سلام
من نمی تونم Deep freeze را پاک کنم
چون نه در Add or Remove هست نه فولدر پاک می شود هر کاری کردم که فولدر را پاک کنم نشد
چیکار کنم ؟
کمکم کنید
خیلی اعصابم خرد هست
سلام
من نمی تونم Deep freeze را پاک کنم
چون نه در Add or Remove هست نه فولدر پاک می شود هر کاری کردم که فولدر را پاک کنم نشد
چیکار کنم ؟
کمکم کنید
خیلی اعصابم خرد هست
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...............
سلام دوست عزیز برای هر کاری راهی!!! برای پاک کردن دیپ فریز باید ان را از حالت فریز خارج کرده سپس ری استارت بده بعد نرم افزار دیپ فریز رو اجرا کن همون برنامه که دیپ فریز رو نصب کردی بعد Uninstalle رو بزن جوابشو به من بده
كليد شيفت رو بگير و روي ايكون برنامه كليك كن . گزينه uninstall رو پيدا ميكني.
ببخشید یه سوال؟
میگن اگر برنامه رو نصب کنیم حتی اگر برنامه رو بازم پاک کنیم تغییرات هنوز روی سیستم می مونه درسته؟
Last edited by shahin666; 29-09-2007 at 15:56.
اگه یکبار از حالت فریز در بیاریش دیگه ویندوز اون حالت قبلی رو نداره
زیاد قفل میکنه
البته این تجربه منه![]()
بنده هم به همین بلای اسمانی (deep freez) امروز گرفتار شدم من پسوردی برای این برنامه نگذاشم ولی پسورد میخواد وقتی هم بدون پس ok میکنم بازهم کار نمیکنه من هم مثل بقیه باید ویندوز فرمت کنم ....
با سلام
متاسفانه من هم با Deep freeze دچار مشکل شدم،یعنی زمان نصب Password ای تعیین نشده بوده اما الان دارای Password است.راه حل ها را خوندم اما متوجه نشدم On time Password چی هست .OTP نرم افزار من0035CD00است.(البته اگه اشتباه نکنم).لطفا راهنماییم کنید. ( ضمنا با ok کردن هم حل نمی شه )ممنون
Last edited by kosar1; 04-10-2007 at 00:20.
سلام
متاسفانه من هم با Deep freeze دچار مشکل شدم،یعنی زمان نصب Password ای تعیید نشده بوده اما الان دارای Password است.راه حل ها را خوندم اما متوجه نشدم On time Password چی هست .OTP نرم افزار من0035CD00است.(البته اگه اشتباه نکنم).لطفا راهنماییم کنید. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)