آقا من برنامه هارو ساین میکنم....بعد فایل رو که میخوام رو گوشیم نصب کنم این ارور رو میده :
citificet my not yet bi valid,not experied or phons data setting may be inccorect
مشکل از چیه ؟ اگه میشه دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم
آقا من برنامه هارو ساین میکنم....بعد فایل رو که میخوام رو گوشیم نصب کنم این ارور رو میده :
citificet my not yet bi valid,not experied or phons data setting may be inccorect
مشکل از چیه ؟ اگه میشه دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم
كساني كه ميخوان اين برنامه رو نصب كنن ، python هم نصب كنن .
اين برنامه به python نياز داره
مشکل از چیه ؟ اگه میشه دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم ...اینم بگم من گوشیم n82
phyton چیه ؟ از کجا نصبش کنیم ؟؟؟ گوشیم خودش نداره ؟
دقیقا نمیدونم
ولی یکی از این دو مشکله : یا ساین کردن مورد داشته و یا تاریخ گوشی رو زیاد کشیدی عقب
برنامه کامل ساین نشده دوباره ساین کن
احتمالا تاریخ گوشیت دقیق نیست ..... یا فایل cer مال گوشیت نیست ( مال یه سریال نامبر دیگس) ..... یا برنامه رو خوب ساین نکردی ( با یه ساینر دیگه برنامه رو ساین کن ) .....
بعضی از برنامه ها به زبان پایتون نوشته شده اند .... برای نصب این نوع برنامه ها باید پایتون رو گوشیتون نصب باشه ... یه سرچ بکنی تو همین p30 میتونی پایتون رو پیدا کنی ....
مرسی دوستان عزیزم...تاریخ رو از 2008 کردم 2009 نصب شد....
از 2008 کردی 2009 نصب شد ؟؟؟
جای 2008 و 2009 رو اشتباه ننوشتی ؟؟؟ احتمالا تاریخ گوشیت 2009 بوده و وقتی 2008 کردی ، برنامه نصب شده.
نه...کردمش 2009 درست شد...همه نصب شدن...مشکلی داره به نظرت ؟؟؟
خیلی عجیبه همه می برن عقب بعد شما بردی جلو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)