تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 17 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 164

نام تاپيک: طرفداران Vista و طرفداران Xp بیان داخل

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

سلام

به یکی دیگه از دوستان هم گفتم. دلایل و اسنادتون رو برای سایت ماکروسافت بفرستید. شاید قبول کردند و تغییری در سری ویندوز دادن و ویستارو شروع یک نسل جدید نامیدند.

نمی دونم چرا با من چونه می زنید؟
    ببخشید از اینکه ناراحتتون کردم

سلام

به یکی دیگه از دوستان هم گفتم. دلایل و اسنادتون رو برای سایت ماکروسافت بفرستید. شاید قبول کردند و تغییری در سری ویندوز دادن و ویستارو شروع یک نسل جدید نامیدند.

نمی دونم چرا با من چونه می زنید؟
    ببخشید از اینکه ناراحتتون کردم
    چشم در اولین فرصت با آقای بیلگیتس مذاکره میکنم دوست عزیز

منظور منم همون نسخه 64 بيتي هست
    والا هنوز يه ايجاد كننده درايو مجازي از نرم افزار هاي كلون سي دي براش نديدم
    هر چي هست نرم افزار هاي جديد و سنگينه
    idm داشتم كه مثل ماه تو ايكس پي كار ميكرد ولي اينجا نصب هم نميشه
    فارسي ساز گيتا رو نصب كردم
    زد فاتحه فارسي رو خوند مجبور شدم ويندوز رو دوباره تعمير كنم
    در كل هنوز كلي معايب داره كه به مرور شايد درست بشه
    البته تا اقبال عمومي مردم نباشه و برنامه نويسهاي فارسي رغبتي نشون ندن فكر نميكنم يك فارسي ساز درس حسابي براش پيدا بشه .
    اینم معروفترین درایو مجازی ساز هم برای ویستا هم برای xp خودمم از همین نسخه استفاده میکنم مشکلی هم باهاش ندارم
    در 2 نسخه 32و64
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پست های پشت سر هم ادغام شد
    جلال

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نسخه جدید Daemon Tools دارای هردو نسخه 64 و 32 با هم هست وبه رایگان می‌توانید از سایت رسمیش دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امکاناتش هم بیشتر شده.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

کسی با شما چونه نمی زنه، من همانطور که به شما گفتم، خود مایکروسافت در منابعی که بیرون داده از ویندوز ویستا با عنوان نسلی جدید از ویندوز یاد کرده و بسیاری از منابع دیگر هم اونو با تحولات ویندوز 95 مقایسه کردند. دو تا نمونه هم برای شما ذکر کردم، اما فکر کنم دوست ندارید قبول کنید.
    ا... چقدر بحث ها قاطی میشه.

عزیزم اون پست من مربوط به کاربر دیگری است.

در بحث من با جناب amir_motevaledemeh موضوع چیز دیگریست و فرض های دیگری کردیم.

شما پستی رو که جواب خود شمارو دادم پیگیری کنید.

ببینید من پست کی رو نقل قول کردم. متوجه میشید که طرف هر پستم کیه.

ممنون

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بکس ویستا بازمون بیشتر به سوت زدن و سفسطه کردن رو آوردن
    من که از اول هر چی تو این تاپیک گفتم جوابای پرت و پلا ؛ اکثرا بی ربط ؛ و بی معنی شنیدم ...!

حقیر شخصا الان یه ماهه مداوما از ویستا استفاده میکنم که چرت و پرت نگم و قضاوتم یه طرفه نباشه
    اونوقت یه عده (مستقیما منظورم هیچ شخص خاصی نیست) بدون اطلاع و یا با اطلاعات بالا ولی بی ربط سعی میکنن از ویستا دفاع کنن.
    حتی بعضا بدون خوندن و درست فهمیدن پستها ...
    ما ایرانیا همه مون همینطوریم ....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

من که از اول هر چی تو این تاپیک گفتم جوابای پرت و پلا ؛ اکثرا بی ربط ؛ و بی معنی شنیدم ...!

حقیر شخصا الان یه ماهه مداوما از ویستا استفاده میکنم که چرت و پرت نگم و قضاوتم یه طرفه نباشه
    اونوقت یه عده (مستقیما منظورم هیچ شخص خاصی نیست) بدون اطلاع و یا با اطلاعات بالا ولی بی ربط سعی میکنن از ویستا دفاع کنن.
    دوست عزیز و گرامی نه من و نه هیچکسه دیگه ای طرافداری ویستا رو نمی کنیم بلکه تجربیاتمونو از این سیستم عامل بیان میکنیم ما هممون یک وجه مشترک داریم (Windows) پس طرفداریه چیزی رو نمی کنیم
    هرکی ندونه این تاپیک عنوانش چیه فکر میکنه ویندوزیها با Macها باهم بحث می کنن
    ما هممون ویندوزی هستیم اگه هم جواب من بی اساس و بیهوده هست به بزرگی خودتون ببخشید من خودمو پایین تر از همتون میدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز هیچ کس سعی نمی کنه جواب یه طرفه بده یا از اطلاعات بی ربط استفاده کنه، من الان خودم بیشتر از یک سال و نیمه که از ویستا استفاده می‌کنم و به خاطر نوع کارم حتماً باید از آخرین نسخه‌های ویندوز و نرم افزارها استفاده کنم، شاید اگر اینجور نبود خود من هم هیچ وقت به سراغ ویستا نمی‌اومدم و الان هم مثل خیلی ها می گفتم به درد نمی خوره (به عنوان مثال برادر خود من با اینکه سیستمش از من هم پیشرفته تره، حاضر نیست به سراغ ویستا بره) یا شاید با مدتی کار کردن فکر می‌کردم که واقعاً هیچ چیزی وجود نداره که من بخوام از اون دفاع کنم. اما وقتی به سراغ منابع پیشرفته و کامل ویستا رفتم و مجبور شدم اونها را کامل بخونم و از اونها استفاده کنم، اون موقع بود که متوجه شدم با چه چیزی طرف هستمو چه امکاناتی برای کارهای من فراهم شده است و چقدر باعث صرفه جویی در زمان و افزایش کارایی شده است. به خاطر همین اگر اینجا هم چیزی می‌گیم چیزی نیست که بخواهم از روی باد هوا بگم. الان هم برای بعضی کارها باید دوباره به XP برگردم (حداقل به خاطر بعضی از بازیها). کسی قصد نداره اینجا XP‌رو زیر سوال ببره یا از ویستا طرفداری کنه، ولی واقعیت اینه که چه بخواهیم چه نخواهیم نسخه جدید ویندوزه و مجبوریم خودمونو با اون سازگار کنیم مگر اینکه دلایل خودمونو داشته باشیم. همه اینها دارای مزایای خاص خودشون هستند اما بالاخره برای استفاده از تکنولوژیهای جدید، از ابزارهای جدید هم استفاده کنیم. شاید بشه با موبایل مقایسه کرد. خوب می دونیم که یک موبایل قدیمی‌تر در خیلی از مواقع بهتر از یک موبایل جدید کار می‌کنه،‌اما در موبایل جدید از تکنولوژیهای جدیدتری استفاده شده، شاید بعضی از اشکالات هم به خاطر استفاده از تکنولوژیهای متفاوت در اون به وجود آمده باشه، بالاخره برای یک امکان رادیویی جدید، باید سخت افزارهای جدیدی دیگری روی تلفن همراه نصب بشه. اما با اینحال ممکنه برای یک نفر موبایل قدیمیتر خیلی عالی باشه و کارشو راه بندازه،‌اما یک نفر دیگه حتماً به ابزارهای جدید یک موبایل پیشرفته تر نیاز داشته باشه. همین الان هم بسیاری از امکانات جدید برای ویستا قراره آماده بشه و مسلماً زمانی که ویندوز 7 هم بیاد، امکانات و تکنولوژیهای جدیدی برای اون در نظر گرفته میشه. حتی زمان خود XP‌هم همینطور بود، در زمان قبل از XP عملاً نیازی به شناسایی بسیاری از سخت افزارها نبود، به همین خاطر سیستم عاملهای قبل از XP‌بیسیار کم حجم، بی دردسر و سرراست بودند. اما در ازا افزایش حجم، افزایش نیاز سخت افزاری و بسیاری موارد دیگر، امکان استفاده از بسیاری امکانات جدید در برابر کاربر قرار گرفت. حتی خود XP‌هم از زمان سرویس پک 2 واقعاً تبدیل به یک سیستم عاملی عالی تبدیل شد و قبل از اون انواع باگها، حفره های امنیتی مختلف، هنگها، ناسازگاریها و موارد مختلف وجود داشت.
    در ضمن فکر نمی‌کنم بشه به خاطر یک نفر (که احتمالاً منظورتون من بودم) بخواهید یک ملت رو زیر سوال ببرید.
    Last edited by modernamir; 05-04-2008 at 19:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين همه بحث الكي...........مگر ماها از يك ويندوز چه انتظارهايي داريم.
    1-راحت اجرا شدن بازيها(روون اجرا شدن)
    2-سازگاري با همه برنامه ها..
    3 ..پس xp خيلي بهتر هست

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

3 ..پس xp خيلي بهتر هست
    پس dx10 این وسط چی شد؟؟؟؟ اون که فقط تو ویستا هست!!!!!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

3 ..پس xp خيلي بهتر هست
    اول

حرف بهتر بودن نیست.

حرف مناسبتر بودن در زمان فعلیه.

در بهتر بودن ویستا که هیچ شکی نیست.

دوم

مسئله اینه که عواملی که شما نام بردید کم کم از بین میرن.

مدتی دیگه, برنامه ها و بازی ها ویستا رو هدف قرار میدن و دیگه روی XP اجرا نمیشن.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

اول

حرف بهتر بودن نیست.

حرف مناسبتر بودن در زمان فعلیه.

در بهتر بودن ویستا که هیچ شکی نیست.

دوم

مسئله اینه که عواملی که شما نام بردید کم کم از بین میرن.

مدتی دیگه, برنامه ها و بازی ها ویستا رو هدف قرار میدن و دیگه روی XP اجرا نمیشن.
    **********مدتی دیگه, برنامه ها و بازی ها ویستا رو هدف قرار میدن و دیگه روی XP اجرا نمیشن**********
    کاملا موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •