من بازی رو تموم کردم برای همین دقیق یادم نیست. ولی میدونم که اینجا کرور کرور دشمن رو سرت خراب میشه توی چند مرحله بعد که هموش رو کشتی دوستت میاد او چهارپایه پشت در رو برمیداره میزنه کنار. در باز میشه.
من بازی رو تموم کردم برای همین دقیق یادم نیست. ولی میدونم که اینجا کرور کرور دشمن رو سرت خراب میشه توی چند مرحله بعد که هموش رو کشتی دوستت میاد او چهارپایه پشت در رو برمیداره میزنه کنار. در باز میشه.
ماراتون جان خیلی ممنون که جوابمو دادی.
بله کرور کرور دشمن رو سرم ریختن و من همشون رو نابود کردم.
حدود نیم ساعت هم این ور اونور رو گشتم ولی دوستم از جاش تکون نمی خوره.
اصلا هیچ اتفاقی نمیفته.
موندم چیکار کنم![]()
وای کمک کنید من توی Interval 4 هستم.یه جایی گیر افتادم که روبوت هایی هستند که خیلی سریع هستن و میتونن نامرئی بشن.یکی رو کشتم دوتا دیگه با هم اودمن چی کار کنم؟
دوستان عزیز لطفا دریغ نکنید و بنده راهنمایی کنید. اگر بازی کردید بلد نیستید خب بگید که بلد نیستید و اگر بلدید نمیخواهید بگید خب اینو هم بگید. حداقل خیالم راحت بشه که دوستان پست منو هم میخونند.
شاید باید بری نزدیک دوستت. اونوقت حرف میزنه. دقیق یادم نیست. اگه تونستم دوباره نصبش میکنم بهت میگم
خوب میتونی از چشمهای قرمزش بفهمی کجاست وقتی نزدیکت شدند حرکت آهسته SlowMotion کن بعد ببندشون به رگبار . من خودم اینکار رو میکردم
خب من یادم نمیاد بمبی رو خنثی کرده باشم. اخه کدوم مرحله رو میگی.
ببخشید اگه سه تا شد یادم نبود .
نه خداوکیلی پست منو خوندی. نه جان من کجاش گفتم که میخوام بمب خنثی کنم.
بابا میگم تو ایم بازی 3 نوع بمب داره که با دکمه های 4 و5 و6 فعال میشه و با G پرتاب میکنه. 4 که همون مدل سادست ، 5 هم که نارنجک دایره ای هست میندارزی و یه شلیک میکنی و میترکه.
ولی 6 را من نفهمیدم چه جوری استفاده کنم. شبیه به سته ی هواپیمایی میمونه. و یه دکمه روش داره که وقتی دکمه چپ موس ار میزنی تا استفاده کنه روی دکبمب یه کلید داره که اونو میزنه ولی هیچ اتفاقی نیمافته. احتمالا در جاهای خاصی و در زمان خاصی باید استفاده بشه.
که در این زمینه از شما دوستان کمک میخوام
همین!
قربانت: مصطفی عشقی
سلام
ماراتن جان خیلی ممنونم از توجهی که می کنی.
این دوستم بالای ساختمون وایستاده که بهش دسترسی ندارم.
در اول مرحله هر چی دشمن میومد کمکم می کرد که بکشمشون ولی حالا که دیگه نمیان صاف اون بالا وایستاده.
به هر حال من 4 تا عکس دیگه از این مرحله گذاشتم . اگه یادت اومد که خیلی ممنونت میشم کمکم کنی اگرم یادت نیومد زیاد راضی به زحمتت نیستم که خودت بازی رو نصب کنی و تا اونجا بری. فدای سرت خودم، یه کاریش می کنم.و اما عکسها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایر دوستان هم تقاضا دارم اگه اینجا رو رفتن کمکم کنن.
اینم سه تا عکسی که قبلا از این مرحله تو تاپیک قرار دادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
نخواستیم آقا.
امروز عزمم را جزم کردم که خودم راهش را پیدا کنم.
و بعد از کلنجار رفتن به مدت 6-7 دقیقه فهمیدم قضیه از چه قراراه. اول با G یه نارنجک پرت میکنی و اون نارنجک ثابت میمونه. وبعد در موقعیت مناسب کلیدش را میزنی هم زمیان با فشردن دکمه نارنجک میترکه.
به هرجال: ممنون و متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)