من اين بازي رو تموم كردم . پر از باگ هاي خنده داره.اما گيم پليش بد نيست.اگه گرافيكشو هم بذاري رو 10 عالي ميشه.تكه هايي كه از فيلم نشون ميده بازي رو خوب به فيلم مربوط ميكنه.
من اين بازي رو تموم كردم . پر از باگ هاي خنده داره.اما گيم پليش بد نيست.اگه گرافيكشو هم بذاري رو 10 عالي ميشه.تكه هايي كه از فيلم نشون ميده بازي رو خوب به فيلم مربوط ميكنه.
![]()
آقایونی که هنوز موفق نشدن بعد از شیکوندن کیبورد و کوبیدن ماوس به در و دیوار بازیرو به آخر برسونن تو اینجا بنویسید اگه مایل باشین کرک جون و انرژی و تیر نامحدود و کشتن با یک ضربه رو در اختیارشون بزارم ... آخه چه حالی میده که از رو سیو یکی دیگه بازی کنین و ندونین چجوری باید بازیو تموم کردش ؟؟؟!!!![]()
منم با ترینر تمومش کردم خیلی سخته
اینجا درخواست بده ترینر رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کد یه ضربه کشتن رو نزن که خیلی بازی رو بیمزه میکنه
تو که جون و تیر و انرژی و..... نا محدود هستش
دیگه چه کاریه ....!
نوشته شده توسط H @ M I D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من یکی که حالشو ندارم شونصد سال تو انجمن درخواست ترینر ها دنبال چیزی بگردم ... هر چی که هست به همین تاپیک مربوط میشه و همینجا هم مطرح میشه .... بهرحال منظورم با اوناییه که ندارن و میخوانش نه اونایی که دارن![]()
salam kasi hast javabe soalaye mano bede?
man to ghesmate ghatar ke saf mishe ham baz dar baz mishe jelosh divare :(
خب بخاطر اينكه ترن وارونه هستش ... ببين اينقده بايد از اين كوپه به اون كوپه بري تا ترن به حالت نرمال دربيادش و وقتي كه بلندگو اسم ايستگاه رو ميگه اونوقت شما بايد ترن رو نيگه دارين نه زودتر ... اگه دوباره گير كردي بگو تا بيشتر راهنماييت كنم![]()
كيانو جان من هنوز نديدم سيسمي كه روي تنظيمات 10 بياره !
بابا شماها هم كه همش دنبال رمز هستيد . خوب حق هم داريد چون اين بازي بدون رمز غير ممكنه !
از دوست عزيزي كه اين تاپيك رو ايجاد كرده ممنونم ولي به نظر من به جاي عنوان تاپيك بهتره بنويسه :
يك افتضاح باورنكردني از ماتريكس . بابا خيلي افتضاحه . مثلاً خواستند كه مثل فيلم در بياد ولي نشده !
گيم پلي هم كه اصلاً قابل تحمل نيست .
من اين بازي تمام كردم به نظرم خيلي خيلي ساده بود !!! راستش باگي هم نديدم البته شايد من متوجه نشدم
به هر حال بازي جالبي با كيبورد هم بازي كردم يكمي طول كشيد اما زود عادت كردم ... حركات چند ضربش خيلي
عالي بود به نظر من واقعا رو اين بازي خيلي كار شده بود ...
البته اين بازي در كل برگرفته از چندتا فيلم سينمايي بود مثل : بليد 1و2 ... ترميناتور2... ماتريكس 1.2 و ...
با كارت asus 7600 gt فول فول 1600*1200 بازي كردم من .
اتفاقا به نظر خیلی خیلی هم بازی خوب هست خیلی بهتر از بازیهای هم ردیف خودش هست. مخصوصا حرکت آهسته اش خیلی باحاله. اینقدرها هم مشکل نیست که دوستا میگن
به نظر من بازی یه بازی متوسط بود....ولی اصلا تو حدو اندازه های فیلم ماتریکس نبود.......آنچنان سختم نبود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)