تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 21 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 203

نام تاپيک: **پرتقال و فيل بزرگ **

آخر فروم باز Majid ²'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

حالا حذف شدن شما رو هم میبینیم اقای مجید خان سوزوکی.
    المان بیاد قهرمان بشه؟ عمرا داداش.
    پرتغالیا هم نارنگی باشن باز از شما عصا قورت داده ها بهترن با اون قدشون.

مشخصه سنت زیر 16 ساله
    عادت ندارم با بچه ها بحث کنم
    پس : خوش باشی عمو

پروفشنال rvin@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    هرجا که خلاقیت و تنوع باشه!

پيش فرض

بچه ها من همینطوری هم حالم گرفته بود با این برد کذایی آلمان مرده خور هم بسی بیشتر حالم گرفته شد.

ولی خدایی تنها چیزی که توی تیم آلمان میبینم اینه که مثل خر شانس میارن. مثل خر گل میزنن و مثل خر صعود

میکنن .. ولی یه چیز دیگه هم هست که مثل خر به هلند میبازن. یعنی من اینو تو خواب دیدم که اگه به تیمهای

دیگه نخورن هلند آنچنان لولشون میکنه که تا چندین سال اون شوان اشنایگر بچه پرو یادش بمونه

آرزوی قهرمان شدن رو هم به گور میبرن

بچه ها خدا وکیلی بازی دست پرتقال بود ولی این آلمان نژاد پرسته مرده خوره خوک صفت( آخه خیلی

اعصابم خورده) فقط 4 تا دونه حمله کرد که فقط به خاطر میانگین قدی ( مثل نردبون میمونن) و همان شانس

خرشون تونستن سه تا گل مفت بزنن.

ریکاردو هم که ریکاردو نبود.

لعنت به تیم مرده خور.

ولی از الان من طرف هلندم. امیدوارم همونطور که گفتم آلمان بخوره به هلند و لــــــــــــــــــــــــ ـوله بشه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اره بچه اینو نگی دیگه چی بگی!!!!
    المان هم بره ببینیم کجا میرسه!!! وقتی دور بعد حذف شدین خنده دار هم میشین!!!! تبریک یونان جدید متولد شد!!!!
    الان به نظر شما سومین گل المان سوپر گل جام بود دیگه خیلی هم گل سالمی بود نه؟؟؟؟ اصلا چرا این سوال را از یه فن المان میپرسم معلمه که میگه سالم بود چون جوابی نداره بچه جون!!!!
    شما بشمار ببنیم المان سر جمع چند تا موقعیت داشت وقتی که با 9 نفر دفاع کنی بازیکن برای حمله کم میاری !!!
    اره بچه پرتغال ارزشش بیشتر از المان هست وجدانا خیلی بچه های منظمی هستند المانی ها راستی تو اردوی المان میگن ساعت 8 شب خاموشی هست هر کس نخوابه تنبیه میشه درسته نه؟؟؟؟؟؟ تیم شما عین ماشین میمونه اون هم از نوع ژیان هه هه هه هه!!!

آخر فروم باز Majid ²'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

آخ من بمیرم براتون
    ببین آلمان چیکارشون کرده
    آخـــی

اینم از آخرین پست من توی این تاپیک
    تیمی که حذف شده از جام ارزشی نداره ( از قبل هم ارزشی نداشت )

برین حالا طرفداری ( یا همون ***** ) بقیه تیم ها رو بکنین
    بلکه فرجی شد براتون

یکیشون میگه اسپانیا یکیشون میگه هلند

و اما در آخر یه آهنگ داره سعید محمدی که میگه :

بالا بالا بالا یار بالا
    دختر نرو بالا یار بالا
    میافتی از اون بالا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اره بچه اینو نگی دیگه چی بگی!!!!
    المان هم بره ببینیم کجا میرسه!!! وقتی دور بعد حذف شدین خنده دار هم میشین!!!! تبریک یونان جدید متولد شد!!!!
    الان به نظر شما سومین گل المان سوپر گل جام بود دیگه خیلی هم گل سالمی بود نه؟؟؟؟ اصلا چرا این سوال را از یه فن المان میپرسم معلمه که میگه سالم بود چون جوابی نداره بچه جون!!!!
    شما بشمار ببنیم المان سر جمع چند تا موقعیت داشت وقتی که با 9 نفر دفاع کنی بازیکن برای حمله کم میاری !!!
    اره بچه پرتغال ارزشش بیشتر از المان هست وجدانا خیلی بچه های منظمی هستند المانی ها راستی تو اردوی المان میگن ساعت 8 شب خاموشی هست هر کس نخوابه تنبیه میشه درسته نه؟؟؟؟؟؟ تیم شما عین ماشین میمونه اون هم از نوع ژیان هه هه هه هه!!!
    بچه ها من همینطوری هم حالم گرفته بود با این برد کذایی آلمان مرده خور هم بسی بیشتر حالم گرفته شد.

ولی خدایی تنها چیزی که توی تیم آلمان میبینم اینه که مثل خر شانس میارن. مثل خر گل میزنن و مثل خر صعود

میکنن .. ولی یه چیز دیگه هم هست که مثل خر به هلند میبازن. یعنی من اینو تو خواب دیدم که اگه به تیمهای

دیگه نخورن هلند آنچنان لولشون میکنه که تا چندین سال اون شوان اشنایگر بچه پرو یادش بمونه

آرزوی قهرمان شدن رو هم به گور میبرن

بچه ها خدا وکیلی بازی دست پرتقال بود ولی این آلمان نژاد پرسته مرده خوره خوک صفت( آخه خیلی

اعصابم خورده) فقط 4 تا دونه حمله کرد که فقط به خاطر میانگین قدی ( مثل نردبون میمونن) و همان شانس

خرشون تونستن سه تا گل مفت بزنن.

ریکاردو هم که ریکاردو نبود.

لعنت به تیم مرده خور.

ولی از الان من طرف هلندم. امیدوارم همونطور که گفتم آلمان بخوره به هلند و لــــــــــــــــــــــــ ـوله بشه.
    حلا زياد حرص نخورين براتون بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه emtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubai

پيش فرض

بابا چرا بی جنبه بازی در میارید؟ خب فوتبال برد و باخت داره دیگه. حالا باختید زمین و زمان رو دارین محکوم می کنید. آلمان خر شانسه و نمی دونم داور به نفع گرفت و از این حرف ها
    آلمان که تا گل دومش بازی رو کامل داشت اداره می کرد، هر بار هم بالاک پا به توپ می شد هیچ کس نمی تونست جلوشو بگیره.
    بعد از گل دوم هم طبیعیه که دفاعی بازی کنه. توقع دارین ول کنه بذاره بیان دروازشو واز کنن؟
    گل هایی هم گه خوردین به خاطر خرشانسی آلمان نبود، به خاطر ضعف خودتون بود.
    تازه شما از سوئیس هم که دو تا خوردین، دیگه چه ادعایی دارین؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همینو بگو
    حالا کم آوردن به قد آلمانیا گیر میدن.
    خب میخواستید ضربه آزاد ندید.خیلی خنده داره ها.میگن آلمان موقعیت گل نداشت دیگه.پرتغال واقعا داشت؟پرتغال به جز گلایی که زد کدوم موقعیت 100 درصد گلو داشت به جز شوتایی که همش تو خال آسمون بودش؟نه جدا؟از دفاع نمیتونستن رد بشن میکشیدن زیر توپ که بره خال آسمون.
    لمن تو کل بازی 2تا عکس العمل نشون داد.یکی سر گل اول که توپ رونالدو رو برگشت داد که بدشانسی رفت تو گل.یکی هم نیمه دوم که یکی از پشت محوطه شوت زد راحت گرفت.بقیه بازی پرتغال سانتر میکرد و آلمان دفع میکرد.یا میکشیدن زیر توپ به هوای گل که هیچ کدومشونم تو چهارچوب نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

تو گروه پرتغال تیم خیلی شاخی نبود که پرتغال درست محک بخوره!بنابراین اگه سوییس بهش 2 تا میزنه کار گنده ای نکرده...
    بنابراین آلمانی که در این دوره از بازیها خوب بازی نکرده تونست با یه بازی حساب شده پرتغال رو ببره!
    کریس رونالدو هم که خنده دار بازی کرد!!!
    بنابراین کار پرتغال تمومه چون بدتر از آلمان بازی کرد...آلمان هم دور بعد کارش تمومه!
    در واقع باید بگم:

فقط هلند

Last edited by iman0007; 20-06-2008 at 12:18.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به به همون جور که گفتم هیچ حرفی برای گفتن ندارن!!!!
    اره از هرکس بپرسین میگه المان شانس داره یک واقعیت هست الان پرتغال گل ناسالم میزد همه میومدن اینجا که فلان و ...
    ولی چرا دیگه دارین بد بازی کردنتون را توجیح میکنین!!! یونانی بازی کردین دیگه!!! سوئیس هم که با بازیکنان ذخیره بازی کردن جالبه اونجا هم یه گل سالم را مردود کردند!!!!
    Last edited by joey jordison; 20-06-2008 at 12:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مشخصه سنت زیر 16 ساله

عادت ندارم با بچه ها بحث کنم
    پس : خوش باشی عمو
    یعنی IQ اندازه IQ بادوم.
    برو پروفایل رو ببین بعد حرف بزن بچه جون.
    اون وقت که تیمت حذف میشه هم قیافت دیدن داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •