اگر مشکلتان حل نشد با برنامه هاي مشابه که دوستمون هم فرمودند امتحان بکنيد ضمنا اگه امکان باشه آدرس سايت
رو هم بدهيد تا پيگيري شود(نرم افزار هاي مختلفي براي خواندن فايلهاي pdf هستش)
اگر مشکلتان حل نشد با برنامه هاي مشابه که دوستمون هم فرمودند امتحان بکنيد ضمنا اگه امکان باشه آدرس سايت
رو هم بدهيد تا پيگيري شود(نرم افزار هاي مختلفي براي خواندن فايلهاي pdf هستش)
سلام. اول بابت کمکاتون تشکر می کنم.
با اجازه تون من یه کم دقیق تر مشکلم رو توضیح می دم:
آموزش و پرورش همه کتابای مقاطع مختلف رو به صورت ایبوک توی سایتی برای دانلود گذاشته. برای باز شدن فایلا اول باید راهنمای نصب رو دانلود کرد که اون هم یه فایل pdf با حجم 32 کیلوبایته. توی این راهنمای نصب یه فایل ضمیمه شده که باید اون رو اجرا کرد. من همه این کارا رو کردم ولی هر چی دانلود می کنم error می ده.
این اون فایل راهنمای دانلوده. اگه می شه دانلود کنید و بعد اجرا.
حالا من هر چی کتاب از رشته گرافیک و چاپ و کامپیوتر (آخه این کتابا رو لازم دارم) دانلود می کنم همه پیغام خطا می دن. مثلا برای نمونه شما این فایله رو که به آدرس زير دانلود کنید ببنید برای شما هم پیغام می ده!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم به خاطر جواباتون ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزيز به اينگونه فايهاي pdf رمز گذاري شده مي گويند شما اين کار رو با پسورد هاي winrar ها
مقايسه بکنيد
يه چند تا عکس انداختم مطابق عکسها پيش بريد تا مشکلتان حل شود کادر هايي رو که مشخص کرده ام
مطابق اون کادرها پيش بريد تو تصوير دوم وقتي بر روي اون کليک کردين کادري باز ميشه مي گه که
کجا ذخيره بشه شما تو دسکتاپ ذخيره ميکنين ميريد به دسکتاپ يه فايل جديدي تو دسکتاپ ظاهر ميشه
اونو نصب ميکنيد (نمي خاد گزينه هاي ديگه اي رو تغيير بدين ) طبق تصوير 3 تو کادر مربوطه رمز
6 رقمي رو که داخل فايل pdf اول آمده تايپ ميکنيد وقتي به finish رسيدين اگر آکروبات ريدر
باز بود مي بندي بعد بر روي همون فايل pdf درسي کليک ميکنيد
تصوي اولي:
تصوير دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصوير 3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقای حسین
بازم اول به خاطر لطفتون بابت جواب دادن به مشکل من ممنون.
خب مشکل من هم دقیقا همینه که من همه اون کارایی که توی فایل راهنمای نصبش گفته و شما هم نوشتید انجام میدم ولی برام پیغام خطا File Open Error می ده.
ورژن برنامه آکروباتم هم 7 هستش. هر چی فکر می کنم نمی تونم حدس بزنم ایراد از کجاست
بازم اگه راه حلی به نظرتون می رسه برام بنویسید خیلی ممنون می شم.
چه خطايي ميده؟ ميشه اون خطا رو اينجا کپي کنين !
بنده فکر ميکنم خطاي مربوط به پسورد داشتن رو نشون ميده و توي اون کادر آيکون اخطار و زرد رنگي
هستش اگه اين باشه برا خودم هم پيش اومد
بنده بعد از دانلود اون فايل تونستم با همون راهنما فايل رو باز کنم ضمنا پيشنهاد ميکنم از نسخه 8 و يا 9
Adobe Reader استفاده کنيد
هر چه باشه مشکل از همون رمز نگاري هستش چون اگه فايل خراب بود اون وقت من هم نميتونستم
همون فايل رو باز کنم
سلام آقای حسین. بازم ممنون که جواب دادین.
من همه اون کارایی که توی راهنمای نصب نوشته انجام می دم و آخرش هم پیغام تایید يعنی The import was successful رو می ده . ولی بعد که برنامة آکروبات رو دوباره باز می کنم و فایلی که دانلود کردم پیغام File open error رو می ده.
در مورد ورژن هم به محض اینکه سی دی اش رو گیر بیارم نصب می کنم. خدا کنه مشکلم حل شه.
راستی شما همون فایلی رو که من توی پستم نوشته بودم (فایله به جز راهنمای نصب رو می گم) دانلود کردید مشکل نداشتید؟؟
بازم به خاطر کمکاتون خیلی خیلی ممنون.![]()
آره همون فایل دومی که 825 کیلو بایت بود برا من باز شد .
من امروز یه چیزی رو هم احتمال میدم و اونم اینه که فایلها رو با مرورگر دانلود میکنید که اکثرا هم خراب
میشن با یه نرم افزار مدیریت دانلود مثلا اینترنت دانلود منیجر امتحان بکنید
ببینم اون فایل دومی این پیامو میده
![]()
دوباره سلام آقای حسین
دوباره هم مرسی به خاطر راهنمایی هاتون
راستش من برای دانلودام همش از همین برنامه Internet Download Manager استفاده می کنم. بعد در مورد پیغام هم این پیغامه رو نمی ده. می ده File Open Error
بازم ممنون![]()
جناب آنیل من یک توضیح کلی بدم بعضی نرم افزارهای Pdf خوان وقتی همراه فایل Pdf یک ضمیمه باشه دچار مشکل می شوند و اصلا اون رو باز نمی کنند من حدس می زنم شما از اکروبات ریدر استفاده نمی کنی یا ورژنی که استفاده می کنی خیلی قدمیه چون من با اکروبات ریدر محصول ادوبی ورژن 9 امتحان کردم باز شده همراه ضمیمه اش فوکسیت و اینا ضمیمه رو نشون که نمی دن هیچ پی دی اف رو هم باز نمی کنند
تو راهنماش هم که نوشته ادوبی ریدر 7 یا بالاتر ولاغیر
موفق باشی عزیز
Last edited by [ali]; 09-09-2008 at 18:08.
سلام
من یه مشکل دارم با پی دی اف کردن یه فایل ورد!
پروژم رو تایپ کردم (تو ورد ایکس پی ) کلی فرمول داره که با مث نوشتمشون. حالا وقتی پی دی اف می کنمش ( چه با و چه با Acrobat Distiller/ Jaws PDF Creator ) فرمول ها یه جوری بهم میریزه! یعنی بعضی کاراکترها مثل علامت مساوی یا ضرب یکم جلو تر از جایی که باید، قرار می گیره و میره توی عدد یا کاراکتر بعدی!!!
لطفاً راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)