میشه قیمت جدیدشو بگید
میشه قیمت جدیدشو بگید
پس این دستگاه که به جک 3.5 میلیمتری وصل میشه بعد هدفون هم بهش وصل میشه چیه ؟ مگه ریموت برای کنترل آهنگ نیست ؟5320 اصلا اينفرارد نداره كه شما بخاي از ريموت كنترل استفاده كني دوست عزيز
آقا از صداش هم واسمون بگو و مقايسه تخصصي كن با بقيه گوشي ها
من زیاد با گوشی سر و کار ندارم ولی صداش خیلی بالاس کیفیتش هم خیلی بالاست
شما ريموت كنترل آهنگ رو ميگي يا ريموت كنترل تلويزيون و اين چيزا رو؟ من منظورم نرم افزار ir remote بودش كه وسايل الكترونيكي رو از طريق اينفرارد ميشه كنترلش كرد
نه من ریموت آهنگ منظورمهشما ريموت كنترل آهنگ رو ميگي يا ريموت كنترل تلويزيون و اين چيزا رو؟ من منظورم نرم افزار ir remote بودش كه وسايل الكترونيكي رو از طريق اينفرارد ميشه كنترلش كرد
سلام من بین 5320 و n78 گیر کردم من مشخصات هر دو رو میدونم اما از نظر تجربی ایا مزایای 5320 میچربه به n78 ؟ اساتید کمک کنن کدوم بهتره
5320 چه مزيتي داره؟
سلام من دو تا سوال دارم:
1 من از سایت نوکیا Map مخصوص 5320 رو گرفتم حالا باید چی کار کنم؟
2 آیا نیازه آنتی ویروس نصب کنیم اگه آره پس یه آنتی ویروسی رو معرفی کنین که اذیت نکنه.
مرسی
خوب قیمتش خیلی خوبه ورژنش بالاتره قیافشم خوشکل تره
اما اون امکانات زیادی داره مثل دوربین وgps , ...
ميخواتم بدونم اين گوشي اصلش ساخت کجاست و غير از اصل کجايي داره در ضمن از کجا اصل و غير اصل بودن را تشخيص دهيم
با تشکر
من خودمم که چند وقت پیش خریدم هنوز نفهمیدم اصلیش کجاست !ميخواتم بدونم اين گوشي اصلش ساخت کجاست و غير از اصل کجايي داره در ضمن از کجا اصل و غير اصل بودن را تشخيص دهيم
با تشکر
چون مجارستانی چینی و کره ای تو بازار هستش
من که کره ای خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)