تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 19 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

میگم چطوره پیشنهاد کنیم مدیران محترم اسم تاپیک و به به نظر شما چرا تو ایران برای تولیدات داخلی قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟؟!!!
    تغییر بدن.
    چطوره؟؟؟
    اگر این کارو بکنن مننون میشم.
    موافقم . اونطوری دیگه بحث منحرف نمی شه.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

از مدیران محترم خواهشمندم اسم تاپیک رو به نوشته ی بالا تغییر بدن!!!!!
    می خوایم بحثمون منحرف نشه و هی ما اسپم ندیم که آقا موضوع بحث اینه!!!!!
    ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز:
    نمیدونم که دلیل منو کسی گفته یا نه اشکال نداره منم یه بار دیگه اگه نگفته باشن میگم:
    ببینید حقوق یه فرد در سطح اجتماعی متوسط چنده؟بیش از 500 تومنه نه والا نیستش دیگه یه کارمند که جزو اقشار متوسط جامعه هست نهایت حقوقش 500 تا نمیشه حالا با این اوضاع مسکن و شرایط زندگی و غیره میخوای که بازیها رو بیان و 50 هزار تومن بفروشن اصلا کسی میخره؟؟؟!!!
    نه ولا اگه به عقل رجوع کنی کسی نمیخره اونم اقشار متوسط جامعه حالا فقیر و زیر خط و بماند شاید تنها کسانی که بخرن اونای باشن که پولدارن ولی تو ایران که 90 درصد مردم متوسط یا زیر متوسط هستن چطوری این صنعت باید رشد کنه؟
    حالا اون کشورا که حقوق یه فرد در قشر متوسطش حد اقل در ماه 5 میلیونه چطوری میخواین مقایسه کنید اصلا ممکن نیست تازه اونا فقیر کم دارن و بشترشون متوسط و پولدارن تازه همون متوسطشون هم که نمیاد مثل ما 10 تا 10 تا بازی بخره ماهی شاید 1 واس بچش بخره کلا اصلا تا وقتی سطح رفاه مملکت بالا نره از این ارزوها نکنید.

4. این کاربر از ahmad08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز:
    نمیدونم که دلیل منو کسی گفته یا نه اشکال نداره منم یه بار دیگه اگه نگفته باشن میگم:
    ببینید حقوق یه فرد در سطح اجتماعی متوسط چنده؟بیش از 500 تومنه نه والا نیستش دیگه یه کارمند که جزو اقشار متوسط جامعه هست نهایت حقوقش 500 تا نمیشه حالا با این اوضاع مسکن و شرایط زندگی و غیره میخوای که بازیها رو بیان و 50 هزار تومن بفروشن اصلا کسی میخره؟؟؟!!!
    نه ولا اگه به عقل رجوع کنی کسی نمیخره اونم اقشار متوسط جامعه حالا فقیر و زیر خط و بماند شاید تنها کسانی که بخرن اونای باشن که پولدارن ولی تو ایران که 90 درصد مردم متوسط یا زیر متوسط هستن چطوری این صنعت باید رشد کنه؟
    حالا اون کشورا که حقوق یه فرد در قشر متوسطش حد اقل در ماه 5 میلیونه چطوری میخواین مقایسه کنید اصلا ممکن نیست تازه اونا فقیر کم دارن و بشترشون متوسط و پولدارن تازه همون متوسطشون هم که نمیاد مثل ما 10 تا 10 تا بازی بخره ماهی شاید 1 واس بچش بخره کلا اصلا تا وقتی سطح رفاه مملکت بالا نره از این ارزوها نکنید.
    بازم داستان همیشگی ............................
    از مدیران محترم تقاضا دارم اسم تاپیک رو به نامی که در اون بالا هست تغییر بدن!!!!
    با تشکر.

داره خودمونی میشه V1PER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IMH

پيش فرض

دیدم تاپیک اومده پایین گفتم بیارمش بالا !!
    راستی در جواب بعضی از دوستان : اگه این صنعت در ایران رشد کنه وضع مالی جامعه خیلی بهتر میشه چون اگه پیشرفت زیادی داشته باشه هزاران فرصت شغلی بوجود میاد اینم اضافه کنم که من با چشمای خودم خیلی از افراد رو دیدم که مدرک تحصیلی بالایی در رشته کامپیوتر دارن و فعلا کارگری می کنن پس در نتیجه ما به رشد این صنعت در کشورمون شدیدا نیازمندیم.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دیدم تاپیک اومده پایین گفتم بیارمش بالا !!
    راستی در جواب بعضی از دوستان : اگه این صنعت در ایران رشد کنه وضع مالی جامعه خیلی بهتر میشه چون اگه پیشرفت زیادی داشته باشه هزاران فرصت شغلی بوجود میاد اینم اضافه کنم که من با چشمای خودم خیلی از افراد رو دیدم که مدرک تحصیلی بالایی در رشته کامپیوتر دارن و فعلا کارگری می کنن پس در نتیجه ما به رشد این صنعت در کشورمون شدیدا نیازمندیم.

من که بعید میدونم پا بگیره
    تنها کاری که از دست ما برمییاد اینه که فقط فرهنگ سازی کنیم
    بقیش دست ما نیست دست مسئولینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام.
    اینو از جایی کپی نکردما ( همین الان خودم نوشتم )
    من با تمام اون کسانی که میگن توی کشور خودمون یه قانون کپی رایت برای محصولات وطنی داشته باشیم موافقم ولی اگه همین بازیها دردسر ساز نشن،نرم افزارها هیچ مشکلی ندارن و ما حتی میتونیم کپی رایت جهانی رو هم رعایت کنیم!! اونم به راحتی!!! تا حالا چیزی به اسم Open Source شنیدید؟؟؟ توی اون کشورها به جای نرم افزارهای تجاری از نرم افزارهای معادلش که رایگان هست استفاده میکنن. مثلا به جای آفیس از نرم افزار معادلش ( مثل برنامه Open Office از زبان فارسی هم 100% پشتیبانی میکنه) استفاده میکنن. یا به جای فتوشاپ از گیمپ.
    شاید فکر کنید که این نرم افزارها ممکنه از نظر کارایی کم بیارن ولی جالبه که بدونید نه تنها کم و کاستی نسبت به نرم افزارهای تجاری ندارند بلکه از جهاتی هم به صرفه ترند. مثلا اگه یه باگ تو ویندوز پیدا بشه ما مجبوریم منتظر شرکت سازندش که مایکروسافته بشینیم تا اصلاحش کنه و ما اون رو دانلود کنیم ولی اگه مثلا تو لینوکس یه باگ پیدا بشه به دلیل در دسترس بودن کد منبع خودمون هم میتونیم مشکلش رو برطرف کنیم یا حتی قابلیتهایی رو بهش اضافه یا کم کنیم و نرم افزاری رو که رایگان دریافت کردیم رو اسمش رو تغییر داده و به صورت تجاری عرضه کنیم!!!
    شاید بگید که این طوری که نمیشه در آمدی از این طریق به دست ولی جالبه بدونید که از این راه هم میشه به راحتی کسب در آمد کرد ولی اگه نمیشد این همه شرکت روی این نرم افزارها سرمایه گذاری نمیکردن!(اینجا رو بخونید)

راستی یه چیز دیگه!! نه تنها استفاده از نرم افزارهای اوپن سورس برای کشورهایی که کپی رایت رو رعایت میکنن مناسبه، بلکه برای ما هم که رعایت نمیکنیم خوبه! چه طوری شو من الان میگم:
    اکثر نرم افزارهای که من نصب کردم و باهاشون کا کردم یه قسمتی دارن که میشه زبان برنامه رو انتخاب کرد، توی 95%نرم افزارهای تجاری زبان فارسی نبود ( حتی یادمه فتوشاپ 9 یا 8 هم محیطش فارسی نمیشد که هیچ، توش فارسی هم نمیشد تایپ کنی!!! ولی اکثر نرم افزارهای اوپن سورسی که من نصب کردم، یا زبان فارسی توشون به صورت پیشفرض بوده یا اگر هم نبوده با یه سرچ کوچولو تو نت میشده برنامه فارسی ساز شون رو گیر آورد.( خیلی از برنامه ها نسخه فارسی شون هست)

به نظر من در صورتی که عضو کپی رایت جهانی هم بشیم اگه همین بازیها مشکل ایجاد نکنن، نرم افزارها هیچ مشکلی ندارند و هر نرم افزار تجاری که فکرش رو بکنید، نسخه رایگان و اوپن سورسش هم هست!! ( البته بازیهای رایگان بسیار خوب و زیبایی هم ساخته شده و اگه کمی اونها رو بازی کنید مطمئن باشید که دیگه طرف DMC , RE و MGS و .. نخواهید رفت!!!

راستی تا یادم نرفته بگم:
    طرح کپی رایت داخلی مشکلاتی هم داره برای مثال شرکتهای وطنی که بازیهای خارجی رو پخش میکنن ..... اگه این شرکتها بیان همین بازیها رو که نسخه دزدی هم هستند ( برنامه نصبشون رو خودشون درست کردن ) رو تحت این قانون ارائه بدن، اونوقت ما مجبوریم نسخه دزدی یه بازی رو به صورت قانونی بخریم!! که اگه روی جلد بازیهایی رو که خریدم یه نیگا کنیم میبینیم نوشته : کلیه حقوق مادی و معنوی این اثر متعلق به بوده و هر گونه سوئ استفاده پیگرد قانونی دارد!! (گرفتید چی گفتم؟؟!!)
    البته بدون رعایت قانون کپی رایت هم میشه در از کپی غیر قانونی جلوگیری کرد ( منظورم قفل گذاری رو سیدی هم نیست)

1- میشه سیدی رو پر از فایلهای آشغال کرد . هر فایلی رو که عشقته توش بذار با این کار کاربران مبتدی بخوان بازی رو تو هارد کپی کنن و تو اینترنت آپلود کنن دچار سردرگمی میشن.

میشه اونقدر حجم بازی رو زیاد کرد که توی دو یا سه تا دیسک بازی منتشر بشه. به این صورت که هزینه رایت 3 سیدی خیلی کمش میشه 1500 تومن ( البته این قیمت مال خیلی وقت پیشه) خوب حالا وقتی مشتری میاد بازی رو بخره میبینه قیمت نسخه اوریجینال 2000 تومنه و نسخه دزدی هم 1500 تومن دیگه به خاطر 500 تومن ریسک نمیکنه و میاد نسخه اصلی رو میخره!! (من خودم خیلیا رو میشناسم که با اینکه نسخه دزدی برنامه رو دارن ولی در به در در دنبال نسخه اوریجینال میگردن وقتی بهشون میگم چرا میگن داشتن نسخه اوریجینالش یه حس خوب به آدم میده! باور کنید خیلیا اینجوری هستند)

راستی اگه به پستم جواب دادید و دیر جواب گرفتید شرمنده امروزا کمتر میام نت.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

خداییش بدون کپی رایت حالش بیشتره.چون تا میری بازار جنست جوره.
    تازه نصف بازی های خاجی رو هم نمیدن بیرون. در ضمن کی بازیه ایرانی
    می خره تا بازی خارجی با اون کیفیت مونده بری بازی ایرانی بخری که حالت
    بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

کارگر اونجا ساعتی 12 دلار میگیره اینجا چنر 1 دلار
    کلا با این وضعیت اصلا به صرفه نیست
    همین الانش خودم مجبودم بازی های ps3 رو به صورت اورجینال رد و بدل کنم پدرم در اومده والا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خداییش بدون کپی رایت حالش بیشتره.چون تا میری بازار جنست جوره.
    تازه نصف بازی های خاجی رو هم نمیدن بیرون. در ضمن کی بازیه ایرانی
    می خره تا بازی خارجی با اون کیفیت مونده بری بازی ایرانی بخری که حالت
    بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب رفیق اخه این جور که شما میگید هیچ وقت بازی ایرانی پیشرفت نمیکنه .
    اگه قانون کپی رایت برای محصولات داخلی تصویب بشه باعث میشه که شرکتای بیشتری در این ضمینه کار کنند و در نتیجه پیشرفت چشم گیری صورت بگیره.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •