خوب مدل غیر از GDDR3 هم مگه داره ؟
خوب مدل غیر از GDDR3 هم مگه داره ؟
این مدل حه معرفی شد همون مدل GDDR3 هست. یک مدل GDDR5 هم همزمان با Radeon HD 4870 عرضه میشه که می تونه رقیب خوبی برای +Geforce 9800 GTX باشه.
البته رئیس فعلا هیچ خبری که برد Reference بر پایه چیپ های GDDR5 تولید بشه وجود نداره .. تنها 4870 هست که GDDR5 داره ..
خودم هم فکر نمی کنم برد Reference باشه. احتمالا مثل سری قبل که همزمان با 3870 چند مدل GDDR4 3850 هم توسط بقیه معرفی شد اینجا هم همین اتفاق بیفته. تقریبا 20 روز دیگه مشخص میشه!
پ.ن. رئیس شمایی!
یعنی AMD با یک gpu جدید که از 9800gtx بهتره و خیلی ارزونتر تموم میشه انویدیا رو ورشکست کرده .
بهترین گزینه زیر 300 تومن این کارت هست پس چرا هنوز انویدیا قیمت کارتاشو پایین نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟
صبر کن این کارت اصلا وارد بازار بشه هنوز نشده .
راست میگی این GDDR3 هم من فکر کردم GddR5 هست اشتباه کردم , یه جا خوندم 4850 با مموری GDDR5 مثل اینکه کنسل شده چون اول قرار بود اینم مدل GDDR5 داشته باشه . این 4850 هم هفته دیگه میاد قیمتشم در طول زمان گفتن به 199 دلار میرسه احتمالا طبق معمول قیمتش اول بیشتره . راستی شما چرا بازنشسته شدی .البته رئیس فعلا هیچ خبری که برد Reference بر پایه چیپ های GDDR5 تولید بشه وجود نداره .. تنها 4870 هست که GDDR5 داره ..
Last edited by Bracket; 20-06-2008 at 22:41.
Radeon 4850 هم رقم قیمت 199 دلاربرای فروش , برین Newegg بخرین
البته اگه میتونین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته طبق خبر خالی بندی که DailyTech اعلام کرد مدلهایی با قیمت 169$ هم حتی موجود هستن که ما پیدا نکردیم همچنین اعلام شده مدله GDDR5 هم مدتی دیگه عرضه میشه .
در حال حاضر رغیب GTX 260 به حساب میاد .
هنوز قضاوت در مورد قیمت و قدرت 4870 زود هست حتی به طور قطع شرکتها برای این کارت قیمت تعیین نکرده اند.سلام دوست من
ببخشید 4870 قیمتش به نظرتون به پول ایران چقدر می شه (یعنی وقتی امد تویی ایران چقدر می شه )
بعد یعنی واقعان می تونه از 9800X2 بزنه بالا؟
بعد یه سوالی است خیلی وقت ذهنم رو مشغول کرده
کارت گرافیک GeForce 8800 ULTRA از این کارت گرافیک ها بالاتر نیست؟
چرا زیاد اسمش نمی یاد یعنی کارت گرافیک4870 از GeForce 8800 ULTRA بالاتر است
ممنون پاسخ سوالات من رو بدید![]()
8800 الترا 30 در صد از 9800GX2 ضعیفتر هست و همان طور که از اسمش پیداست متعلق به سری 8 جی فورس و نسل G80 هست.
کارت گرافیک Force3D HD 4870 درامتیازی که در 3D Mark Vantage بدست آورده حدودا 58% سریعتر از HD 3870x2 بوده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)