دوست عزیز از تعداد پست هاتون معلومه که تازه در انجمن عضو شدید... کاش اول قوانین انجمن رو می خوندید.
در ضمن پچ از سوی شرکت رسمی بازی ساز عرضه میشه و بازی رو هم داغون نمی کنه و برای رفع بعضی نواقض عرضه میشه.
دوست عزیز از تعداد پست هاتون معلومه که تازه در انجمن عضو شدید... کاش اول قوانین انجمن رو می خوندید.
در ضمن پچ از سوی شرکت رسمی بازی ساز عرضه میشه و بازی رو هم داغون نمی کنه و برای رفع بعضی نواقض عرضه میشه.
آقا ايول از عكسا خيلي باحال بود .
بابا Nader خان اول فكر كردم پرنده اي چيزي اون بالاست ديدم نه بابا ماشينو فرستادي اون بالا
با دقت برون جانم دقت كن
گرافيك بازي هم انگار خيلي باحاله![]()
قربونت
اتفاقاً کلی دقت کردم ... مگه ندیدی از روی 2 3 تا ماشین پریدم !! ... تازه آخرشم که ماشینو صاف اوردم زمین !
از این حرفه ای تر ؟!
گرافیکشم واقعاً عالیه !
راستی میتونی باقر صدام کنی![]()
من این بازی رو نصب کردم crack رو هم انداختم ولی وقتی رو آیکونش کلیک می کنم بازی بالا نمیاد هیچ هیچ پیغامی هم نمیده نمی دونم چکار کنم !!!!!!!!!
اگه می شه کمک کنین !!!!!
چه میکنه این کد تقلب.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینه : ................
یعنی این :ii) The game does not launch
If you find that the game fails to start and does not display the GRID logo, we recommend altering the properties of the GRID application shortcut and adding the argument –novirtual to the end of the “Target:” box. For example:
"C:\Program Files\Codemasters\GRID\GRID.exe" -novirtual
This fixes an issue with certain Antivirus software and users running on XP64.
![]()
Last edited by N A D E R; 18-06-2008 at 15:57.
لطفا در تاپیک حل مشکلات در نصب و اجرای بازیها مطرح کنید زودتر و بهتر به جواب می رسین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مطمئن باشيد اين شركت حال EA رو ميگيره ولي هيچ وقت EA نميشه، چون كه EA سازنده بازي محشر و به ياد ماندني Need for Speed Underground 1 است.
احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه
سیستمتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)