سلام.
اين لينك آپديت براي 18 سپتامبر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
اين لينك آپديت براي 18 سپتامبر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 19-09-2006 at 22:31.
فكر نميكنم فرقي داشته باشه.همون آپديتهاي 9 رو دانلود كنيد.
یک سوال دیگه
بعضی از کرکها به عنوان ویروس شناخته میشن راهی نداره که بیت دبفندر اونها رو ویروس نشناسه یا اینکه بیخیالشون بشه؟
سلام.
فكر كنم بايد از قسمت تنظيمات بفرستيش قرنطينه .بعد آزادش كني.
بهترين راهش غير فعال كردن Virus Shiled ه. به شرط اين كه به اينترنت متصل نباشيد.
دوستان مشکل من با ساختن پروفایل حل شد. من بلافاصله بعد از اینکه برنامه خودش رو به روز کرد در حالی که آنلاین بودم یک پروفایل جدید با یک اسم غیر از Deafult ساختم. از اون موقع تا حالا دیگه اصلا گیر نمیده.
حالا نمی دونم ایا واقعا این کار بوده که قضیه رو حل کرده یا نه ولی چون توی یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم و جواب داد گفتم شاید واقعا موثر باشه. شما هم امتحان کنین.
سلام دوستان
همان طور که میدانید بیت دیفندر بهترین آنتی ویروس دنیا است شما میدونید که با استفاده از بیت دیفندر چه میشه تو اینترنت مخفی ماند وگشت گذار کرد اگر بلد نیستین بگید من بلدم![]()
ناكس تقريبا دوبرابر كسپر اسكاي Database داره.
فعلا خوب اومده بالا.
ببخشيد گفتم اگر بگم شايد بلد باشيد آخه همتون آخر فروم باز و پروفشنال ايد
1-موقعي كه كانكت هستيد به قسمت فايروال بيت ديفندر برويد
2-به قسمت advanced برويد از قسمت icmp filter settings گزينهcostum icmp filtering را انتخاب کنيد
3-گزينه آخر در ژايين صفحه در قسمت setting گزينه stealth mode را انتخاب کنيد
موقعي که کانکت هستيد يک چک کنيد ببينيد درسته يا نه
دوست عزيز به احتمال 90 درصد اين قابليت مال نسخه ده اينترنت سيکوريتي است ولي اگر نسخه 9 داري ببين گزينه هاش درسته يا نه راستي اگر نسخه 10 رو ميخواي برو از دانلود سرا دانلود کن باور کن مي ارزه
Last edited by H A M A S; 24-09-2006 at 04:18.
میبینم که این آنتی ویروس زیاد خاطر خواه نداره من که ازش راضی ام راستی یه چند تا سوال هم دارم ممنون میشم اگر جواب بدید
مثل اینکه این انتی ویروس یه ویروس پیدا کنه خود به خود کلین یا دیلیت یا قرنطینه میکنه درسته؟
Last edited by H A M A S; 18-10-2006 at 17:03.
نه عزيز اينا قابل تغيير هستندنوشته شده توسط flower City
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)