مگه بچه های پی سی مردن که تنها باشی
دوستای مدرست کجان ؟؟؟
امسال کنکور داری یا سال پیش داشتی ؟؟
مگه خدا رو یادت رفته ؟؟؟
مگه بچه های پی سی مردن که تنها باشی
دوستای مدرست کجان ؟؟؟
امسال کنکور داری یا سال پیش داشتی ؟؟
مگه خدا رو یادت رفته ؟؟؟
سلام
یکی یه قابلمه انرژی مثبت اگه داره واسم sms کنه .
ممنون
۱) رؤياهاي بزرگ در سر بپرورانيد فقط رؤياهاي بزرگ ميتوانند روح انسان ها را به حركت درآورند.(ماركوس ارليوس)
2) حس هدفمندي را در خود پرورش دهيد
كسي كه هدفي روشن داشته باشد حتي در ناهموارترين راه ها به جلو ميرود و شخص بدون هدف در هموارترين راه ها نيز پيشرفتي نخواهد داشت.(توماس كارلايل)
3) خود را داراي شغل آزاد بدانيد
من بر روان و سرنوشت خود مسلط هستم.(ويليام هنلي)
4) كاري را كه واقعاً دوست داريد انجام دهيد
وقتـي كاري را انجام دهيد كه واقعاً آن را دوست داريد ديگر حتي يك روز هم به زحمت دچار نخواهید شد.(برايان تريسي)
5) در كار خود هميشه بهترين باشيد
كيفيت زندگي شما ، صرف نظر از اينكه در چه حوزه اي كار ميكنيد ، بسته به اين است كه تا چه حد خود را متعهد ميدانيد در كار خود بهترين باشيد.(وينس لومباردي)
6) سخت تر و بيشتر كار كنيد
هر چه سخت تر كار كنم موفق تر ميشوم.(جيمز تربر)
7) خود را وقف يادگيري مادام العمر كنيد
يادگيري مستمر حداقل شرط لازم براي كسب موفقيت در هر زمينه اي است.(دنيس ويتلي (8) ابتدا حق و حقوق خودتان را بپردازيد
بخشي از كل درآمدتان به شما تعلق دارد و اگر نتوانيد آن را پس انداز و سرمايه گذاري كنيد ، بذر بزرگي در شما نيست.(كلمنت استون)
9) همه جزئيات مربوط به كارتان را ياد بگيريد
اگر در شغلتان مهارت بالائي به دست آوريد ، هيچ چيز مانع درآمد بيشتر و پيشرفت سريعتر شما نخواهد شد.(دان كندي)
10) خود را وقف خدمت به ديگران كنيد
اگر به ديگران كمك كنيد تا به آنچه ميخواهند برسند ، شما هم ميتوانيد در زندگي به آنچه ميخواهيد برسيد.(زيگ زيگلار)
11) با خود و ديگران كاملاً صادق باشيد
تفكر منبع اصلي ثروت ، موفقيت ، پيشرفتهاي مادي ، اكتشافات و اختراعات بزرگ و همه كاميابي هاست.(كلود بريستول)
12) بالاترين الويت هايتان را تعيين و سپس با تمام قوا روي انها تمركز كنيد
انسان غيرمتمركز در همه امورش ناپايدار است.(برايان تريسي)
13) سريع العمل و قابل اعتماد باشيد
كار خودتان را انجام دهيد ، اما در فقط در حد وظيفه ، بلكه اندكي بيشتر و از روي سخاوت. همين مقدار اندك به اندازه تمام كار ارزش دارد.(دين بريگز)
14) براي جهش از قله اي به قله ديگر آماده باشيد
برنده شدن يك چيز گاهگاهي نيست ، بلكه هميشگي است.(وينس لمباردي)15) انضباط فردي را در همه موارد اعمال كنيد
انضباط فردي يعني توانائي وادار كردن خود ، به انجام به موقع كارهائي كه بايد انجام دهيد. چه خوشتان بيايد و چه نيايد.(آلبرت هبارد)
16) خلاقيت و استعداد ذاتي خود را شكوفا كنيد
قدرت تصور از واقعيات برتر است.(آلبرت انيشتين)
17) با افراد درست در ارتباط باشيد
طي پنج سال آينده شما تغييري نخواهيد كرد مگر به دليل ملاقات با افرادي خاص و كتابهائي كه مطالعه ميكنيد.(چارلز جونز)
18) به بهترين نحو مراقب سلامتي خود باشيد
رمز خوشبختي داشتن ذهني سالم در بدني سالم است.(تئودور روزولت)
19) قاطع و عمل گرا باشيد
به جنگ درياي مشكلات برويد و شجاعانه به آنها پايان دهيد.(ويليام شكسپير)
20) هرگز شكست را يك انتخاب ندانيد
چيزي براي ترسيدن وجود ندارد جز خود ترس.(فرانكلين روزولت)
21) در امتحانات پايداري قبول شويد
هيچ چيز نميتواند جايگزين پايداري شود. استعداد نميتواند : انسان هاي با استعداد ناموفق فراوانند. نبوغ نميتواند : نابغه هاي ناكام به صورت ضرب المثل درآمده اند. تحصيلات نميتواند : دنيا پر از تحصيل كرده هاي بيحاصل است. فقط پايداري و اراده داراي قدرت لايتناهي است.(كالوين كوليج(
یاران من آیا تا به حال فكر كردهاید كه وقتی اوضاع بر وفق مرادتان نیست به خودتان چه میگویید؟
وقتی اتفاق بدی میافتد همه به خود میگوییم: "خدایا چرا من؟" فریاد برمیآوریم من سزاوار چنین فاجعهای نیستم.
كافی است در اوج بحرانها با جمله جادویی "باید راهی باشد" و یا "من میتوانم برای این مساله راهحلی پیدا كنم" خودمان و دیگران را از تغییر اوضاع شگفتزده كنیم.
عزیزانم؛ جهان هستی پر از چیزهای سحرآمیز است؛ پر از حوادثی است كه به ظاهر رنجی فراوان برای ما به ارمغان آورده اما نكته بسیار مهمی كه نباید از آن غفلت كنیم آن است كه در اینگونه مواقع باید از خود بپرسیم: خیر این حادثه كجای آن است؟
مواردی كه با آن مواجه میشویم همه برای آبدیده شدن ما در مسیر زندگی، ضرورتی بیچون و چرا دارد اما بسیاری از ما پیام این حوادث را هرگز درنمییابیم. خلاصه كلام اینكه عوامل بیرونی هرگز باعث درد و رنج ما نمیشوند و فقط این ناراحتیها به علت برداشت ما از آن حادثه است. اگر ما باور كنیم كه قدرت مهار كردن این ناملایمات را داریم همه كاینات ما را برای حل كردن اتفاق پیش آمده یاری میكند.
به خاطر بسپاریم آنانی كه آرامش ذهنی دارند و به خالق هستی ایمانی وافر، همه چیز را لطف خدا میدانند و این آرامش درونی آنان را از سردرگمی، تضاد و ستیز با خویشتن رها میسازد.
درهای زندگی به رویتان گشوده باد
نفس دمت گرم با این جملاتت
همینه تا توکل به خدا هست نا امیدی نیست پس بچه ها همه چی رو به خدا بسپارید
به نظر من بهترین روحیه صحبت کردن با خدا و فکر به اینده یعنی اینده خودت و همسر وبچه هات و....
امسال باید تمام بچه های p30world بترکونن پس به پیش.............![]()
فقط کافیه یه تغییر بزرگ در خودتون ایجاد کنید از همین الان![]()
قرن هاست که فرمول موفقیت به شدت از دسترس دیگران دور نگه داشته شده و دراختیار تمام مردم دنیا قرار داده نشده است. این راز قدرتمند "قانون جذب " نام دارد و انسان ها از آن درجهت دستیابی به اهداف ، غلبه بر ترس ها ، کسب شغل پردرآمد و دستیابی به یک زندگی کامل و موفق بهره جسته اند.
دستورالعمل :
معین کنید چه چیزی می خواهید
مرحله اول
کلمه موفقیت را برای خود معنا کنید. ازنظر بعضی افراد ، موفقیت یعنی رفاه مالی مطلق. ازنظر بعضی دیگر، یعنی احساس خشنودی و رضایت کامل از زندگی شان. منظور از تمرین قانون جذب استفاده از آن درجهت سعی و تلاش خاصی است که منجر به موفقیت یک فرد می شود ، یا بکاربردن آن در رابطه با یک هدف نهایی در طول عمر که همان رسیدن به موفقیت در تمام جنبه های زندگی است.
مرحله دوم
خواسته خود را مشخص کنید. بارها شده که فکرمیکنیم ما در زندگی درجایی نیستیم که می خواهیم باشیم ، اما نمی توانیم خواسته ها و اهدافمان را درقالب کلمات بیان کنیم. این بسیار مهم است که دقیقاً بدانید "آنچه را که می خواهید" چیست؟ به عنوان مثال آیا می خواهید در شغلتان ترفیع بگیرید ، یک معامله بزرگ را تمام کنید ، همراه یا شریکتان را پیدا کنید یا یک زندگی خانوادگی را شروع کنید؟ اگر تازه می خواهید از قانون جذب استفاده کنید ، کار خود را با یک "خواسته" شروع کرده و تمام انرژی خود را بر روی آن متمرکز کنید.
مرحله سوم
خواسته های خود را به وضوح و به زمان حال بیان کنید ، طوری که انگار آنها را از قبل داشته اید یا درحال حاضر دارید آن ها را بدست می آورید. کلید استفاده موثر از قانون جذب این است که هر روز با ایمان و عقیده محکم بدانید آنچه را که می خواهید ، دارید. این طرز فکر شما را به سوی انجام اعمالی که برای رسیدن به هدفتان لازم است ، هدایت خواهد کرد. مثلاً اگر شما دائماً به خود بگویید : "می خواهم آن معامله بزرگ را تمام کنم (به انجام برسانم) "، از انرژی خود برای تمرکز روی چیزی که در آینده می خواهید استفاده کرده اید. طبق قانون جذب ، شما همان چیزی را بدست خواهید آورد که به زبان می آورید و مطمئناً همچنان می خواهید آن معامله را به انجام برسانید نه اینکه از آن منصرف شوید. برای بیان خواسته خود در زمان حال ، کافی است با خود تکرار کنید : "من موفقم زیرا آن معامله را به اتمام رساندم" یا "من موفق شدم با مشتری خود یک رابطه عالی برقرار کنم و او هم از خرید خود بسیار خشنود و راضی است".
خود را به شکل یک انسان موفق تصویر کنید
مرحله اول
از افکار مثبت خود برای تولید ارتعاشات انرژی استفاده کنید. افکار هستند که تبدیل به واقعیت می شوند. وقتی درذهن تصویر خود را درحالیکه به خواسته خود رسیده اید ، مجسم کنید ، با انرژی جهان طبیعت همکاری و مشارکت نموده اید ، جهانی که می خواهد شما هر خواسته ای دارید بدست آورید. اجازه ندهید افکار منفی وارد ذهنتان شوند. به محض آنکه یک فکر منفی در ذهنتان پدید می آید، به آرامی یا بلند بگویید "ایست!" و بعد یک فکر مثبت را جایگزین آن فکر منفی نمایید. این کار انرژی شما را به سمت مثبت اندیشی برگشت می دهد ، چیزی که بر طبق قانون جذب برای رسیدن به آنچه که می خواهید ضروری است.
مرحله دوم
روی هر اتفاق خاصی که به شکل یک موفقیت شخصی برایتان پیش می آید، تمرکز کنید. از تمام حواس خود برای تبدیل اهدافتان به واقعیت کمک بگیرید. هنگامی که شخص به هدفی نائل می شود ، تغییرات مشخصی در سبک زندگی او پدید می آید. برای مثال وقتی شما یک معامله بزرگ را انجام می دهید، احساس اعتماد به نفس بیشتری می کنید. می توانید روی چک با ارزشی را که پس از انجام آن معامله گرفته اید ، دست کشیده و آن را لمس کنید ؛ می توانید غذای خوشمزه ای را که به عنوان پاداش کار سخت و طاقت فرسای خود تهیه کرده اید بو کشیده و از مزه آن لذت ببرید. می توانید صدای کسانی را که اطرافتان جمع شده و به شما تبریک می گویند بشنوید. بگذارید این تصویرها راه خود را به درون شما باز کنند و به شما کمک کنند تا روز به روز نه تنها با امید موفقیت بلکه با این باور که شما یک فرد موفق هستید ، زندگی کنید.
مرحله سوم
به خاطر هرچیزی که برایتان پیش می آید ، چه خوب و چه بد ، شکر گزار باشید. وقتی برای هرچیزی که داریم شکر کنیم ، چیزهای بیشتری بدست خواهیم آورد تا شکرشان را به جا آوریم. همچنین وقتی برای چیزهایی که به نظر منفی میرسند نیز شکر گزار باشیم ، درواقع اجازه نداده ایم هیچ نوع تمایل منفی گرایانه ای در زندگی ما نفوذ کند . هر چیزی می تواند به جهت مثبت تغییر مسیر پیدا کند.
بگذارید خواسته هایتان به ذهنتان راه یابند
مرحله اول
مطمئن شوید آنچه را که دقیقاً می خواهید به روشنی بیان کرده و در ذهن مجسم نموده اید و نه تنها می توانید آن را بدست آورید بلکه از قبل آن را بدست آورده اید. بدانید هرچیزی ابتدا به شکل یک فکر آغاز می شود ، اما با تفکر مثبت اولین قدم را به سوی نیل به هدف برداشته اید. هرچیزی که متعاقب آن پیش می آید ، گام های منطقی بعدی به سوی کسب خواسته شما می باشند. وقتی به خودتان اعتماد کنید ، متوجه می شوید که می توانید به این فرآیند نیز اطمینان نمایید.
مرحله دوم
به خاطر موفقیت هایی که از قبل داشته اید همچنان شکر گزار باشید. هر روز در یک دفتر یادداشت ، هرچیزی را که به شما احساس غرور و افتخار به خودتان می دهد ، یادداشت کنید. همچنین وقتی چیزی بر سر راه شما قرار میگیرد ، چه مستقیماً به هدفتان مربوط باشد چه نباشد ، آن را یادداشت کنید. باور داشته باشید که هرچیزی یک موهبت است ، حتی اگر در آن لحظه به سختی بتوان این نام را روی آن گذاشت. یکی از جنبه های بسیار قدرتمند قانون جذب قدرت به زبان آوردن مراتب سپاسگزاری شما نسبت به چیزهایی است که هنوز بدست نیاورده اید اما گویی آن را بدست آورده اید. برای مثال "من به خاطر موفقیتم خدا را شکر میکنم" یا "من به خاطر پیشرفتم از خدا ممنونم".
مرحله سوم
با خود قرار بگذارید هر روز احساس خوبی داشته باشید. احساس شادمانی، سلامتی و رفاه مادی ، همان چیزی است که هرکسی واقعاً از زندگی می خواهد. اینکه این احساسات چگونه در شما راه می یابند اهمیتی ندارد ، مهم این است که برطبق قانون جذب در مورد هر چیزی احساس خوبی داشته باشیم. به کسانی که درطول زندگی با آنها برخورد کرده اید فکر کنید، کسانی که به نظر می رسد به هر چیزی که بر سر راهشان قرار می گیرد واکنش مثبت نشان می دهند. این افراد ، موفق هستند، زیرا اجازه نمی دهند تجارب منفی کارها و فعالیت هایشان را تحت کنترل خود درآورد.
با شكستها و پیروزیهای خود، شاد باشید. بكوشید در بازیها، برابر نشوید، بهتر شوید.
شكست، نقطه ی روبروی كامیابی نیست، بلكه جزیی از كامیابی است. شما به شكست نیاز دارید تا درسی بگیرید و دوباره روی هدف خود برای كامیابی تمركز كنید.
شاید تلاشهای شما تا به امروز ثمربخش نبودهاند، ولی سبب كامیابیهای دیگری در آینده شدهاند و زمینهی خوبی را برای كامیابی نهاییتان فراهم ساختهاند.
چنانچه هدف از زندگانی خود را ندانید و نشناسید، چگونه میتوانید در بازی زندگی برنده باشید؟
انسانهای بسیاری در این دنیا وجود دارند كه از استعدادها، شایستگیها و تواناییها و مهارتهای چشمگیری برخوردارند، ولی چون خودباوری و آگاهی كافی ندارند، نمیتوانند كامیاب شوند و به خواستهها و اهداف خود برسند.
اگر درد و رنج شكست را به جان نخرید، هرگز نمیتوانید برنده از زمین بیرون بیایید.
دشمن پیروزی ما، چیزی جز نگرانی و ترس نیست!
كلید خودسازی هر كس، با انجام هر كار مثبت كوچكی، قفل كامیابی را باز میكند، ولی به شرطی كه هدف همهی كامیابیها، همین امروز باشد.
در مورد همه ی نو آوریها و خلاقیت ها یك حقیقت ابتدایی وجود دارد: از لحظه ای كه شخص به طور قطع مصمم به كاری می شود، همه ی امدادهای غیبی به كمك او می آیند.
كار خوب و كیفیت بالا امری تصادفی نیست، بلكه نتیجه اراده مصمم، تلاش صادقانه و اجرای ماهرانه است؛ نشانه انتخاب گزینه عاقلانه از بین گزینه های گوناگون است.
زندگی برای هیچ كس آسان نیست. اما كه چه؟ باید پشتكار و از همه مهمتر اعتماد به نفس داشته باشیم. باید باور كنیم كه هر یك برای انجام كاری استعداد داریم و آن كار باید انجام شود.
پایدار و استوار باشید
دوستان کنکوری، چند تا از جملات یا داستان هایی که در این تاپیک هست و خیلی روتون تاثیر گذاشته رو تو یه دفترچه بنویسین و روزی یکبار یا دوروز یکبار بخونین فوق العاده تاثیر داره
سلام. ت.صیه می کنم حتما مجله ی موفقیت رو بخونید! برای رهایی از استرسها و افسردگی های دوران کنکور خیلی موثره! این سرمقاله ی شماره ی جدیدش:
سرمقاله مجله موفقیت شماره203
شانه به شانه امید
سلام و خداقوت به شما همراهان هميشگي موفقيت؛
و خيرمقدم به تمام عزيزاني كه به تازگي در مسير موفقيت همگام و همسفر ما شدهاند.
خوبان!
كمي آرامتر و عميقتر نفس بكشيد، آرام آرام ريههايتان را از هوا پر كرده و به آرامي بازدم انجام دهيد. همين حالا انجام دهيد؛ منتظرتان ميمانم.
مقداري از سرعت روزگارتان بكاهيد. مطمئن باشيد با شتاب و عجله كردن صرفا اضطراب خود را بيشتر ميكنيد و به روان خود آسيب ميرسانيد. اما با برنامهريزي صحيح و گامبهگام، در نهايت آرامش و انرژي، به هدف خود خواهيد رسيد.
حضرت علي(ع) ميفرمايند: "اندازهگيري كن؛ سپس ببر. انديشه نما؛ سپس سخن بگو! و برآورد (دقيق و روشن) از كاري كه در پيش داري بنما و سپس آن كار را انجام بده!"
همسفران!
لذت گامبهگام رفتن را تجربه كرده و براي خود، اهداف واقعبينانه تعيين كنيد. و در هر گام، خود را تشويق كرده و براي برداشتن گام بعدي به واسطه دانش و آگاهي و همچنين مشورت گرفتن از افراد متخصص، خودتان آماده سازيد. دست از هدفهاي دور و دراز و دستنيافتني كه صرفا خيالپردازي هستند برداريد.
دستبهدست واقعيت و شانهبهشانه اميد و تفكر مثبت، حركت كنيد و مطمئن باشيد تنها با دست به عمل زدن و پشتكار است كه به مقصد خواهيد رسيد.
دلتان شاد و روانتان سالم
احمد حلت
در نبرد بین روزهای سخت و انسانهای سخت , این انسانهای سختند که میمانند نه روزهای سخت
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
سلام به دوستان و سروران گرامی این تاپیک رو میزارم تو بوک مارکم تا هر روز بهتون سر بزنم خییییییلی خوشحال شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)