تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 59 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 590

نام تاپيک: بهترین برندها در ارتباط با صداقت و وظیفه شناسی نسبت به مشتری در سال 2008 معرفی شدند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دقیقا حرف شما یه چیز سلیقه ایی هستش ...

منم دوست ندارم چیزی که میخرم اسم سونی روش باشه چون خدا میدونه قطعاتش کدوم کشور میزنه و پشتش میزنه Made In Japan ....

دوره سونی سونی گفتن مردم دیگه تمام شده ... اینقدر کمپانیها پیشرفت کردن که سونی دیگه نمیتونه مقام اولو داشته باشه ... همین Pioneer , ال سی دی میزنه که من یکی شاخ درآوردم دیدم !

این حرفها که نمیدونم عمر این از اون بیشتره باز هم به نظر من بر میگرده به سلیقه ... من خودم از همه محصولات سامسونگ دارم استفاده میکنم ... بهترین لوازم خانگی و .... داره و هیج مشکلی هم تا حالا نداشتم ...

موفق باشی ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دقیقا حرف شما یه چیز سلیقه ایی هستش ...

منم دوست ندارم چیزی که میخرم اسم سونی روش باشه چون خدا میدونه قطعاتش کدوم کشور میزنه و پشتش میزنه Made In Japan ....

دوره سونی سونی گفتن مردم دیگه تمام شده ... اینقدر کمپانیها پیشرفت کردن که سونی دیگه نمیتونه مقام اولو داشته باشه ... همین Pioneer , ال سی دی میزنه که من یکی شاخ درآوردم دیدم !

این حرفها که نمیدونم عمر این از اون بیشتره باز هم به نظر من بر میگرده به سلیقه ... من خودم از همه محصولات سامسونگ دارم استفاده میکنم ... بهترین لوازم خانگی و .... داره و هیج مشکلی هم تا حالا نداشتم ...

موفق باشی ....
    دقیقا این حرف درسته مثلا همین گوشی های سامسونگ من به دوستم میگم دوربین جی600 و 800 از ان95 و کا850 بهتره باور نمی کنن میگن سامسونگ بدرد نمی خوره و کیفیت نداره و این به خاطر تعصب و همین طور سابقه خیلی خوب سونی بین مردمه

pioneer نو ال سی دی هاش واقعا عالی هستن ولی پلاسماهاش واقعا عالی هستن و کیفیتشون واقعا عالیه البته نسبت به سایر برندها واقعا گرونتره

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بله من سلیق هام رو گفتم
    ولی در مورد عمر پنل های ال سی دی
    لینکشو میزارم براتون از مقایسه میزان عمر پنل ها
    در ضمن بجز سری ایکس سونی که ژاپنی هستند
    باقی سری ها پشتشون زده ساخته شده در مالزی !!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد اینکه سری فلان کجا میزنه و سری فلان یه جای دیگه که بحثی نیست جون منم میتونم پشت قاب اصلی بزنم Made In USA !!! ... منظور من قطعات این LCD ها هست که خدا میدونه کی و کجا تولید میکنه ...

در مورد عمر هم شما اگه به جای یه لینک 100 لینک یا اصلا نوشته کتبی FCC بذارین من قبول ندارم که عمر محصول این برند از اون یکی بیشتره ...

دائیم رفته بود چین میگفت خیلی از کارخانه های شرکتها توی چین هستش از جمله سامسونگ ! ولی گفت سامسونگ کره به چین اجازه نمیده محصولاتی که توی چین تولید میشه بره توی بازار جهانی و مخصوص بازار چین هستش .... اخیرا شخصا با سام سرویس ملاقات داشتم و همین سوالو ازشون پرسیدم که گفتن درسته همچین موردی هستش و متاسفانه به صورت قاچاق هم وارد ایران میشه و به خاطر همین هست که ما میگیم سامسونگ شما بدون ضمانت سام سرویس سامسونگ نیست ولی مردم فکر میکنن ما به خاطر سود خودمون اینارو میگیم !

موفق باشی ....
    Last edited by S A M S U N G; 14-04-2008 at 22:14.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

در مورد عمر هم شما اگه به جای یه لینک 100 لینک یا اصلا نوشته کتبی FCC بذارین من قبول ندارم که عمر محصول این برند از اون یکی بیشتره ...
    ]
    این شد حرف حساب... موفق باشین و حال کنین با سامسونگ
    Last edited by ali racer; 14-04-2008 at 22:28.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دلیل نمیشه چون شما از سامسونگ خوشت میاد بگید دوره سونی گفتن تمام شده. چه سابق و چه الان سونی تو هر زمینه ای قدم گذاشته موفق بوده و همیشه ترس انداخته به جون رقبا!
    همین Pioneer , ال سی دی میزنه که من یکی شاخ درآوردم دیدم !
    pioneer نو ال سی دی هاش واقعا عالی هستن ولی پلاسماهاش واقعا عالی هستن و کیفیتشون واقعا عالیه البته نسبت به سایر برندها واقعا گرونتره
    پایونیر در زمینه پلاسما به همراه پاناسونیک یکه تاز هستن. چون این دو شرکت تکنولوژیه پلاسمارو آوردن. اینا معتقدند که حداکثر 32 اینچ ال سی دی جواب میده و بالای 32 فقطط پلاسما. هم پایونیر و هم پاناسونیک پلاسما میزنن در حد تیم ملی! ما یه پاناسونیک داریم حرف نداره
    در مورد اینکه سری فلان کجا میزنه و سری فلان یه جای دیگه که بحثی نیست جون منم میتونم پشت قاب اصلی بزنم Made In USA
    داداش مگه فکر کردی الکیه که بزنی made in usa بعد جای دیگه ساخته شده باشه؟ فکر کردی ایرانه؟!!!
    مطمئن باش اگه سونی و یا هر شرکت دیگه ای که توی ژاپن هستن پول کارگر و از اون مهمتر هزینه گمرک و این مسخره بازیا تو ژاپن ارزون بود مطمئن باش که توی ژاپن تولید میکردن!
    در ضمن اینقد چینی چینی نکنید همه کالاهای معتبر لایسنس شدست
    به قول علی حرف حساب جواب نداره

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

یه مسئله مهم تو فروش مارک و برند یه محصول هستش
    من اصلا علاقه ندارم
    یه ست ال سی دی و سینمای خانگی بگیرم 4 تومن
    و انوقت مارک سامسونگ روش باشه !
    یه نکته ای که اشاره نکردین عمر پنل های سونی هستش
    که دقیقا دو برابر رقیبانش هستند !!
    واسه چی اونوقت؟
    لطف کن مثلS A M S U N G دلیل و مدرک بیار.

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

1

داداش مگه فکر کردی الکیه که بزنی made in usa بعد جای دیگه ساخته شده باشه؟ فکر کردی ایرانه؟!!!
    مطمئن باش اگه سونی و یا هر شرکت دیگه ای که توی ژاپن هستن پول کارگر و از اون مهمتر هزینه گمرک و این مسخره بازیا تو ژاپن ارزون بود مطمئن باش که توی ژاپن تولید میکردن!
    در ضمن اینقد چینی چینی نکنید همه کالاهای معتبر لایسنس شدست
    ببخشید اما همین لیسانسش منو کشته!
    منم بخاطر همین که از مارک سونی خوشم میومد یک با ضررشو دادم.چقدرم که خدماتش خوبه!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

پس بزار آمار سامسونگو بزارم واست :

هفته نامه بيزينس (Business week) همانند هر سال اقدام به انتشار لیست 100 شرکت برتر جهان نموده است.در میان اسامی انتشار یافته تغییرات قابل توجهی در رتبهء چند شرکت الکترونیکی جهان به چشم می خورد. براساس این گزارش شرکت الکترونیکی سامسونگ توانسته است با بنحو چشمگیری ارتقاء سطح یافته و از رتبهء34 در سال 2002 میلادی به مقام 20 جدول ارتقاء پیدا کند. حال آنکه بسیاری دیگر از این کمپانیها تنزل رتبه پیدا نموده اند.
    بر اساس اين گزارش سامسونگ كره با قرار گرفتن در فهرست صد مارك برتر تجاري جهان از جمله كوكاكوكا، ماكروسافت، اينتل وفورد آمريكا، از شرکتهای الکترونیکی دیگر همچون كانون، و سوني ژاپن و ال جی پیشی گرفته است.
    یادمه که این خبر رو توی روزنامه فکر کنم اقتصاد پویا صفحه اولش چاپ کرده بود با یه عکسی از برند سامسونگ که ال جی رتبه 97 رو اورده بود و سامسونگ 20 .

مگه آدم به خاطر ظاهر میره یه چیز به این مهمیو میگیره؟
    خوبه خودت گفتی که چیزی سرش نمیشه از سامسونگو سونی
    معمولا ادمی که چیزی نمیدونه بهتر و بدون تعصب نظر میده . این عموی من هم از اون ادمهاییه که میگه سامسونگ آنتن دهی نداره و عشق سونی اریکسون ولی گفت ال سی دی های سامسونگ حرف نداره . توی کف یه 32 اینچشه که بگیره !

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

معمولا ادمی که چیزی نمیدونه بهتر و بدون تعصب نظر میده . این عموی من هم از اون ادمهاییه که میگه سامسونگ آنتن دهی نداره و عشق سونی اریکسون ولی گفت ال سی دی های سامسونگ حرف نداره . توی کف یه 32 اینچشه که بگیره !
    منم که گفتم کسی که نمیخواد زیاد خرج کنه و کاراییه خوبی داشته باشه tvش باید r81 بگیره. ولی من که نمیتونم از براویا انجین بگذرم. شمارو نمیدونم.
    البته جدیدا شارپ و توشیبا فکر کنم که 32 اینچ Full HD زده باشن که این دیگه محشره.

این یه نمونه. شارپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •