خیلی عالیه دانلود ایران از خیلی کشور ها جلوتره واقعآ فوق العاده است.Region Downloads این مال ایرانه 167,636
خیلی عالیه دانلود ایران از خیلی کشور ها جلوتره واقعآ فوق العاده است.Region Downloads این مال ایرانه 167,636
سرعت اجرای بسیار بالا، استفاده بسیار اندک از حافظه سیستم، نوار آدرسی که تنها با نوشتن چند کلمه می تواند حدس بزند شما وارد چه سایتی خواهید شد همگی باعث می شوند تا در جنگ بین مرورگرها این موزیلا فایرفاکس 3 باشد که پرچم پیروزی را در اختیار می گیرد.
کاربران ایرانی پس از کشورهای آمریکا، ژاپن و آلمان چهارمین کشور دنیا هستند که بیشترین تعداد دانلود نسخه نهایی فایرفاکس 3 را تاکنون انجام داده اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایران رسید به 170000 !!!
اگر تقلب کرده باشیم خیلی آبروریزیه ... خدا کنه هکرها دیشب خواب بوده باشن![]()
ظرف 15 دقیقه 7 هزارتا رفت رو آمارمون!!!
100 % آمار ایران تقلبی هست. شک نکنید تا ساعت 9 امشب از 10 ملیون هم رد میشیم![]()
منم امروز دانلود کردم.واقعا سرعتش عالیه
اختصاصی فایرفاکس : ایران را چه میشود؟
دیشب فایرفاکس ریلیز شد، خیلی ها دانلود کردن. امروز با کمک نیماآمار و نتایج رو که نگاه میکردم متوجه واقعیت تلخی شدم. ایران در رتبه ی ۵م جدول قرار گرفته و همینطور هم به آمارش اضافه میشه و بالا میره. تا اینجا بدی که نداره هیچ کلی هم خوشحال کننده است!
اما وقتی نگاه کنی و ببینی کل ثبت نام کنندگان برای ثبت رکورد ۹۰۰۰ نفر بوده و الان آمار دانلود از ایران به مرز ۱۴۰۰۰۰ نزدیک میشه واقعا یه علامت تعجب بزرگ روی سر آدم ظاهر میشه! کاملا مشخصه که کار انسان نیست! مخصوصا که هر دو دقیقه ۱۰۰۰ تا به آمار ایران اضافه میشه.
اصلا یک نفر به من بگه تعداد کاربران اینترنت در ایران چقدره!؟ چند نفرشون اصلا اسم فایرفاکس رو شنیدن!؟
آقای نویسنده ی ربات، میدونم که نیت شما مثبت بوده و میخواستید رتبه ی ایران رو افزایش بدید، اما به این فکر نکردید که ممکنه گندش دربیاد و ایران رو از لیست حذف کنند؟ آیا فکر اینجا رو نکردید که اصلا ثبت رکورد توی گینس به خطر بیفته؟ به این فکر نکردید که چه آبروریزی خواهد شد؟ خب آخه این با عقل کدوم انسان جور درمیاد که ایران بالای چین و برزیل و انگلیس و اسپانیا و … باشه؟
برادر من، خواهر من، مگر تعهد دادیم حتما جز ۱۰ کشور برتر دنیا باشیم؟ هرکس هرچقدر در توانش هست مایه میذاره، یا شاید تصور ما اینه که اگر امروز فایرفاکس رو ۱۵۵۰۳۵۱۵۶۴۱۵۶۴۱۶۵۱۱۰۵۶۳۵۶ ۸۴ بار دانلود کردیم فردا تمام تحریم ها لغو خواهند شد و دیگه مجبور نیستیم ۳۰ بار آیه الکرسی رو قبل از سوار شدن به توپولوف های قدیمی بخونیم؟ یا اینکه دیگه اخبار خبرگزاریهای دنیا با محتوای امروز پخش نخواهد شد؟ نه عزیز من! اگر امروز ما در بین ۱۰ کشور اول در دانلود فایرفاکس باشیم مطمئن باش فردا کاربران فایرفاکس از نصف امروز هم کمتر خواهند شد! حتما یه ارتباطی بین فایرفاکس با ایران وجود داره، پس بای بای فایرفاکس!
امیدوارم از یه طریقی این مطلب رو بخونی، هرچه سریعتر جلوی اینکار رو بگیر تا گند قضیه درنیومده و صداش گوش جهانیان رو کر نکرده متوقفش کن. این یک مسابقه نیست! این یک همکاری بزرگ و جهانیه!
پ.ن : همین الان ایران به رتبه ی ۴ جدول صعود کرد، آیا طبیعی است؟ :-/
برگرفته از :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidrezaaa; 18-06-2008 at 13:36.
البته من احساس میکنم این آمار که رو نقشس ریل تایم (آنی) نیست و میزارن یه تعداد جمع بشه و تایید میکنن بعد نمایش میدن ولی در هر صورت خیلی غیر واقعی نشون میده
باید دید آیا فایرفاکس معیار رو گذاشته آیپی؟ چون اگر اینطور باشه به همین راحتی نمیشه 178 هزار آیپی ایرانی بی صاحب رو پیدا کرد که با روبات یا هر چیز دیگه آمار غیر واقعی ایجاد کرد....
منتظر می مونیم تا خود فایرفاکس در مورد نتایج نهایی اظهارنظر کنه
دوست عزیز من شما باید از جنبه دیگه ای هم به ماجرا نگاه کنید.
نه من و هیچ کدوم از دوستام ثبت نام نکردیم(راستش من اولش هی یادم میرفت عاقبت هم حوصله نداشتم به همکارم سپردم هر وقت دانلود کردی منو هم خبر کن)
بابا توجه کنین که ایران با این اینترنت ذغالی اینطوری شده
وگرنه 100 هزار نفر هم اضافه میشد
یه نکته جالب اینکه فایر فاکس برای بیشتر زبانها localized شده جز پارسی!(راستش خوشم نیومد ولی اگه ایران جز رتبه های بالا باشه شاید . . . )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)