باسلام
sanator جان ایا بااین نرم افزار میشود dvd را زیر نویس فارسی کرد .ضمنا از اموزش و معرفی ان هم ممنون عالی
بود .
باسلام
sanator جان ایا بااین نرم افزار میشود dvd را زیر نویس فارسی کرد .ضمنا از اموزش و معرفی ان هم ممنون عالی
بود .
نه دوست عزیز این نرم افزار فقط توانایی این روداره که فیلم ها و زیر نویس های شما رو در کنار هم قرار بده وبه dvd تبدیل کنه
با عرض سلام
sanator جان منضورتان را متوجه نشدم . ایا میتوان زیر نویس فارسی یک فیلم را که داخل سایت هست رابا فیلمش در
یک پوشه گذاشت وتبدیل کرد .. یا اینکه فقط زیر نویس خود فیلم را که داخل ان هست را میتواند باخود فیلم تبدیل به
dvd کند.
در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم .ایا با این برنامه میتوان دو فیلم av را به هم چسباند وبعد به dvd تبدیل کرد
ممنون و متشکر . alimor
دوست عزیز ببینید شما کلا برای ساختن یک dvd احتیاج به یک فیلم ویک زیرنویس دارید شما فیلم و زیرنویس رو که از اینترنت دانلود کردید به شرطی که زیرنویس از لحاظ زمانی بافیلم هماهنگ باشه با این برنامه در کمتر از یک ساعت فیلم روبه dvd تبدیل می کنید.
برای سوال دوم هم بایدبگم که بله امکانش هست .
برای این کار قسمت اول رو اد کنید
بعد رو Title set -~.... کلیک راست میکنید و گزینه Merge More Files to This Title set رو انتخاب میکنید
تو جدولی که تو یه پنجره جدید باز میشه زیر ستون add... یه آیکن هست روش کلیک کنید و فایلی که میخواهید با فایل قبلی ادغام بشه رو انتخاب کنید
من یه فیلم رو تبدیل به dvd کردم اما زیرنویس اون که فارسی هست به صورت بهم ریخته نشون داده میشه
اما در منو فیلم در قسمت زیرنویس کلمه فارسی درست نشون داده میشه !
زیرنویس با فرمت srt بود که برنامه هم قبول کرد مشکل چیه ؟
زبون ویندوز رو روی فارسی قرار بدید.
اخه تو دستگاه پخش dvd هم به صورت بهم ریخته نشون میده ؟
تو قسمت subtittles چه فونتی رو باید انتخاب کنم که بعد از رایت فارسی نشون بده ؟
Last edited by kiuna; 23-12-2008 at 22:47.
دوست عزیز شما باید اول زبون ویندوز رو فارسی کنید تا بعد از تبدیل زبان فیلم داخل پلیر به هم نریزه. رایج ترین ومیشه گفت بهترین فونت هم ترافیک هست که از لینک زیر دریافت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید من زبوم فارسی رو نصب کردم تو قسمت تکسبار منوش هست و می تونم فارسی و انگلیسی رو تغییر بدم !
حتی من قبل اینکه کانورت رو انجام بدم تو قسمت ادیتور برنامه فارسی نوشتم و درست تایپ شد اما وقتی رایت شد
به صورت بهم ریخته نشون میداد !
حالا اگه میشه یه اکرین از قسمت انتخاب قونت و تنظیماتش تو برنامه برای من بزارید
دوست عزیز ببینید مشکل شما مربوط به نصب بودن زبون فارسی روویندوز هست .
يه توضيح كلي در مورد اين تنظيمات زبان و UniCod فارسي ميدم دوستان مانند عكس هاي زير عمل كنند :
در مرحله اول CD ويندوزي رو كه روي سيستم شما نسب شده رو درون CD Rom كامپيوتر خود قرار بديد و مانند عكس پائين روي گزينه اي كه با فلش مشخص شده كليك كنيد بعد Apply رو بزنيد تا زبان هاي ديگري كه هنگام نسب ويندوز نسب نميشوند از جمله فارسي روي سيستم نسب بشه .
توجه داشته باشيد بعد از اين عمليات بايد سيستم ريست بشه و باز به اين پنجره بياييد و ديگير تنظيمات رو كه در مراحل بعد خدمت شما عرض كردم رو انجام بديد كه معمولا پيام ريست رو دريافت ميكنيد بعد از كپي شدن زبان ها .
بعد بعه قسمت تنظيمات زبان برويد و مانند عكس زير زبان فارسي و كشور ايران رو انتخاب كنيد تا زبان فارسي به سيستم شما معرفي بشه .
بعد Apply زده و به قسمت تنظمات Unicod برويد و اونجا هم مانند عكس زير كدك فارسي رو انتخاب كنيد تا به سيسم شما معرفي بشه بعد با زدن دكه OK تنظيمات رو ذخيره كنيد در اين حالت نبايد ديگه با زيرنويس هاي فارسي مشكلي داشته باشيد كه اگه مشكلي باشه ميتونه از ويندوز يا زيرنويس و يا اشتفاده نكردن از فونت هاي استاندارد فارسي يا عربي باشه .
برای تنظیمات قسمت زیرنویس هم من خودم معمولا این تنظیمات رو انجام می دم با این ترتیب.
موفق و پيروز باشيد .
Last edited by senatore20042003; 24-12-2008 at 21:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)