تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 940 اولاول ... 7891011121314152161111511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

فوتبال به اين مهمي را نميدونستي كه اومده ؟
    اين عكسو نگاه كن :
    به نظر من بهترين فوتبال Pc همينه

من این بازی برای PS2 خریدم تنها فرقی که با ساکر6 داشت این بود که بجای لودینگاش نوشته بود Soccer 2007

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن
    گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو

نمیدو نم چرا میگی شکست خورده.

نمیدو نم گیم پلی بازی چه ایرادی داره؟
    میشه بیشتر توضیح بدی ......
    شایدم می خوای اینو بگی از ساکر 6 بدتر شده آره!

به نظره من هزم pes2008 برا خیلی ها سنگین بود چرا که بازی تو pes2008 از تمام لحاظ تغییر کرد.

ساکر 6 از لحاظ من یه فوتبال فانتزی بود اما ساکر 8 رو به واقعیت پیش رفت
    Last edited by google_boy07; 30-06-2008 at 22:48.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم 3 ماه قبل از انتشار 2008 . البته ساکر 2007 نسخه جدیدی نبود ! بلکه اصلاحی بر ساکر 6 بود .

منظور من از نسل جدید Next-gen نبود ! منظورم این بود که ابتکار جدیدی داشته باشه و با قبلیا فرق بکنه ! می بینید که نوشتم نسل جدید .. ، ننوشتم که نسل بعد.
    آره. اینو که میدونم. اما این نسخه تغییر یافته قبلی ها هستش و یه محصول مجزا نیست. در مورد نسل جدید هم اشتباه از من بود که تند خوندم!

فوتبال به اين مهمي را نميدونستي كه اومده ؟
    اين عكسو نگاه كن :
    به نظر من بهترين فوتبال Pc همينه
    بالا توضیح دادم
    فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن
    گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو
    منم تائید میکنم. درسته که خیلی پیشرفت داشته، اما ضعف هایی هم داشت و این ضعف ها بالاخره باید روزی پدیدار میشد. چون سبک بازی به نسل بعد تغییر یافته، بالاخره ضعف هایی هم داره و نمیشه منکرش شد. اما مطمئناً در PES2009 حل خواهد شد.
    ولی با همه این اوصاف فروشش به قدر بالا بوده که کونامی قیمتش رو پائین آورد!
    گیم پلی هم خوب نبود، اما افتضاح هم نبود دیگه!

درسته !

آقا بحث با شما بی نتیجه هست !
    شما همینطوری فقط حرف خودتونو می زنی .... نه دلیلی نه چیزی ! فقط سلیقه ؟ ....
    چرا بحث دوستانه رو به جنجال میکشونید؟ این دو روز دنیا ارزش نداره، بخدا.

خوب پس از نظرات كاربران تو همين تاپيك هم ثابت ميشه كه Soccer 2008 محصول خوبي از آب درنيومد
    تا حدی، آره

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من موندم چرا همه گیر دادن به pes 2008
    به نظر من این ورژن ار بقیه ورژنها بهتر بود
    اولا شما در 2008شاهد گرافیک HD هستی که تاثیر زیادی در جذابیت بازی داره البته باید سخت افزار مورد نیاز اون را داشته باشی
    در مورد pes 6 بگم که اولا دروازه بانان توی اون هم مشکل داشتند و بعضی مواقع اصلا برای توپ نمی پریدند
    توی pes 6 چپ و راست از وسط زمین توپ را یک راست می کردم تو گل و عمرا دروازه بان می گرفتش
    تیمها به راحتی آب خوردن می بردم حتی در بالاترین درجه سختی و تیمها فاقد تاکتیک و برنامه بودن
    طوری شده بود که دیگه سراغ این بازی نمی رفتم و تا اومدن 2008 صبر کردم
    شوتها بسیار بد بود ... انگار داری با توپ بادی بازی می کنی و توپها تا مسافت زیادی بالا میرفتن..مثل این که اصلا وزن نداشتن
    داوری ها بد بود و خیلی جاها اشتباه می کرد که توی این نسخه کیفیت داوری ها بهتر شده
    در ضمن توی این بازی هم مشکلاتی هست که من هم قبول دارم که یکیش بیرون اومدن بیش از حد دروازه بانانه
    ولی گل زدن خیلی آسون نیست.... من خودم که بازی میکنم مثلا میلان را برمیدارم و کالاچ که از قدرت توپگیری پایینی برخورداره
    میذارم دروازه بان و چندین و چند توپ و موقعیت را از حریف می گیره و به این راحتی ها گل نمی خوره
    البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

من موندم چرا همه گیر دادن به pes 2008
    به نظر من این ورژن ار بقیه ورژنها بهتر بود
    اولا شما در 2008شاهد گرافیک HD هستی که تاثیر زیادی در جذابیت بازی داره البته باید سخت افزار مورد نیاز اون را داشته باشی
    در مورد pes 6 بگم که اولا دروازه بانان توی اون هم مشکل داشتند و بعضی مواقع اصلا برای توپ نمی پریدند
    توی pes 6 چپ و راست از وسط زمین توپ را یک راست می کردم تو گل و عمرا دروازه بان می گرفتش
    تیمها به راحتی آب خوردن می بردم حتی در بالاترین درجه سختی و تیمها فاقد تاکتیک و برنامه بودن
    طوری شده بود که دیگه سراغ این بازی نمی رفتم و تا اومدن 2008 صبر کردم
    شوتها بسیار بد بود ... انگار داری با توپ بادی بازی می کنی و توپها تا مسافت زیادی بالا میرفتن..مثل این که اصلا وزن نداشتن
    داوری ها بد بود و خیلی جاها اشتباه می کرد که توی این نسخه کیفیت داوری ها بهتر شده
    در ضمن توی این بازی هم مشکلاتی هست که من هم قبول دارم که یکیش بیرون اومدن بیش از حد دروازه بانانه
    ولی گل زدن خیلی آسون نیست.... من خودم که بازی میکنم مثلا میلان را برمیدارم و کالاچ که از قدرت توپگیری پایینی برخورداره
    میذارم دروازه بان و چندین و چند توپ و موقعیت را از حریف می گیره و به این راحتی ها گل نمی خوره
    البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.
    همه حرفات به جز اون قسمت قرمز تائید میشه.
    اتفاقاً توی نسخه های قبلی، چون بازی اشتباهات داوری نداشت، داوران کاملاً دقیق بود. اما توی این نسخه به خاطر جذابیت بازی، اشتباهات داوری رو بهش اضافه کردن. مثلاً واسه من توی آفسایدها خیلی کم اشتباه میکنه. ام توی کرنرها اشتباه میکنه. توی اوت ها که نگو. 98% اوت ها رو چپه اعلام میکنه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه حرفات به جز اون قسمت قرمز تائید میشه.
    اتفاقاً توی نسخه های قبلی، چون بازی اشتباهات داوری نداشت، داوران کاملاً دقیق بود. اما توی این نسخه به خاطر جذابیت بازی، اشتباهات داوری رو بهش اضافه کردن. مثلاً واسه من توی آفسایدها خیلی کم اشتباه میکنه. ام توی کرنرها اشتباه میکنه. توی اوت ها که نگو. 98% اوت ها رو چپه اعلام میکنه
    دوست عزیز
    من توی pes 6 سه بار پشت محوطه خطا کردم که همشون را پنالتی گرفت
    یا افسایدهایی می گرفت که اصلا افساید نبود
    و....................
    البته شما داری میگی اشتباهات اوری ولی توی 6 داور ها هم سوتی میدادن

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

دوست عزیز
    من توی pes 6 سه بار پشت محوطه خطا کردم که همشون را پنالتی گرفت
    یا افسایدهایی می گرفت که اصلا افساید نبود
    و....................
    البته شما داری میگی اشتباهات اوری ولی توی 6 داور ها هم سوتی میدادن
    ای وای مثل این که بازم کل کل شد...بابا برید سراغ 2009.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

این کونامی هم آخر این نمایش زمان و نتیجه بازی رو عوض نکرد.

میشه نمایش زمان و نتیجه رو مثل صحنه های تلویزیونی کرد که مثلا هر 10 دقیقه ظاهر بشه بره و حتی زیر نویسهای بازی رو میشه یکمی مدرن تر کرد.

راستی خبری از کیلومتر شمار دویدن بازیکنان و یا استفاده از سیستم های بی سیم داوری تو این بازی دیده میشه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اين محصول كونامي با محصولات قبليش خيلي تفاوت داشت
    خيلي پيشرفت كرد ولي بعضي موارد هم خيلي افت كرد
    به نظر من اين نسخه يه جورايي ميتونه نسخه آزمايشي هم باشه
    بعد كه 2009 اومد اونوقت فكر كنم يه شاهكار از آب در بياد
    خوبيش اينه كه بعد از بازيهاي يورو 2008 مياد واسه همين آخرين آپديتها رو تيمها انجام ميشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

هنوز که این بازی نیومده انقدر میاین تو این تاپیک پست میدید!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •