واقعا دمتون گرم!!!!!!....
خيلي جوابه من را دادين....
كي گوشي g700 وارد بازار ايران مي شود؟؟؟(حدودش هم بگين خوبه)
تشكر![]()
واقعا دمتون گرم!!!!!!....
خيلي جوابه من را دادين....
كي گوشي g700 وارد بازار ايران مي شود؟؟؟(حدودش هم بگين خوبه)
تشكر![]()
توی g900 چون کیفیت روی عالی بوده و توی p1 روی عادی بوده کیفیت ها متفاوت بوده...ولی توی تنظیمات مساوی کیفیت g900 بهتره....در اولین فرصت یک سری عکس براتون میزارم.....![]()
امروز توی علاءالدین 4-5 معازه g900 داشتن در رنگهای زرشکی و اگه اشتباه نکنم مشکی
بنظر من چون ساده هست خیلی خوشگله و باز اگه درست دیده باشم از k750 هم نازکتره و همچین محکم هم بنظر میاد
از یکیشون پرسیدم گفت 570 تومن با لوازم کامل و نرم افزار اپدیت شده حالا منظورش از لوازم کامل چی بود رو نمیدونم
میزان sar این گوشی 1.47 هستش که حکایت از انتن دهی فوق العاده این گوشی داره
G900 - R9K002 (TEST only) => R9L004
این هم همونطور که مشخصه اخرین نسخه firmware این گوشی هستش که از r9k002 به r9l004 تغییر پیدا کرده
به نظر شما قیمت g900 کی توی ایران شکسته میشه؟![]()
بنظر من 3 ماه دیگه در ضمن هنوز کامتل که گارانتی اصلی سونیه این گوشیو وارد نکرده
سلام...
من دو تا سوال داشتم..
1.من باتری موبایلم خیلی زود خالی میشه...نمیدونم چی کارش کنم..شب تا صبح بدون اینکه ازش کار بکشم 7 درصد ازش کم میشه..چی کار کنم؟
2.من عکس که روی موبایلم میریزم...جاهاشون تغیر میکنه..یعنی هر کدوم یه جا میرین..که نه tag شون عوض میشه نه move میشن..چی کا کنم؟
گوشيتون چي هست؟
بعضي از برنامه هاي جاوا اگر در background در حال اجرا باشن مصرف باتري رو بالا ميبرن.
در مورد عكسها بيشتر توضيح بديد.
گوشیم G900 .ولی برنامه ها رو end میکنم ولی بازم مصرف باتری زیاده...
من عکس که با موبایلم میگیرم یا از رو کامپیوتر میریزم..یه سری میره تو camera albom و یه سری میره تو pictures ..ولی من دیروز مموری رو در آوردم و وقتی دوباره گذاشتم توش ...یه تعداد دیگه از عکس هام رفته بود تو pictures...حتی اون عکس هایی که با موبایلم گرفته بودم...تعداد بیشتر عکس هام توی camera albom هست ولی نیمدونم چرا اینجوری میشه...نه move میشن نه tag شون عوض میشه![]()
من هی سوال می پرسم..
یکی از اشکالات این که عکس هام جا به جا میشه پیدا کردم...جالب اینه که عکس هایی که با موبایل گرفته شده اند به camera phone نمی روند وبه pictures می رود ولی من عکس هایی رو که با موبایل خودم می گیرم باز هم به picturse میرن..از وقتی هم اینطور شده که مموری رو بیرون آوردم و دوباره گذاشتم سر جاش و عکس های دوربین اومد تو pictures...حالا من چی کار کنم؟؟؟؟![]()
در مورد باتري ممكنه ممكنه مشكل از فريمور گوشي باشه.شايد شما زياد از باتريش انتظار داريد.
در مورد عكسها هم عجيبه.من نميدونم مشكل چي هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)