تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 33 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 323

نام تاپيک: اصطلاحات تخصصی عکاسی دیجیتال

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشیدا بحثمون یکم طولانی شد!
    اینکه فوجی دوربیناش در حده پاناسونیک نیست رو ، رو چه حسابی گفتین؟!

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشیدا بحثمون یکم طولانی شد!
    اینکه فوجی دوربیناش در حده پاناسونیک نیست رو ، رو چه حسابی گفتین؟!

خواهش میشه.
    از روی نسل قبلی این دوربین(S2000HD) که دوربین زیاد با کیفیت و سطح بالایی نبود.

3. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خواهش میشه.
    از روی نسل قبلی این دوربین(S2000HD) که دوربین زیاد با کیفیت و سطح بالایی نبود.
    البته باید خدمتتون عرض کنم که نسل قبلی دوربین s200exr یکی از بهترین دوربین های نیمه حرفه ای هست که تاریخ به خودش دیده! یعنی دوربین s100fs...
    اکثره سایت های نقد هم به این دوربین نمره ی بالا دادند...

5. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته باید خدمتتون عرض کنم که نسل قبلی دوربین s200exr یکی از بهترین دوربین های نیمه حرفه ای هست که تاریخ به خودش دیده! یعنی دوربین s100fs...
    اکثره سایت های نقد هم به این دوربین نمره ی بالا دادند...
    عرض کردم که بنده اطلاعاتم کمه..شما میتونین از سایت dpreview نقد دوربین s200exr رو مطالع بفرمایین و جوابش رو به بنده هم که فرصت این کارو ندارم اطلاع بدین.ممنونم.

7. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عرض کردم که بنده اطلاعاتم کمه..شما میتونین از سایت dpreview نقد دوربین s200exr رو مطالع بفرمایین و جوابش رو به بنده هم که فرصت این کارو ندارم اطلاع بدین.ممنونم.
    dpreview متاسفانه هنوز نقدش نکرده!
    به هر حال از راهنماییت ممنونم دوست عزیز

9. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من یه دوربین sd940 یا همون ixus120 گرفتم که هنوز نتونستم با کیفیت عکسهاش کنار بیام و می خوام تا اواخر این هفته تلاش کنم و اگر نشد یکم پایین تر از قیمت بفروشمش رو برم یه چیز دیگه بگیرم
    باورتون نمیشه اما یا من خیلی بدعکس می گیرم یا چشمم مشکل داره چون توی همین محیط با دوربین کامپکت اولمپوس ( اونم 4-5 سال پیش ) عکسهایی گرفته شده به مراتب با رنگهای واقعی تر و کم نویز تر و از همه مهمتر شارپ تر !

حالا تا من چند تا نمونه عکس بذارم براتون چند تا سوال بپرسم

1- تقریبا هیچ عکسی از این دوربین شارپ و شفاف نیست . البته هرچه به سوژه نزدیک تر بشی و بچسبی بهش اوضاع بهتر میشه اما وقتی از سوژه 4 متر فاصله بگیری تصویر مات میشه و لبه ها هرگز شارپ و واضح نیستن . یعنی فکوس کردن دوربین مشکل داره ؟

2- من تازه با حقیقتی به اسم exp در دوربین روبرو شدم که شبها توی اتاق اگر زیادش کنم می تونم عکسهای کم نویز تری بگیرم
    میشه راهنماییم کنید که چه نسب و رابطه ای بین exp و iso برقراره ؟
    مثلا من ایزو رو باید کم کنم و exp رو زیاد یا ربطی نداره ؟

3- من اغلب عکسهام رو روی رزوله مثلا 3-4 می گیرم . این دوربین خیرسرش 12 هست . آیا بالابردن مگاپیکسل به بالارفتن کیفیت عکسهام کمک می کنه یا فقط قطعشون بزرگ میشه ؟

فعلا همینا
    من از خیر نویز گذشتم واقعا . فقط عکسهاش شارپ باشه کافیه که نیست یا من نمی تونم بگیرم ( اسمایلی گریه ) البته توی lcd خوددروبین عالی . توی مانیتور بد نیست اما توی تلوزیون !!! ( اسمایلی ونگ و شیون ) اصلا لبه ها و کل تصویر شارپ نیست

11. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من یه دوربین sd940 یا همون ixus120 گرفتم که هنوز نتونستم با کیفیت عکسهاش کنار بیام و می خوام تا اواخر این هفته تلاش کنم و اگر نشد یکم پایین تر از قیمت بفروشمش رو برم یه چیز دیگه بگیرم
    باورتون نمیشه اما یا من خیلی بدعکس می گیرم یا چشمم مشکل داره چون توی همین محیط با دوربین کامپکت اولمپوس ( اونم 4-5 سال پیش ) عکسهایی گرفته شده به مراتب با رنگهای واقعی تر و کم نویز تر و از همه مهمتر شارپ تر !

حالا تا من چند تا نمونه عکس بذارم براتون چند تا سوال بپرسم

1- تقریبا هیچ عکسی از این دوربین شارپ و شفاف نیست . البته هرچه به سوژه نزدیک تر بشی و بچسبی بهش اوضاع بهتر میشه اما وقتی از سوژه 4 متر فاصله بگیری تصویر مات میشه و لبه ها هرگز شارپ و واضح نیستن . یعنی فکوس کردن دوربین مشکل داره ؟

2- من تازه با حقیقتی به اسم exp در دوربین روبرو شدم که شبها توی اتاق اگر زیادش کنم می تونم عکسهای کم نویز تری بگیرم
    میشه راهنماییم کنید که چه نسب و رابطه ای بین exp و iso برقراره ؟
    مثلا من ایزو رو باید کم کنم و exp رو زیاد یا ربطی نداره ؟

3- من اغلب عکسهام رو روی رزوله مثلا 3-4 می گیرم . این دوربین خیرسرش 12 هست . آیا بالابردن مگاپیکسل به بالارفتن کیفیت عکسهام کمک می کنه یا فقط قطعشون بزرگ میشه ؟

فعلا همینا
    من از خیر نویز گذشتم واقعا . فقط عکسهاش شارپ باشه کافیه که نیست یا من نمی تونم بگیرم ( اسمایلی گریه ) البته توی lcd خوددروبین عالی . توی مانیتور بد نیست اما توی تلوزیون !!! ( اسمایلی ونگ و شیون ) اصلا لبه ها و کل تصویر شارپ نیست
    وقتي شما به يه سوژه نزديك ميشي و كيفيت پايين مياد واسه اينه كه بايد در حالت ماكرو عكسبرداري كني و ربطي به كيفيت دوربين نداره .
    بالا بردن رزولوشن هم در ثبت بهتر جزئيات كمك مي كنه و مسلما بي تاثير نيست ولي شما توقع نداشته باش عكسي كه در مونيتور كيفيت خوبي داره در تلويزيون هم همون كيفيت رو داشته باشه چون رزولوشن يك تلويزيون در مقايسه با مونيتور با توجه به ابعاد اونها خيلي كمتره . براي اينكه كيفيت واقعي عكسو ببيني بايد يه نمونه از اونا رو چاپ كني . هزينه چاپ هم كه بالا نيست . ابعاد 10 در 15 زير 500 تومان قيمت داره . قبل از اينكه بخواي دوربينتو بفروشي حتما اين كارو انجام بده .
    Last edited by Samin_System; 19-12-2009 at 13:17.

13. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام
    ثمین جانم ، موقع چاپ قطعا مشکلی پیش نمیاد . یه پرینتر کانن ip4200 دارم باهاش در قطع عکس معمولی پرینت گرفتم خب طبیعیه که در اون سایز هیچ مشکلی نباشه
    اما در اوریجینال سایز و توی تلوزیون که full HD هم هست ، مشکل دون دون و شارپ نبودن واضحه ( اونم برای عکسهایی که 9 مگاپیکسل هستند )
    الان دو تا عکس زیر رو ببینید . تو رو خدا ملاحظه منو نکنید ، یعنی واقعا دوربین کامپکت نمی تونه یه آسمون صاف و یکدست توی نور روز بگیره !؟
    یا اگر از سوژه 10 متر فاصله بگیره همه لبه ها و جاهایی که باید صاف باشه دوتایی و تار میشه ؟!
    حدس می زنم این دوربین ها صرفا جهت عکس گرفتن از فاصله 2-3 متری طراحی شدن . درسته ؟ :(

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجم 500 کیلوبایت

الان توی عکس بالا من یه 8 متری با جدول و درختا فاصله دارم
    جدول که شارپ نیست . تیر هم به همچنین . شمشادا فقط یک مشت رنگ در هم برهم هستند و درخت کاج هم به همچنین واضح نیست

کد:
    حجم 1.3 مگابایت

توی این عکس
    من با درختا 3 متر فاصله دارم ( همونطور که گفتم هرچه به سوژه نزدیک تر میشم وضوح تصویر بهتر میشه ! ) اینبار درخت کاج خوب افتاده . اگرچه بازم برگهای درخت خشکیده واضح نیستند و یک مشت رنگ بنظر می رسن اما در 100% که نگاه کنید آسمان بازهم دون دونه !!!

---------------------

واقعا این حساسیت بیش از حد منه ؟ یکم باورش برام سخته
    کااش یکی که سونی یا کانن کامپکت داشت یه عکس می ذاشت یا لااقل این عکسها رو با عکسهای دوربین خودش مقایسه می کرد ( اسمایلی عزاداری )

این دوربین هیچ نویز گیری توی آپشناش نیست ؟
    هیچ گزینه خاصی توی فوکوس نداره که تصاویر رو شارپ کنه ؟

---------------
    بازم تا 3-4 روز دیگه سعی می کنم تحقیق کنم . فردا شاید یه W220 سونی رو بتونم قرض بگیرم و تست کنم . خداکنه موضوع فقط حساسیت من باشه چون اصلا دوست ندارم کار به تعویض دوربین برسه

اصلا
    به ایندو سایت زیر سر بزنید
    کد:
    دقیقا به دور نوشته های کانن همون ماتی و بلوری هست که من ازش شکایت دارم ولی نوشته ها در سونی شارپترن

یا لینک زیر

کد:
    یه کانن مثل sd940 من رو با یه سونی در حد w270 ( 290 نداره ) مقایسه کنید :(

ممنون که گریه زاری های منو تحمل می کنید

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

exposure compensation : مال وقتیه که احساس می کنی نوردهی سوژه ات مناسب نیست و باید کمتر یا بیشتر بشه .. مثلا وقتی که بک لایت باعث میشه سوژه خیلی تاریک بشه (اینجا باید exp رو ببری بالا).. یا مثلاً یه شیء کوچکی تو کادر هست که خیلی تاریکتر یا روشن تر از محیط اطرافشه و سوژه تو اون شیء هستش... یا وقتی رنگهای لایت در تصویر زیاده (مثلاً محیط برفی) باز میشه exp رو برد بالا ..

وقتی آسمان بخش زیادی از تصویر رو پر می کنه .. سوژه های سفید و زرد (عروس و دوماد!!!) ----- باید exp رو ببری بالا

وقتی رنگهای تیره داری .. مثلا سبز ..یا وقتی که بخش زیادی از سوژه توی سایه اس --- باید بیاری اش پایین

* از این ویژگی بصورت زاپاس استفاده کن! . عکس رو بگیر و بعد قضاوت کن که نیاز به تغییر داره یا نه.

ارتباطش با iso : تغییر exp مقدار نور ورودی به سنسور رو کم و زیاد می کنه ، در حالیکه تغییر iso ، شدت سیگنال الکترونیکی که توسط سنسور ایجاد شده رو تغییر میده .. بنابراین با تغییر iso احتمال افزایش نویز بیشتره.

//

من فکر می کنم قبلاً هم در مورد تاثیر روانی عزیمت از مدل قدیمی به جدید (نه لزوماً بهتر به بدتر -- صرفاً از مدلی که مدتها باهاش کار کردی به مدل جدید) صحبت کرده ام ... طبیعتاً این تاثیر اگه از اولین دوربین یا دستگاهت به دومین دوربین یا دستگاه عزیمت کنی، شدیداً تشدید میشه ... اصلاً بذار اینطور بگم، اگه یه نفر یه دوربین یا پلیر یا موبایل یا دوربین فیلمبرداری یا هدفون خوب و قابل قبول داشته باشه و بعد از عزیمت به یه مدل جدیدتر، نگه که "ولی من احساس می کنم دوربین قبلی ام بهتر بود" ... قدری تعجب می کنم!!!

بهرحال تصمیم نهایی با شماست .. ولی من توصیه می کنم بهش زمان بیشتری بده ..

//

در مورد شارپ بودن/نبودن تصاویر: خب واقعاً هم کاشکی با یه دوربین دیگه مقایسه می کردی .. نباید انقدر سخت باشه، تو عکسای دوربین قبلی ات بگرد و یه منظره که بهش دسترسی داری رو دوباره عکس بگیر.

دستگاهت لرزه گیر داره .. IS اش روشنه؟

16. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

exposure compensation : مال وقتیه که احساس می کنی نوردهی سوژه ات مناسب نیست و باید کمتر یا بیشتر بشه .. مثلا وقتی که بک لایت باعث میشه سوژه خیلی تاریک بشه (اینجا باید exp رو ببری بالا).. یا مثلاً یه شیء کوچکی تو کادر هست که خیلی تاریکتر یا روشن تر از محیط اطرافشه و سوژه تو اون شیء هستش... یا وقتی رنگهای لایت در تصویر زیاده (مثلاً محیط برفی) باز میشه exp رو برد بالا ..

وقتی آسمان بخش زیادی از تصویر رو پر می کنه .. سوژه های سفید و زرد (عروس و دوماد!!!) ----- باید exp رو ببری بالا

وقتی رنگهای تیره داری .. مثلا سبز ..یا وقتی که بخش زیادی از سوژه توی سایه اس --- باید بیاری اش پایین

* از این ویژگی بصورت زاپاس استفاده کن! . عکس رو بگیر و بعد قضاوت کن که نیاز به تغییر داره یا نه.

ارتباطش با iso : تغییر exp مقدار نور ورودی به سنسور رو کم و زیاد می کنه ، در حالیکه تغییر iso ، شدت سیگنال الکترونیکی که توسط سنسور ایجاد شده رو تغییر میده .. بنابراین با تغییر iso احتمال افزایش نویز بیشتره.

//

من فکر می کنم قبلاً هم در مورد تاثیر روانی عزیمت از مدل قدیمی به جدید (نه لزوماً بهتر به بدتر -- صرفاً از مدلی که مدتها باهاش کار کردی به مدل جدید) صحبت کرده ام ... طبیعتاً این تاثیر اگه از اولین دوربین یا دستگاهت به دومین دوربین یا دستگاه عزیمت کنی، شدیداً تشدید میشه ... اصلاً بذار اینطور بگم، اگه یه نفر یه دوربین یا پلیر یا موبایل یا دوربین فیلمبرداری یا هدفون خوب و قابل قبول داشته باشه و بعد از عزیمت به یه مدل جدیدتر، نگه که "ولی من احساس می کنم دوربین قبلی ام بهتر بود" ... قدری تعجب می کنم!!!

بهرحال تصمیم نهایی با شماست .. ولی من توصیه می کنم بهش زمان بیشتری بده ..

//

در مورد شارپ بودن/نبودن تصاویر: خب واقعاً هم کاشکی با یه دوربین دیگه مقایسه می کردی .. نباید انقدر سخت باشه، تو عکسای دوربین قبلی ات بگرد و یه منظره که بهش دسترسی داری رو دوباره عکس بگیر.

دستگاهت لرزه گیر داره .. IS اش روشنه؟
    سلام

بله IS ش روشنه و روی کانتینیوز هست . دو تا آپشن دیگه هم داره . یکیش " شات اونلی " هست . یکیش " پن " فک کنم ( که گفته فقط لرزشهای ورتیکالی رو می گیره )

ممنون بابت exposure
    حالا برعکس من هرجا نور کم بود exposure رو زیاد می کردم و ال سی دیم نورش زیاد می شد و کیف می کردم
    هرجا نور زیاد بود exposure رو کم می کردم و برعکس و بازم کیف می کردم !
    الان تازه فهمیدم چی به چیه

در مورد زمان هم
    مثل کرانچار . یک هفته دیگه بهش فرصت می دم ، ببینم خودش رو نشون میده یا نه
    ولی واقعا منو شوکه کرده اینهمه دون دون و اینهمه سافت بودن لبه ها و مرز بین رنگها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •