ببین من مظورم اینه که کدوم مدل از xbox 360 رو اشانتیون میدن؟ نمیگم که نمیدن. gsmarena رو خوندم چیزی نگفته بود
آخه این عکسی که شما گذاشتی قیمتش زیاد تفاوتی با خود Omnia نداره!!!!
ببین من مظورم اینه که کدوم مدل از xbox 360 رو اشانتیون میدن؟ نمیگم که نمیدن. gsmarena رو خوندم چیزی نگفته بود
آخه این عکسی که شما گذاشتی قیمتش زیاد تفاوتی با خود Omnia نداره!!!!
نمیدونم بین core, premium,arcade,elite,halo edition کدوم هستش ولی مثل اینکه arcade هستش .
تا اوجایی که من دریاره این کنسول ها اطلاع دارم تمام مدلها یه نوع کنسول دارن و فرقشون بین لوازم جانبی هستش که میشه جدا وساش خرید !
شاید هم اشتباه میکنم !
Last edited by S A M S U N G; 16-07-2008 at 23:49.
Xbox 360 Arcade تایید شد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اهم.....پست های اضافی حذف میشن.
این پست شما حذف میشه ولی خود شما حذف نمیشوید!چرا؟چون اینجا انجمن موبایل نه جای اینگونه بحث ها×این پستم و یا شاید خودم حذف بشم ! چرا ؟ چون اینجا قوانین داره ... قوانینی که باید ایرانی جماعت.........
تو بکار بردن کلمات هم بیشتر دقت کنید.
عنوان تاپیک رو هم دوستان یه نگاه بندازن بد نیست!
آخه این بحث چه ربطی به این تاپیک داره!بعد میگید پست حذف نکن!از مدیران هم میخوام پست ها رو پاک نکنند...هر چند این کار رو میکنند(حداقل پست من رو پاک نکنین.2 ساعت طول کشید تا نوشتم)
خوب چه خبر بچه ها ؟ ما چند روز نبودیمالکس شنیدم میخواین منو مدیر کنین راسته ؟
این عنوان تاپیکو عوض کن --خیلی ضایعه !عنوان تاپیک رو هم دوستان یه نگاه بندازن بد نیست!
هیچ ربطی.ولی اگه اینجا نگیم کجا بگیم.بابا خفه شدیم
ولی خیلی ناراحت نشدم که پاک شد.چون بعد 1 روز بود و همه پستهامون رو خوندند
![]()
میگم روی این xbox مثلا ننوشته not for sell?
بعد تا کی دادن این xbox ادامه پیدا میکنه؟
محمد جون اگه مي خواي بيا من و تو بريم ايتاليا تو صف تا بتونيم اون رو کاسب شيم البته با گوشي.....به بابات
بگو من و تو بريم..............![]()
Last edited by s-a-l-i-m; 19-07-2008 at 16:54.
درسته اشتباه نمی کنید ولی همین لوازم جانبی بین آرکید و الیت 200 دلار اختلاف قیمت ایجاد کرده.نمیدونم بین core, premium,arcade,elite,halo edition کدوم هستش ولی مثل اینکه arcade هستش .
تا اوجایی که من دریاره این کنسول ها اطلاع دارم تمام مدلها یه نوع کنسول دارن و فرقشون بین لوازم جانبی هستش که میشه جدا وساش خرید !
شاید هم اشتباه میکنم !
دیدید حرف من ثابت شدXbox 360 Arcade تایید شد .
نه بابا چی چیو Not for sale? این فروشگاه حال کرده یه xbox هم بده به مشتری. قابل فروشه خوبم هستمیگم روی این xbox مثلا ننوشته not for sell?
کدوم فروشگاه ! ربطی به فروشگاه نداره . خود سامسونگ داره اینکارو میکنه و گفته از 2 فروشگاه مرکزی ایتالیا باید خریداری بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)