نسخه Xbox360 تا آخر این هفته واسه فروش میاد یا نه؟
نسخه Xbox360 تا آخر این هفته واسه فروش میاد یا نه؟
دوستان بازی اومده ! بنده هم Chapter 6 هستم!
برا چی هنوز منتقل نشده؟
در ضمن بازی فوق العاده فوق العاده زیباست با داستانی غنی و گیم پلیی جالب و البته برا اونایی که J.R.P.G بازی نکردند نوین!
حتمی بازی رو بگیرین که فوق العاده ی
کسی میتونه یه نقد از بازی برا دوستان بزاره؟؟؟
بازی 60 - 70 ساعت گیم پلی داره! ( البته جالبه من چپتر 9 هستم فقط 16 ساعت بازی کردم!! ولی خوب مثله اینکه 3 چپتر آخرش خیلیه!! و اونجا Open World هم تازه میشه! )
پس به این زودی ها Review ش نمیاد! کسی هم اینجا نیست که بزاره! ( کلا یک نظر بگیریم اصلا کسی تا الان بازی کرده؟)
من رفتم بازي رو بگيرم فروشنده هي گفت مطمئني ،مطمئني سبكش تو چه مايه هايي هست و از اين جور چيز ها كه منصرف شدم از خريدنش
حالا خوب هست
مي ارزه كه وقتمون رو بزاريم پاي 3 تا دي وي دي ؟!
من كه كنسولم هارد نداره مشكلي تو اجراش ندارم ؟
ممنون
میارزه یه چیزی اونورتر کارهای SE کم بیش میاد به دل نشینه
مخصوصا داستان
البته بازم سلیقه هست![]()
همونطور که Dark angel اشاره کرد داستان بازی فوق العاده ی و همه می پسندند فکر کنم
اما گیم پلی شدیدا سلیقه ایه که بیشتر R.P.G باز ها می پسندند!
و البته شدیدا به کسایی که Cut Scene رو دوست دارند پیشنهاد میشه چون همه ی بازی به Cut Scene هایه فوق العادشه و دلیله 3 DVD شدنشم همینه!
گرافیکم خیلی خوبه در حده عالی ولی AA نداره...
خلاصه به من که بدجور ساخته چون بدجور از Cut Scene خوشم میاد!
البته گیم پلیش تویه بعضی جاها Reflexie ...
من به همه پیشنهاد خریدشو میدم!
اصلاح ميكنم ! JRPG بازها !اما گیم پلی شدیدا سلیقه ایه که بیشتر R.P.G باز ها می پسندند!
سلام منم امروز بازیو گرفتمش اینم بگم که به این بازی باید به چشم یه سریال نگاه کنیم تا بازی چون همش پر کات سنس هست ولی چون این اولین تجربه من تو این سبکه چیزه زیادی از روش بازی دستگیرم نشد فقط فهمیدم اگه a رو تند تند بزنی حمله میکنه کسی از دوستان هست طرز بازیو بهم بگه یا سایتیو معرفی کنه برا اموزش؟؟؟در ضمن 3 تا دی وی دی شد 9 تومن نمیدونم ریسک کردم دیگه تا ببینم چی هست این فاینل؟؟؟ولی اگه بهم حال نده خیلی سوزش داره پول 3تا بازیو فدای یه دونه کردم
این که همش دمو شد ...جم میخوری میره تو فیلم...ولی عجب گرافیکی داره...
اون ور که معلومه داستان خوبی هم داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)