اگه adsl داري با اين كد اپديت كن
code:0548884
اگه adsl نداري با اينترنت معمولي 4 ساعت بيشتر طول نمي كشه.
موفق باشي
اگه adsl داري با اين كد اپديت كن
code:0548884
اگه adsl نداري با اينترنت معمولي 4 ساعت بيشتر طول نمي كشه.
موفق باشي
عزيزم فايل آخري رو كه فايلها رو ريختي توش مطمئني كه rm-13 هست چون بايد rm-133 باشه ها
يك پيگيري كن فكر كنم از اين باشه![]()
قكر كنم پيدا كردم مشكل چيه........شما پروداكت كد گوشيت رو تغيير دادي به 0539295 (اين خيلي مهمه ها).![]()
از توجهت ممنون ولي اين دوست ما مي خواهد offline آپديت كنه!!!!!!!![]()
مگه اين ورژن اومده![]()
بله ورژن جدید همین چند روز پیش امده من هم دیشب اپدیت کردم واقعا سرعت بالا امده به پای 5700 میرسه تقریبا ولی به n81 نه برای باز کردن فایل ها n81 8gig 2 ثانیه زودتر باز میکنه در 5700 1 ثانیه زودتر از n73me ولی در باز کردم منو/ گالری باهم برابری کردن 5700 واقعا نوکیا گل کاشته و مشکل سرعت رو حل کرده
همون rm-133 درسته، توي عكس اشتباه نوشتم.
نميدونم چجوري ميشه پروداكت كد رو عوض كرد، ولــي تا اونجايي كه ميدونم تا حالا همچين كدي به گوشي ندادم...الان بايد چند باشه؟ شما يه راهنمايي كن ببينم شايد عوض شده باشه...
Last edited by YOUCOM; 22-09-2008 at 11:05.
پروداكت كد پشت گوشيت زير باطري نوشته شده(نشان دهنده ناحيه يا منطقهاي است كه گوشي توش فروخته شده )
برنامه NSS .
مي گردم اگر آمموزشش بود برات ميزارم.
http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103814.zip
حسين جان دوباره سلام. من اين داستان پروداكت كد رو نميدونستم ولي الان رفتم NSS رو دانلود كردم و پروداكت كد گوشيم رو به 0539295 تغيير دادم و مشكل قبلي هم حل شد. حالا يه مشكل جديد دارم، گوشي رو با PC suite به كامپيوتر وصل ميكنم و به اينترنت هم كانكت ميشم و فايلهاي آپديت رو ميشناسه... تا اينجا همه چيز ok. بعد از اينكه ازم تاييد ميگيره و در شروع آپديت پيغام زير رو نشون ميده:
طبق همون عمل ميكنم يعني 1.باطري رو درميارم و كابل رو ميكشم. 2.باطري رو ميذارم و كابل رو نصب ميكنم. 3.يه 7-8 ثانيه اي دكمه پاور رو نگه ميدارم تا دوباره استارت بزنه. گوشي عين حالت معمولي روشن ميشه و دوبارهpc suiteرو انتخاب ميكنم و Retry] رو كليك ميكنم. بعد از چند لحظه پيامي بصورت زير نشون ميده
طبق پيام كابل رو ميكشم و دوباره كانكت ميكنم و Retryرو ميزنم. بعد از چند لحظه دوباره همون پيغام اول رو نشون ميده و اين فرايند همينجوري تكرار ميشه. كجاي كارم اشتباهه، نميدونم.!! لطفا راهنماييم كن حسين جون.
Last edited by YOUCOM; 22-09-2008 at 13:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)