معمولا آنتی ویروس روی لپ تاپ ها مفت گرونه !!
چون مک آفی میزارن .و معمولا مدت داره و خیلی سنگینه
معمولا آنتی ویروس روی لپ تاپ ها مفت گرونه !!
چون مک آفی میزارن .و معمولا مدت داره و خیلی سنگینه
لپتاپ چیه ؟ چون بعضی ها رو میشه غیر فعال کرد
سلام.
این فیبری که با لپتاپ هست برای چیه؟ باید وقتی میبندیمش بزاریم بین کیبورد و مونیتور؟ اگه آهر چرا باید اینکارو بکنیم؟ نکنیم چی میشه؟
اون فقط برای زمان قبل فروش زمان نگهداری توی کارتون
تایید میشه ... هم گرد و خاک احتمالی رو میگیره هم باعث میشه اثر لاستیک های ضربه گیر و فاصله انداز lid روی کاور و کناره ها نیفته
گفتگوي جالي بود
كاش به فارسي هم ترجمش مي كردي ... تا بقيه يورزهايي هم كه انگليسي شون زياد خوب نيست متوجه بشن..
اين نشون ميده كه سطح علمي مديرا و همكاران انجمن لپ تاپ pc world از فروشنده هاي لپ تاپ خيلي بيشتره
يه بار هم من با agent سايت دل چت كردم درباره فرستادن لپ تاپ از آميريكتابه ايران بود كه گفت متاسفم نمي تونيم... مگه اينجا (آمريكا) آشنايي فاميلي داشته باشيد ما براي اون شخص بفرستيم و اون همبراي شما ارسالش كنه... مستقيم نمي تونستن (به خاطر همين تحريم) يه سايت اماراتي هم بهم داد گفتيد اينجا هم ميتونيد خريد كنيد... اما مثل اينكه تو ليست كشورهاي اونجا هم كشور ايران نبود
بعد از پرسيدن سوال شروع كردم به چت كردن مثل چت روم هاي ياهو ... وقت يه ساعته تموم شد و سايت چت رو بست و گفت خوش اومديد![]()
سلام. دیروز برای اولین بار تصمیم گرفتم باتری رو کالیبره کنم. اما یه اتفاق جالبی افتاد:
طبق مراحل بالا بعد از فول شدن شارژ شدن تا 2 ساعت با دستگاه کار کردم، بعد شارژر رو جدا کردم و یه فایل تصویری رو اجرا کردم تا زودتر شارژ خالی کنه، دقیقا ساعت 4:15 دستگاه به حالت sleep رفت (نشانگر power و آلارم قرمز رنگ باتری روشن بود). بدون خاموش کردن لپ تاپ lcd رو بستم و دستگاه همچنان در همون حالت sleep بود تا اینکه دقیقا بعد از 2 ساعت و 15 دقیقه یعنی ساعت 6:30 در همون حالتی که lcd بسته بود یکدفعه صدای بازگشت به ویندوز اومد و ادامه همون فایل تصویری هم خود به خود پخش شد!!!!!!!
تنها کاری که کردم این بود که lcd رو باز کردم، مدیاپلیر رو بستم و دوباره lcd رو گذاشتم. دستگاه دوباره به حالت sleep رفت و حدود 1 ساعت بعدش هم کاملا خاموش شد(چون نشانگر power و آلارم باتری دیگه خاموش شد). بعد از 5 ساعت هم شارژر رو وصل کردم و فول شد.
چرا بین کار اینجوری شده؟
فكر كنم يه اشتباهي هم كردم. توي مرحله 1 كه گفته شده دستگاه فول شارژ بشه، دستگاه روشن بود! آيا بايد خاموش بود؟
تشكر
دوستاني لطفا راهنمايي كنيد، كجاي كارم مشكل داشته؟
سلام
باتری 8 سلی چند ساعت میانگین باید شارژ نگه داره؟آیا 2 ساعت خوبه در حالت عادی؟
خوب مشخصه وقتی lid رو میبندی میره روی استند بای و یا hibernate ... نباید بره و تنظیم میکردی که هیچ کاری نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)