سلام دوستان اگه ممکنه یکی به دادم برسه
با وجود large bsp باز هم مشکل out of memory هنگام رندر کردن میزنه
سلام دوستان اگه ممکنه یکی به دادم برسه
با وجود large bsp باز هم مشکل out of memory هنگام رندر کردن میزنه
دوست جون این مربوط به شرایطه قرار گیریه مدلاته باور کن من خودم قبلا میخواستم یه کاری رو رندر بگیرم یه دیوار که میزاشتم رندر ارور میداد حذفش میکردم رندر میشد !!!!
هرچی هست مربوط به تنظیمات رندر میشه
شایدم همین bsp باشه !
میدونم از کجاست به خاطر ستوهنا اینجوری میشه اما به هیچ قیمتی حاضر نیستم از جزئیات اونها کم کنم
ای بابا.... چرا رندرنمیشه..... Visual memory ویندوز رو زیاد کردی؟؟؟؟؟
نه حمید به خاطره جزئیات بالا نیست باور کن ستونا موردی نداره
میگم من خودم قبلا برای رندر که مشکل داشتم وقتی کله مدلا رو هم پاک میکردم بازم رندر نمیکرد اما وقتی یه دیوار که کلا شاید کمتر 20 تا ورتکس داشتو حذف میکردم رندر میگرفت
باید از همون bsp باشه
به نظرم اون به دیوار ربط داره
قبلا هم گفتم bsp یه سیتمیه که تو رندر اشیا پشت دیوار که معلوم نمیشه رو حذف میکنه ، یعنی توی موتور بازی ها که اینطوریه اما اینجا هم باید اینطوری باشه دیگه
اونم فعاله اما مشکلم دیگه حل شده![]()
هادی جون ممنونم به خاطر توضیحت ظاهرا بدون large bsp کار کمتر error میده![]()
واقعا باید اتودسک را ستایش کرد که با بیرون دادن هر ورژن از 3ds max کوله باراز مشکلات را بر طرف میکنه
![]()
اینبار mrproxy به دادم رسید حالا دیگه حتی میتونم تعداد ستونها را بیشتر از اصلش هم بکنم
فعلا یک test render گرفتم که زیاد جالبم نیست ضمن اینکه ستونهای proxy شده به رنگ صورتی هستند دارم حالا روی متریالها دوباره کار میکنم
حتما نظر هنریتون را در مورد این صحنه بگید چون دیگه با mrproxy هر جزئیاتی که بخوام را میتونم اضاف کنم
راستی ببخشید که کارم خیلی طولانی شد دیگه اعصابم خورد شد دیروز رفتم 3dsmax 2009 را خریدم تا شاید اتفاقی بیافته که خوب افتاد
![]()
خوب شده فقط یکمی محیط نسبت به واقعی بزرگتر نشده حمید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)