بله بله حتي NetQin.Mobile.Anti.Virus.v2.0.17 را هم ريختم ولي فايده اي نداشت هنوز 2 ويروس هست
بله بله حتي NetQin.Mobile.Anti.Virus.v2.0.17 را هم ريختم ولي فايده اي نداشت هنوز 2 ويروس هست
سلام من عضو تازه وارد هستم.اول از همه از همه بزرگترها رخصت مي خوام.با اجازه .يه سوال فني من آنتی ویروس simwork رو نصب کردم بعد از اسکن میگه ویروس locknut.f رو پيدا كردم مي خواهيد حذف كنم بعد از تائيد ميگه گوشي رو ريست بكنيد بعد از ريست گوشي دوباره همون ويروس رو پيدا مي كنه و دوباره مراحل بالا رو تكرار ميكنه .خلاصه من نرم افزار رو حذفش كردم و آنتي ويروس symentec رو نصب كردم آخرين update ويروسها رو هم كه مربوط به 19 آوريل بود نصب كردم حالا كه اسكن ميكنم چيزي پيدا نمي كنه مي خواستم بدونم برنامه simwork قاط زده يا گوشي من ويروسي داره كه symentec جديد نمي تونه پيداش كنه . لطفا راهنماييم كنيد و مرسي از همتون
شما با simwork اسكن كن ولي در حالت Safe Mode ببين چيزي پيدا مي كنهنوشته شده توسط blacksun
ولي symentec يكي از بهترين ها هست چون قابليت آپديت داره و اصولا تا حالا من باهاش به مشكل بر نخوردم و اصلا طرف simwork هم نمي رم
نام ويروس ها رو ميشه ذكر كني ؟نوشته شده توسط ali sezar
شايد مثل آنتي ويروس هاي پي سي بي خودي به اين فايل ها گير داده و به خاطر ريسك بالا باشه
آپدیت 4 می برای Symantec Mobile Security
مثل همیشه کپی شود در C/System/Apps/Symcs
مرسي mafia جون ولي من متاسفانه بلد نيستم چطور بايد safe mode بالا بيام اگه ممكنه راهنماييم كنيد.نوشته شده توسط MaFia
گوشی شما چی هست ؟نوشته شده توسط blacksun
يه سوال : گوشي من 7610 هستش گاها وقتي به تماسي جواب ميدم گوشي خود به خود ريست ميشه چه كار بايد بكنم؟
برای safe mode
گوشی رو خاموش کن
دکمه پن و یا همون قلم رو نگه دار و گوشی رو روشن کن تا زمانی که به صفحه اصلی برسی حالا اسکن کن
در مورد اون موضوع هم شاید برنامه ای داری که تداخل کرده ولی خب اون موضوع خارج از این تاپیک آنتی ویروس ها هست
Mafia جون سلام آقا دستت درد نکنه مشکل ریست حل شد اشکال از مموری کارت من بود با وجود اینکه original بود ولي مشكل داشت.يه سوال:به نظر شما انتي ويروس symantec بهتره يا sim؟به نظرم مياد symantec عمكرد گوشي رو سنگين ميكنهنوشته شده توسط MaFia
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)