بیـــــــــخیال..بگذریم![]()
بیـــــــــخیال..بگذریم![]()
(با اینکه اصلا بحث یه چیز دیگه بود - پاراگراف پایین رو ببینید - اما بهرحالاین که نشد دلیل برادر ؛ که مثلا چون اینترفیس جذاب داره ... تصادفاً اکثر اسپیکرهای درجه دوم هم از اینطور تنظیمات دارن ، پس یعنی مثلا از فلان اسپیکر معروف بهتره ؟ ... شما از یه review یا رده بندی معتبر برامون لینک بذار ..
ضمن اینکه آیا توجه کردی که بنده گفتم اون ادعا در مورد اول بودن هلندی ها گزافه ، نه اینکه این هدفونه خوب یا بده ... این دو مقوله بسیار متفاوت هستن و استدلال جدا می خوان ...
نه اتفاقاً - یکی از ویژگی های یه بخش فنی خوب و پویا اینه که روی اینطور مسایل بحث و تباد نظر بشه ... این یه عادت بد فورومیه که هر بحثی یا به دعوا کشیده بشه یا اصلا برگزار نشه... (البته اینجا که همه دوستان مودب و باشخصیت هستن - ولی بهرحال خیلی مرسومه)
سلامم..بيخيال چي عزيزجان؟؟
ممنون از جوابتون... منم ميدونم منظورتون از بحث ادعاي گزاف چي بود....كمي مطلب را بد بيان كردم قاطي شد.... به هر حال...
راستش من هدست تا 35 تومن داشتم و اصلن و ابدن چنين UI نداشت چون در اصل درايور نياز نداشت.... هدستهاي رايج نديدم هنوز Driver Suite همراشون باشه.... اينم چون USB هستش به اين صورته
نكته ي جالبش اينه كه هر چقدر ولوم بدي تمومي نداره كه اووونم بخاطر توكار بودن كارت صداشه.راستش واسه من كه بازار را واسه يك همچين هدستي زيرو رو كردم خيلي جذابه و از انتخابم كاملن راضيم و باوجود اين واسه موزيك و فيلم اصلن تمايل به استفاده از باند ندارم
ضمنن اگه لينكي واسه Reviewهاي معتبر واسه هدفون سراغ داشتين معرفي كنين چون من بيشتر توووي قسمت CPU و Ram و HDD و گرافيك فعاليت كردم و ريويوووهاي اونجا دستمه ولي توووي اين زمينه كه شما گفتين واسم جالبه كه اطلاع بيشتر داشته باشم![]()
سایت cnet بد نیست ریویوهاش.
دوستان عزیز سلام
1-قیمت ep-630 و ep-830 را می خواستم ؟
2-ایا این دو مدل کیفیت پخشون تفاوت زیادی میکنه یا نه؟
Last edited by abbot; 30-03-2009 at 19:33.
من خودم قبلا یه 830 داشتم بعد خراب شد رفتم 630 خریدم که مدل جدیدترشه. به نظر من 630 بهتره. 830 صداش مشکلی نداشت کیفیتش خیلی خوب بود ولی 630 از نظر bass بهتره.
اونوقت کدوم بیش تر برای گوش ضرر داره ؟ In ear یا اونیکی ها (out ear حتما !) ؟؟
"ضرر" که نمیشه گفت ... فرض کن می خوای چاقو بخری ، نمیشه گفت "خب کدوم چاقو کمتر باعث مرگ میشه !!" ... بسته به استفاده ، می تونه کاملاً هم بی ضرر باشه ... صدا رو خیلی زیاد نکن و مدت زمان استفاده مداوم رو هم معقول نگه دار (نیم ساعت - 45 دقیقه) ...
به مدلهایی که In-ear نیستن چیز خاصی نمیگیم ... مثلا میشه گفت ear-bud که البته یه اسم عمومیه و توی ایران هم که مصطلح نیست ...
می خاستم قیمت sony ex90 را دوستان اگر دارند یه زحمتی بکشند و بزارند.
بسته به اینکه اصلاً گیر بیاد یا نه (چون این همیشه پسرعموی نایابتر Ex85 بوده) فرض کن نزدیک 70 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)