بستگی به ساپورت تصویر داره ، مثلا FW های سونی همگی 1920x1080p هستند ولی مثلا Dell Mini 10 خروجی HD داره
بستگی به ساپورت تصویر داره ، مثلا FW های سونی همگی 1920x1080p هستند ولی مثلا Dell Mini 10 خروجی HD داره
hdmi کیفیتش عالیست در ضمن صدا و تصویر را باهم با کیفیت خوب منتقل می کنه نیازه به کابل صدای جدا نیست من که از تهران سفارش دادم برام 25 تومن عالیه
خب معلومه کیفیت خوبه ، کیفیت دیجیتال کیفیت یکسانی هست چه در قالب HDMI چه در قالب DVI
مهم سایز پشتیبانی شده ، نرخ انتقال داده ، و همینطور فرمت تصویر هست وگرنه HDMI همون 0 و 1 رو منتقل میکنه که DVI انجام میده ، هردو هم دیجیتال هستند
مهم تکنولوژی تعریف شده برای پشتیبانی از Data هست که بتونه خطای کمتری داشته باشه و همینطور سرعت بالاتر و امنیت بیشتر
برای تصاویر ویدئویی و فیلم ها بیشتر HDMI توصیه میشود ولی برای تصاویر با دقت بالا و همینطور تفکیک پذیری بالاتر با نرخ فریم بیشتر و همینطور سرعت بالاتر اسکن تصاویر DVI توصیه میشود
D-Sub یا VGA هم که نسل قدیمی محسوب میشه هرچند انتقال دیجیتال انجام میده ولی بدلیل اینکه ساپورت رزولوشن پایین تری داره و همینطور در بیشتر موارد بیشتر از 60-75 هرتز رو پشتیبانی نمیکنه جایی نداره
من سونی fw 373jb رو به lcd tv سونی با کابل hdmi وصل کردم و هر دو 1080p رو ساپورت می کنن.
کیفیتش هم عالی بود ولی نمی دونم چرا بعد از چند دقیقه تصویر می ره و هر چی هم با کابل ور رفتم نشد.
روی panasonic هم امتحان کردم همین اتفاق افتاد البته زودتر.
ایا مشکل از کابل هست؟یعنی نوع خاصی بابد باشه؟
دوستان به یک مشکل عجیب برخوردم
دفعه اول که لپتابو با کابل hdmi به lcd tv وصل کردم تصویر سریع اومد و کیفیتش هم full hd و خیلی عالی بود .
اما دفعه بعد که وصل کردم lcdtv رو میشناسه و همه تنظیمات درسته ولی صفحه سیاه هستش رو lcd .
2 -3 ساعته هر کاری کردم نشد . کلی تو تاپیکای خارجی سرچ کردم ولی باز نتونستم درستش کنم.
کسی میدونه چطور باید درست کرد ؟
مدل لپتاب : hp dv6 1225
مدل ال سی دی : sony bravia klv-46V550A
Last edited by h_starboy; 27-10-2009 at 11:10.
دوستان من یه کابل دوسر hdmi گرفتم لپ تاپم سونی fw390 هست
و lcd ام هم سامسونگ سری 5 هست
حالا کابل رو هم به لپ تاپ هم به ال سی دی وصل کردم
اما کار نمیکنه
میشه راهنمایی کنید و بگین باید چیکار کنم
باید تو ویندوز چیزی نصب کنم یا توی ال سی دی باید کاری کنم
چون من دکمه hdmi رو روی کنترل میزنم و میگه دستگاه متصل نیست
خیلی ممنون میشم کمک کنید
شما درایور ATI برای کرات گرافیک را نصب کرده اید ؟ آخر ورژن درایور را بگیرید و نصب کنید ...
وقتی نصب کردید آخرین ورژن catalyst را ، بخش HDMI در کنترل پانل و مدیریت گرافیک ATI باز میشه که از آنجا می توانید نحوده دو تصویره شدن (dual display) و خروجی ها را بررسی کنید و رزولوشن و ... را در دو حالت مختلف تست کنید :
برای صدا هم باید HDMI و صدای خروجی رجیستر شده و آماده کار باشد :
بنده شخصا با پنل های ATI زیاد کار نکردم و الا میتونستم مرحله به مرحله مشابه Nvidia شما را راهنمایی کنم
موفق باشید
سلام
لبتاپ من دارای خروجی HDMI هست ولی تی وی این خروجی رو نداره و فقط Componenet و AV داره مخواستم بدونم چطور میتونم تصویر لبتاپ رو به تی وی منتقل کنم ؟کابلی یا مبدلی برای این کار هست؟
جوابت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه لب تاپ acer 4736Z دارم که روش ویندوز ویستا نصب بود.xp رو هم روش در درایور دیگه ای نصب کردم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی میخوام از پورت HDMI اون برای tv استفاده کنم صدا نداره ولی تو ویستا درسته.از سی دی داخلش تمام درایورهای XP رو نصب کردم در قسمت device manager هم تمام درایورهای صدا و گرافیک نصب است و هیچ علامت سوالی وجود نداره لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)