یکی میگه بازی اومده یکی میگه نیومده.....
ما که نفهمیدیم بالاخره چی شد
یعنی هنوز کرک نشده؟؟؟؟
یکی میگه بازی اومده یکی میگه نیومده.....
ما که نفهمیدیم بالاخره چی شد
یعنی هنوز کرک نشده؟؟؟؟
هنوز که تورنت درست و حسابی از بازی در دسترس نیست .
اگه هم قرار باشه از استیم بیاد بیرون ، باید حالا حالاها منتظر باشیم تا کرک بشه .
یکی از دوستان می گفت که بازی به دستش رسیده
یعنی ایشون از عالم غیب براش بازی اومده
خب می گفت بقیه هم تهیه کنند
بنده عرض کردم از کجا رسیده !یکی از دوستان می گفت که بازی به دستش رسیده
یعنی ایشون از عالم غیب براش بازی اومده
خب می گفت بقیه هم تهیه کنند
و احتمالا کسی که من ازش گرفتم هم نسخه اصلی (از دبی) را داره .
---------------------------------
بر روی DvD های 4.7 گیگابایتی هم نیست !!!! یه DvD از این حجم بالاها بود که خودش واسم آورد نصب کرد و بعد هم برد.
آقا يعني چي تو سايت رپيدشير بود ديگه 31 پارت بود بود هركدوم 200 مگ كلا بازي بهد اكستراچ شدن 6.9 گيگ هست يعني 2 Dvd مطمئن باشيد. كه با دليل محكم گفتم
GameSpot بازی رو نقد کرد. بهش 9 داده.
![]()
Last edited by cgp; 18-09-2008 at 09:20.
هنوز بازی کرک نشده !
من كه دبی زندگی می کنم هنوز نه تو Virgin Mega Store دیدم نه تو Sharaf DG . بازیشم 2 DVD هست.
مقایسه ی گرافیکی Crysis Warhead در حالت های مختلف
-----------------------------------------------------------
<<<گرافیک بازی در حالت Minimun>>>
![]()
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید<<<گرافیک بازی در حالت mainstream>>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید<<<گرافیک بازی در حالت enthusiast>>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید<<<مقایسه ی DirectX 9 با DirectX 10 در حالت enthusiast(حداکثر کیفیت)>>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
تصویر اول در حالت DirectX 9 و تصویر دوم در حالت DirectX 10 است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: GameXtract.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یک سوالی از شما حرفه ایها داشتم اگر سوالم بی ربط بود نخندید
وقتی عکسها را مقایسه میکنم زیاد تفاوت چشمگیر نیست و بنظرم این همه هیاهو در مورد تفاوت کارتهای گرافیک و سیستم ها تا حدودی بی معنی است البته فکر میکنم اختلاف سیتم ها در زمان بازی و حرکت و تعداد فرم ها زیاد مشخص میشود ممنون میشوم روشن بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)