داره اما کریتیو گارانتی داره و خیلی مطمئنه!!!

بنظر خوبه. تو سایتشم نگاه کردم. اما مشکل اینه که من ازینا که میره تو گوش خوشم نمیاد. برا گوش ضرر داره. راه رسیدن هوا بگوش گرفته میشه.
    ضرر نداره داداش گلم!!!اینا هم کیفیتشون بهتره ، هم از توی گوشت در نمیان ، هم صداش بیرون نمیاد(مگه اینکه تا آخر بلند کنی اون موقع یه خورده میاد بیرون)
    سبز باشی...!!!

8. 2 کاربر از mohamadreza666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی قیمت EP 830 رو نداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تایید میشه
    مرسی

وظیفه بود!!!به نظر من از نوکیا بهتره چون هندزفری های نوکیا تقلبی زیاد داره اما کریتیو گارانتی داره و خیلی مطمئنه!!!

ضرر نداره داداش گلم!!!اینا هم کیفیتشون بهتره ، هم از توی گوشت در نمیان ، هم صداش بیرون نمیاد(مگه اینکه تا آخر بلند کنی اون موقع یه خورده میاد بیرون)
    سبز باشی...!!!
    اخه 3250 داشتم قبلا و اذیتم میکرد. حالا چند هست این؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه هندزفری معمولی برای گوشیهای سونی اریکسون میخوام که

1- مثل فابریک بشه باهاش مکالمه کرد

2-از اونایی باشه که تو گوش فرو میره

3-از 10 تومن بیشتر نباشه

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من بعد از 2 ماه هندزفری استون جبرا را فروختم!و جبرا bt530 خریدم!!خودم استون را 120 خریده بودم اما الان 145 شده است!!خیلی ازش استقبال شده اما من راضی نبودم و تجربیاتم را در اختیار دوستان می گذارم :
    1- ميزان شارژ گوشي متاسفانه راضي كننده نبود. اگه بخوام بهتر توضيح بدم بعد از يك و نيم روز متوجه شدم كه هندزفري خاموشه!اگر حتی 20 دقیقه هم صحبت کنی فقط 2 روز شارژ دارد!!به خاطر اون پایش که شارژ بی سیم می کند باتری هدست را خیلی ضعیف انداختند که 2 روز خودش شارژ دارد و 3 بار هم بر روی پایه قرار می گیرد شارژ می شود(هر بار 1.5 روز شارژ دارد!)
    مشكل ديگه اي كه با شارژش داشتم اينه ،تا اونجايي كه من فهميدم راهي براي اينكه متوجه بشيم كه كي هدست توسط شارژر همراه شارژش تكميل شده وجود نداره(بدون سیم شارژ)
    2- يه مسئله ديگه اينكه تويه دفترجه نوشته شده كه وقتي شارژ هندزفري در حال تمام شدن باشه چراغ قرمز رنگ روشن ميشه و نشون دهنده 10 دقيقه مكالمه هستش یعنی نمی توانی بفهمی الان شارژت نصف کمتره بیشتره و ... وقتی به 10 دقیقه برسه قرمز می شود و صدای بوق شنیده می شود!!
    3- هدست اونقدر سبكه كه آدم متوجه اون روي گوش نميشه،ميشه گفت از لحاظ راحتي فوقالعادست اما خوب روی گوش محکم نمی شود و با دوبار بالا پایین پریدن از گوش می افتد!(من دوبار از گوشم افتاد روی زمین) حتی راه هم که می روی بعد از چند دقیقه شل می شود!! يه عيب دیگر هم داره و اونم اينه كه فقط براي گوش راست طراحي شده.
    4- کیفیت صدا برای شنونده خوب نیست.شنونده احساس ميكنه شما داري با آيفون گوشي صحبت ميكني ولي در مورد وضوح صدا مشكلي وجود نداره.+ صدای پخش موزیکش هم پایین است.(نسبت به bt530
    5- دکمه خاموش روشن کردن هدست مکانیکی نیست باید روش را لمس کنی به مدت 30-20 ثانیه تا خاموش شود.

13. 3 کاربر از alisam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یک هندزفری که کاربردش برای‌ام بیشتر گوش دادن موسیقی هست می‌خواهم که

شارژ بالا داشته باشد
    زیاد تو دید نباشد
    قیمت ماکزیمم 20 تومان
    زود به تعمیر نیفتد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.چه مدل هندزفری برای km900 الجی خوبه و قیمتش هم از 20 تا 30 باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •